21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă v-aţi putea dori o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări majore. Aveţi şanse maxime să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur
Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele şi în general documentele oficiale şi nu vă puneţi semnătura pe nimic ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. Începeţi o lucrare importantă, de pe urma căreia puteţi câştiga bine.
   
Gemeni
Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată înspre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi o serie de dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o zi bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative, la întâlniri cu persoane importante sau în călătorii de afaceri.
 
Rac
Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă am putea spune că tot răul este spre bine.
   
Leu
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din grup.
 
Fecioară
Sunteţi mai agitat, mai neliniştit şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de făcut, dar cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu fiinţa iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.     

Balanţă
Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturajul apropiat, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul de suflet să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia cu fiinţă iubită. Faceţi cunoştinţă cu o persoană cu care vă veţi asocia într-o afacere. Partenerul de viaţă se bucură să îi daţi veşti bune.

Scorpion
Relaţia cu fiinţa iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Aveţi succes în afaceri şi reuşiţi să câştigaţi o sumă frumoasă. Mai mult, după-amiază vi se propune o colaborare.

Săgetător
Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului de suflet. Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, mare atenţie căci aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută în ceea ce priveşte aspectele de călătorie. Dimineaţă, sunteţi stresat de o problemă de afaceri.
 
Capricorn
Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu ar fi exclus să vă păcălească cineva. Nu neglijaţi relaţiile sentimentale!
    
Vărsător
Veţi avea multe de făcut, mai ales pe acasă. Este posibil să se producă o stricăciune în apartament. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre seară, veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor.

Peşti
În ciuda unei stări de agitaţie, care însă se va ameliora pe parcursul zilei, starea de sănătate va fi bună. Unele din problemele cu care v-aţi confruntat până acum se vor rezolva sau măcar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare în aer liber vă va ajuta să vă menţineţi în formă. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul personal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS