10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Capacitatea de concentrare este destul de scăzută astăzi, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi intelectuale deosebite. Relaţia cu prietenii este prioritară pentru dumneavoastră, dar nu uitaţi că sunt destul de multe de făcut în această zi. De pe alte meleaguri veţi primi veşti care vă vor trezi interesul, dar nu este cazul să luaţi de bun tot ce vă trece pe la urechi.  

Taur
Dacă vă pregătiţi să plecaţi la drum, ar fi bine să verificaţi cu atenţie mijlocul de transport. N-ar fi exclus nici să aveţi probleme cu actele sau cu legitimaţiile de călătorie. Nişte datorii mai vechi vor trebui plătite, ceea ce vă va da bugetul peste cap. În cazul în care vi se va propune o investiţie, ar fi bine să nu daţi un răspuns până nu aflaţi toate datele necesare pentru a vă face o imagine corectă asupra situaţiei.
   
Gemeni
Veţi avea parte de multă alergătură pentru tot felul de chestiuni minore. Sunteţi ocupat cu prea multe probleme şi deja nu mai discerneţi care vă sunt priorităţile. Lucrurile nu se vor rezolva de la sine, aşa că aţi face bine să vă puneţi ordine în minte. O persoană mai în vârstă vă poate fi de mare ajutor, dacă-i veţi asculta sfaturile. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară.
 
Rac
Veţi avea parte de o mulţime de activităţi minore, care nu vă vor lasă timp să respiraţi. Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Capacitatea dumneavoastră de adaptare este bună, aşa că veţi reuşi să rezolvaţi totul din mers. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin.
   
Leu
Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum. Fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, totul este să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare.
 
Fecioară
Dacă veţi avea de primit aprobări, semnături, rezoluţii, astăzi veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o cumpărătură mai mare. În acest caz, apelaţi la sfatul unor prieteni. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. Este recomandabil să amânaţi deciziile importante în afaceri. Petreceţi seara în familie.

Balanţă
În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii. Veţi primi o informaţie, pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această zi, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. În caz contrar, vă aşteaptă tot felul de frecuşuri. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.

Scorpion
O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, evitaţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o autoritate din familie vă va pune în evidenţă factorii de stres cu care vă confruntaţi în ultimul timp.

Săgetător
V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o intervenţie de ultim moment va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.
 
Capricorn
E o zi bună, căci puteţi semna un contract sau acte oficiale de tot felul. Va fi nevoie să cheltuiţi bani, fie pentru a pleca într-o călătorie, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerii de afaceri vă propun să vă implicaţi mai mult. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a zilei sunteţi indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri în privinţa unei investiţii.
    
Vărsător
O autoritate din familie se poate împotrivi proiectelor dumneavoastră. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea; şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Întâlnirea cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi inspirate.

Peşti
Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi la o plimbare în împrejurimile oraşului. Dacă faceţi şi ceva sport, este momentul cel mai bun pentru a vă pune muşchii în mişcare. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape uitaseţi. Vă sfătuim să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de problemele cotidiene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS