21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Inspiraţia şi inventivitatea vă pot ajuta să rezolvaţi cu brio activităţi dintre cele mai diverse. Nici memoria nu vă va face de râs. Vi se face o propunere, dar nu este cazul să daţi nici un răspuns, până nu vă sfătuiţi cu cineva apropiat. N-ar fi exclus nici să primiţi ceva bani pentru o activitate pe care aţi finalizat-o cu mai mult timp în urmă. În această zi va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos.

Taur
Din punct de vedere sentimental, conjunctura astrală vă favorizează. Farmecul personal nu va trece neobservat şi veţi fi apreciat de persoanele de sex opus oriunde vă veţi duce. Veţi primi un răspuns pe care-l aşteptaţi de mai mult timp. De la persoana iubită aţi putea auzi nişte lucruri interesante, nu este însă cazul să le folosiţi, cel puţin deocamdată.
   
Gemeni
Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi mai dificile, dar veţi reuşi să le faceţi faţă fără probleme. De energie nu duceţi lipsă şi ar fi cazul să o folosiţi cât se poate de eficient. Drept recompensă, aţi putea primi aprecierile prietenilor; nu acum, dar, oricum, mai bine mai târziu decât niciodată. De pe alte meleaguri veţi primi o informaţie, pe care , de fapt, o intuiserăţi.
 
Rac
Concentraţi-vă atenţia asupra problemelor pe care le aveţi în perioada actuală! Dacă doriţi să vă faceţi planuri de viitor, este bine să ştiţi că numai cele de perspectivă îndelungată au şanse de realizare. Aţi putea avea unele altercaţii cu prietenii; dacă aţi fi mai puţin agitat, ar fi mai bine. În ceea ce priveşte sănătatea, este o perioadă în care ar fi bine să vă menajaţi. N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri.
   
Leu
Aveți o zi bună, aşa că ar fi bine să vă grăbiți să rezolvați tot ce v-ați pus în plan pentru ziua de azi. Prietenii sunt de partea dumneavoastră în tot ce faceți şi acest lucru vă ajută mai mult decât vă imaginați. Dacă aveți de gând să plecați într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră într-o măsură mai mare decât până acum. Ceva bani ați putea câştiga în urma unor activităţi extraprofesionale.

 
Fecioară
Ar trebui să vă ocupaţi ceva mai mult şi de aspectul dumneavoastră exterior, căci în felul acesta starea de spirit s-ar îmbunătăţi simţitor. Veţi avea o întâlnire cu persoane importante, pentru care aveţi emoţii, deşi nu aveţi nimic de pierdut. N-ar fi exclus nici să purtaţi o discuţie cu o autoritate din familie, în care veţi încerca să vă susţineţi punctele de vedere. Spre seară, sunteţi cam agitat şi vă sare ţandăra din orice.

Balanţă
O realizare socială ar putea avea ca urmare o îmbunătăţire a popularităţii dumneavoastră în rândul prietenilor. Nu trebuie să vă faceţi planuri pentru banii pe care-i veţi primi, căci, până la urmă, trebuie cheltuiţi într-un mod în care nu vă aşteptaţi. De fapt, în general cheltuielile vă ridică probleme serioase şi ar fi bine să vă drămuiţi cu mai multă atenţie sumele care vă trec prin mână.

Scorpion
Abilităţile de a face ceva practic sunt mult diminuate, motiv pentru care ar fi bine să vă concentraţi asupra chestiunilor teoretice. Mintea vă produce idei excelente, pe care aţi putea să le oferiţi drept sfaturi rudelor şi prietenilor. Relaţia cu cei din jur are toate şansele să se îmbunătăţească; n-ar fi exclus să participaţi la o activitate care vă va da ocazia să faceţi o cunoştinţă interesantă. Nu vă implicaţi în mai multe activităţi deodată.

Săgetător
Veţi avea parte de o zi agitată, în care se vor ivi situaţii de tot felul, a căror rezolvare nu va putea fi amânată. Relaţia cu persoanele mai în vârstă vă este favorabilă, mai ales dacă veţi asculta sfaturile înţelepte ale acestora. O discuţie cu nişte cunoştinţe vă va ajuta să aflaţi lucruri interesante, care mai mult că sigur vă vor folosi în viitorul apropiat. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia materială.
 
Capricorn
Relaţiile cu prietenii evoluează deosebit de bine; aceştia vă dau tot sprijinul, motiv pentru care aţi putea realiza chiar mai multe decât v-aţi propus. Cei din jur vor observa şi aprecia eforturile dumneavoastră, ceea ce vă va face mai entuziast. În ceea ce vă priveşte traversaţi o perioadă excelenţă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceți o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită.
    
Vărsător
Discuţiile cu prietenii vă poartă gândurile foarte departe şi nu mai puteţi să vă concentraţi şi să vă mobilizaţi pentru activităţile în care sunteţi implicat. Aţi putea avea succes în unele proiecte, cu condiţia să nu faceţi investiţii. O veste de la cineva din familie vă pune serios pe gânduri. În scurt timp, însă, veţi constata că temerile dumneavoastră au fost nejustificate şi nu sunt motive de îngrijorare.

Peşti
Nişte bani se vor întoarce la dumneavoastră. Aţi putea să-i cheltuiţi pentru ceva ce vă doreaţi de mai mult timp. Nu încercaţi să vă ocupaţi de chestiunile domestice, căci nu veţi avea nici un fel de spor. O rudă apropiată vă va anunţa o realizare de care se va bucura întreaga familie. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară. Deciziile luate astăzi se vor dovedi inspirate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS