8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
O întâlnire cu familia vă va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu vă va fi uşor să vă faceţi ascultat. S-ar putea să aveţi de făcut cuiva un cadou sau va trebui să cheltuiţi nişte bani. Ţineţi legătura cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri; veţi afla veşti îmbucurătoare de la sau despre aceştia. Sunteţi într-o formă excelentă, iar eficienţa de care daţi dovadă vă aduce aprecierea celor din anturajul apropiat.

Taur
Este foarte posibil să fiţi pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lăsa aşteptată ceva timp. Din fericire, acest lucru nu vă va încurca planurile pentru ziua de azi. Veţi discuta cu prietenii ultimele evenimente din viaţa dumneavoastră şi le veţi cere părerea. N-ar strica să le ascultaţi sfaturile, care se vor dovedi inspirate. Chiar dacă nu duceţi lipsă de energie, nu v-ar strica un moment de respiro, pe care vi l-aţi putea permite.
   
Gemeni
O zi plină de surprize, plăcute, din fericire. Dialogul cu cei din jur vă dă ocazia să aflaţi tot felul de lucruri noi şi interesante. Programul pentru timpul liber va înregistra unele schimbări, până veţi găsi ceva care să vă convină. Starea generală nu este nemaipomenită şi de aceea nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Veţi revedea un vechi prieten, într-o conjunctură neaşteptată; s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul dumneavoastră.
 
Rac
Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos cu condiţia să vă stăpâniţi impulsivitatea. Dacă aşteptaţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar vă va satisface. Vi se va da o idee asupra căreia merită să vă aplecaţi. Aţi putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu vă susţin punctele de vedere. Deşi vă concentraţi puţin mai greu, ideile nu vă lipsesc.
   
Leu
Dacă veţi avea ocazia să ieşiţi în afara oraşului, sunt şanse să vă simţiţi excelent. N-ar fi exclus nici să vă întâlniţi cu nişte cunoştinţe mai vechi. Discuţiile pe care le veţi avea astăzi vor scoate în evidenţă unele lucruri, pe care le-ați putea folosi în activităţile în care sunteţi implicat. Un prieten are o nelămurire şi vă va cere sfatul. Va trebui să luaţi o decizie pe care aţi tot amânat-o până acum.

 
Fecioară
Vă aşteaptă o zi ceva mai calmă, fără surprize deosebite. Sunteţi puţin cam neatent şi de aceea aţi face bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită vă va face o surpriză deosebit de plăcută legată de petrecerea timpului liber. O cunoştinţă aflată pe alte meleaguri vă va da un semn, astfel încât veţi încheia ziua cu zâmbetul pe buze.  

Balanţă
Veţi avea parte de o zi destul de liniştită şi poate tocmai de accea o veţi considera cam plictisitoare. O întâlnire cu o cunoştinţă mai veche vă va permite să depănaţi amintiri plăcute. Este posibil să vi se facă o promisiune pentru viitorul apropiat, dar nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsură pe ea. Fiţi ferm, fără a fi încăpăţânaţi şi, dacă veţi fi convingător, va face tot posibilul să vă ajute. Succese se anunţă în comunicarea cu cei din jur.

Scorpion
Nu reuşiţi să vă odihniţi aşa cum aţi dori, căci trebuie să puneţi la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. O şuetă cu prietenii, la care veţi afla lucruri interesante şi îmbucurătoare, vă va face să vă simţiţi cât se poate de bine. În rest, nu este cazul să exageraţi şi să faceţi eforturi mari în chestiuni lipsite de importanţă. O abordare sinceră a unei prietenii este lucrul cel mai indicat, mai ales că vi se potriveşte.

Săgetător
Sunteţi într-o dispoziţie de zile mari; veţi fi mai entuziast decât v-au văzut vreodată cei ce vă cunosc. Ieşirea la o plimbare sau o şuetă cu prietenii va putea fi un prilej suplimentar de a vă destinde. Cineva vă va face o promisiune, dar ar fi bine să nu credeţi chiar tot ce vi se spune. Acasă vi se va face o propunere cu care ar fi bine să fiţi de acord. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă va face o bună impresie persoanelor de sex opus.
 
Capricorn
Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. De la o rudă veţi primi nişte bani cărora le veţi găsi repede o utilizare. În sfârşit, vă veţi face o plăcere. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.
    
Vărsător
Prietenii vă vor face o invitaţie care vă tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Profitaţi de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care aţi putea avea o discuţie interesantă. În anturajul apropiat vor exista unele animozităţi, dar nu este cazul să interveniţi, căci nu veţi reuşi decât să încingeţi spiritele. În orice faceţi, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel riscaţi să aveţi neplăceri.

Peşti
Calităţile de care daţi dovadă vă fac foarte apreciat de cei din jur. Veţi avea astăzi ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele dumneavoastră. Veţi găsi chiar pe cineva care vă va promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să luaţi în serios toate afirmaţiile. Oricum, veţi încheia ziua mai optimist decât aţi început-o.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS