5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 20-26 iunie

Programul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 20-26 iunie

Cinematograful Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care vor rula în săptămâna 20-26 iunie. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

Maleficent 3D
Regia: Robert Stromberg
Cu: Angelina Jolie, Elle Fanning
Durata: 135 minute    
Gen: Aventuri, Dramă, Fantastic, Mister

Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură ce Aurora creşte, vrăjitoarea începe să se întrebe dacă nu cumva aceasta deţine cheia unui viitor paşnic al întregului ţinut…Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi 17:00
Miercuri 14:00

Edge of tomorrow: Prizonier în timp 3D
Regia: Doug Liman
Cu: Emily Blunt, Tom Cruise
Durata: 113 minute    
Gen: Acţiune, SF

Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o distrugătoare rasă extraterestră. Cu oraşe distruse şi milioane de victime umane, armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage (Tom Cruise) nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor. În doar câteva minute el e ucis, dar reuşeşte să ia şi viaţa unui extraterestru. Însă militarul se trezeşte în dimineaţa aceleiaşi zile pe care a trăit-o deja şi e iarăşi trimis cu forţa să lupte şi să moară. Să-l fi aruncat contactul fizic cu extraterestrul într-o buclă temporală ce se repetă la infinit? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: ora 14:30

Grace of Monaco
Regia: Olivier Dahan     
Cu: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Tim Roth
Durata: 103 minute    
Gen: Biografic, Dramă

Şase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieţii aparent fericite a lui Grace de Monaco (Nicole Kidman) încep să se adune norii atunci când principatul său devine ţinta atacurilor liderului Franţei, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prinţul Rainier (Tim Roth), explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: ora 16:10
Miercuri-Joi: ora 16:20

22 Jump Street
Regia: Michael Bacall, Phil Lord, Christopher Miller    
Cu: Channing Tatum, Jonah Hill
Durata: 112 minute    
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă

După ce au terminat cu problemele din liceu, poliţiştii Schmidt şi Jenko înfruntă acum provocările colegiului pentru a descoperi cine se află în spatele distribuţiei de droguri printre studenţi. Eroii vor avea de înfruntat aventuri încă şi mai mari în acerba luptă pentru popularitate din frăţiile studenţeşti, vânând în acelaşi timp indicii pentru a-şi duce la misiunea la bun sfârşit. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: ora 19:00
Miercuri: ora 16:00
Joi: ora 13:00

Chef
Regia: Jon Favreau
Cu: Sofia Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony
Durata: 115 minute    
Gen: Comedie

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu şutul în fund şi pasul înainte. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: ora 13:50
Miercuri-Joi: ora 13:40

The Fault in Our Stars / Sub aceeaşi stea
Regia: Josh Boone
Cu: Willem Dafoe, Shailene Woodley
Durata: 125 minute    
Gen: Dramă, Dragoste

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost „în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra-cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: ora 20:50
Miercuri-Joi: ora 18:30

How to train your Dragon 2 3D
Regia: Dean DeBlois
Cu: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig
Durata: 105 minute    
Gen: Acţiune, Animaţie, Fantastic

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă-Duminică: orele 10:30; 12:30
Luni-Marţi: ora 12:30
Miercuri: ora 12:00
Joi: ora 11:00

Blended
Regia: Frank Coraci
Cu: Adam Sandler, Drew Barrymore
Durata: 117 minute    
Gen: Comedie

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Marţi: orele 18:10, 21:10
Miercuri: orele 18:10, 21:00
Joi: orele 15:10, 21:00

Transformers: Age of Extinction 3D – Avanpremieră
Regia: Michael May
Cu: Jack Reynor, Mark Wahlberg
Durata: 157 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Miercuri: ora 20:30
Joi: orele 17:30; 20:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS