10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Acceptaţi, fără să staţi pe gânduri, ajutorul pe care vi-l oferă azi un prieten, pentru că vă scoate dintr-un mare impas. E un sfat folositor, care merită ascultat şi pus în practică imediat, pentru că va rezolva mult mai repede o problemă cu care vă bateţi capul de mai multă vreme. Este, de fapt, o reţetă deja verificată, căci amicul vă oferă o idee care la el a mers de minune, deci de ce nu ar merge şi în cazul tău?  

Taur
Cât timp faceţi totul ca la carte, conform legii, aveţi toate motivele să aşteptaţi rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de dumneavoastră se poate solda cu amenzi de care chiar nu aveţi nevoie, deci încercaţi să faceţi totul cum trebuie, cum vi se cere şi cum e cinstit. Veţi fi foarte mulţumit să obţineţi ceva pe căi complet legale şi prin forţe proprii.
   
Gemeni
Sunteţi remarcat în societate pentru ceea ce faceţi şi pentru felul cum arătaţi. Sunteţi înconjurat de multă lume care vă laudă şi vă stimulează să vă exprimaţi liber, pentru că aveţi atâtea de spus. Orice activitate colectivă, care depinde de unirea forţelor a cel puţin trei persoane, va înainta foarte uşor spre succes, deoarece totul se desfăşoară sub aripa protectoare a norocului. Se pare că aţi avut noroc mai ales pentru faptul că aţi întâlnit oamenii adecvaţi pentru scopurile dumneavoastră.
 
Rac
Ca să treceţi peste momentul jenant la care vă supune azi un rival, trebuie să faceţi mari concesii, dar sunteţi obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta sunteţi cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar sunteţi convins că sacrificiul e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi veţi redobândi ceea ce vi se cuvine.
   
Leu
Nu reuşiţi să vă integraţi în atmosfera pozitivă din jur. Ceilalţi sărbătoresc un eveniment frumos, dar nu vă găsiţi locul printre ei. Poate starea fizică nu e la cote maxime sau nu aţi jucat un rol concret în succesul cu care se laudă ceilalţi şi prea vreţi să vă lăudaţi cu ceva la care nu aţi participat, aşa cum ar fi trebuit. Dacă ceilalţi vă invită să vă alăturați lor, făceţi-o, pentru că vă veţi molipsi de bună dispoziţie, ceea ce va deveni motivaţia perfectă pentru a vă apuca de ceva nou!  

 
Fecioară
Aveţi o oarecare tendinţă spre izolare, o ciudată atracţie spre locuri uitate, departe de lume, sau vă retrageţi din iureşul lumii pentru că aveţi ceva important de studiat şi vă închideţi de bună voie în casă, preferând singurătatea. Călătoriile sunt şi ele problematice, apar piedici sau modificări de program care vă vor ţine sau chema înapoi acasă.  

Balanţă
Vă apare în cale exact persoana care vă poate face fericit, pentru că intervine la timp în planurile dumneavoastră. O veţi privi de acum înainte cu maxim respect şi admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment. E o bucurie şi pentru ea să vadă în ochii dumneavoastră atâta recunoştinţă, ceea ce o motivează să ofere şi mai mult, poate chiar peste puterile sale.

Scorpion
Nici nu vă vine a crede ce bine se rezolvă toate, de parcă cineva mai presus de dumneavoastră ar prelua controlul asupra tuturor acţiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire. Recunoaşteţi că aveţi multe de învăţat din tot ce se petrece în jur şi sunteţi mândru de dumneavoastră când primiţi laude şi aprecieri sincere pentru felul în care v-aţi jucat rolul asumat. Afacerile şi proiectele majore evoluează lent, dar sigur.

Săgetător
Priviţi spre viitor cu emoţie şi bucurie, de parcă s-ar apropia un eveniment de la care aveţi mari speranţe! Poate e vorba de o întâlnire sentimentală, poate prima dintr-o lungă serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur în viaţa de cuplu, şi le aşteptaţi cu sufletul la gură. Sunteţi convins că totul va ieşi perfect, că e momentul ideal pentru un astfel de eveniment fericit, şi vă deschideţi cu entuziasm în faţa noului, fără nici un pic de teamă.
 
Capricorn
Staţi ce staţi în umbră, dar şi când ieşiţi în faţă şi vă exprimaţi punctul de vedere vă remarcaţi, pentru că emiteţi o idee strălucită, ce merită ascultată de toată lumea cu respect. Puteţi fi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu vă sperie deloc pentru că vă simţiţi bine pregătit şi aveţi încredere în forţele proprii. Stăpânirea de sine şi siguranţa că ceea ce spuneţi e de valoare vă vor propulsa direct în frunte, iar meritele vă vor fi recunoscute pe deplin.
    
Vărsător
Deşi eraţi foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă, care vă dă peste cap toată organizarea iniţială. Sunteţi foarte derutat, pentru că acum nu mai ştiţi pe ce cale să mergeţi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă aţi duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare.

Peşti
Un prim pas spre a vi se recunoaşte valoarea în faţa celorlalţi e să faceţi, mai întâi, acele schimbări care se cer făcute pentru a deveni mai bun. Fiţi pregătit să acceptaţi din mers sfaturile care vi se oferă pe gratis, pentru că nu vin nici sub formă de pedeapsă, nici sub formă de acuze, ci acela care vi le oferă ţine la dumneavoastră şi doreşte să faceţi schimbările cele mai bune în viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS