10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor fi zodia cea mai activă în această perioadă: multă, foarte multă muncă, până în pragul epuizării. Partea bună e că atâta efort va fi răsplătit pe măsură, nu e deloc exclusă o avansare. Vor primi nişte promisiuni legate de bani care le vor da mari speranţe, dar ar fi bine să-şi facă şi un plan de rezervă, pentru că persoanele care le fac aceste promisiuni nu sunt foarte credibile.

Taur
Când un Taur se plictiseşte, începe să mănânce. Săptămâna aceasta s-ar putea sfârşi cu ceva kilograme în plus pentru Tauri, pentru că vor fi deosebit de inactivi şi doar ceva cu totul şi cu totul deosebit, sau presant, îi va scoate din amorţeală. Nu e neapărat din cauză că n-ar avea ce face, dar energia lor va fi scăzută şi îşi vor lua o perioadă de odihnă. În condiţiile acestea, nici banii, nici dragostea nu le vor bate la uşă în aceste zile.   

Gemeni
Gemenii vor avea impresia toată săptămâna că cei din jur le ascund ceva. Comportamentul celor apropiaţi îi va contraria şi li se va părea că orice vorbă conţine o aluzie. Ar fi bine să pună problema direct, pentru că sunt şanse mari să descopere că n-au fost chiar paranoici şi că li se ascunde, într-adevăr, ceva. O realizare profesională îi va aduce în centrul atenţiei la şcoală sau la job.

Rac
Săptămâna Racilor va fi plină de schimbări şi aventuri, iar acest lucru le va plăcea. Nişte emoţii legate de şcoală sau serviciu le vor da un surplus de adrenalină, care îi va face mai eficienţi. În privinţa banilor, nu vor avea prea multe surprize, dar vor fi tentaţi să cheltuiască fără măsură şi să facă multe cumpărături inutile. În dragoste, cei cuplaţi vor avea ocazia să descopere o latură a partenerului necunoscută până acum.

Leu
Leii fac ce fac şi reuşesc să-şi complice viaţa amoroasă, în special cei singuri. Sunt şanse mari ca demersurile lor să eşueze, dar vor rămâne cu amintirea câtorva senzaţii tari. O problemă legată de locuinţă se va rezolva în această perioadă, dar nu fără ceva certuri. O nemulţumire legată de bani îi va face să-şi schimbe nişte planuri profesionale şi chiar să renunţe la unele vicii sau obiceiuri costisitoare.

Fecioară
Săptămâna Fecioarelor e departe de a fi una plictisitoare. Acest lucru poate însemna orice, dar, în cazul lor, e de bine. Perioada începe cu o veste bună dată de cineva de departe, posibil chiar anunţarea vizitei cuiva drag. Câteva emoţii la serviciu le vor ridica tonusul şi le vor face mai active şi mai îndrăzneţe. În ceea ce priveşte banii, Fecioarele se pot aştepta la un mic ajutor de la cineva din familie.

Balanţă
Balanţele vor avea o săptămână cam neplăcută sub aspect financiar. Problema nu va fi neapărat lipsa banilor, cât faptul că vor fi nevoite să se despartă repede de ei ca să-şi acopere nişte cheltuieli urgente sau datorii. Vor primi, în schimb, o ofertă profesională foarte bună la sfârşitul perioadei. Un membru al familiei le va solicita ajutorul sau sfatul într-o problemă personală. Cât priveşte dragostea, vor fi mai mult orientate spre flirt şi aventură decât spre relaţii serioase.
 
Scorpion
Începutul săptămânii va aduce pentru Scorpioni veşti importante în privinţa carierei: o schimbare la locul de muncă sau chiar un nou job mai satisfăcător. Vor avea mai mult de lucru, dar şi motivaţia va fi mai puternică. Grijile în privinţa banilor persistă, mai ales că vor apărea mereu noi şi noi cheltuieli legate de acte.   

Săgetător
Următoarele zile vor fi pentru Săgetători cam dificile în privinţa organizării bugetului. Vor face multe cheltuieli peste mână, îşi vor promite mereu că e ultima dată, apoi vor cădea pradă primei tentaţii care le iese în cale. Să aibă mare grijă, pentru că în viitorul apropiat vor avea nevoie de nişte economii. La mijlocul perioadei, pot primi bani într-un mod neaşteptat. Dragostea le aduce şi ea surprize plăcute, mai ales celor singuri: e posibil un flirt cu o persoană de la şcoală sau de la locul de muncă.
 
Capricorn
Urmează o săptămână destul de stresantă pentru Capricorni, sub aspectul profesiei şi al studiilor. Cei care au examene de dat sunt vizaţi în mod special: cu toată organizarea lor impecabilă, de unele probleme tot vor avea parte! Apar nişte cheltuieli neprevăzute pe care nu le vor putea amâna, posibil legate de acte oficiale sau de o călătorie.

Vărsător
Vărsătorii vor începe săptămâna cu elan, deoarece o discuţie legată de profesie se va finaliza aşa cum îşi doresc ei. Capacităţile lor de negociere şi persuasiune sunt foarte ridicate în aceste zile, aşa că ar fi bine să profite şi să pună acum pe tapet toate problemele care trebuie analizate. Au mai puţin succes când vine vorba de bani: nişte promisiuni care li s-au făcut în această privinţă nu vor fi respectate la termen.

Peşti
Pentru Peşti, începutul săptămânii se caracterizează printr-o lipsă totală de chef de muncă, stare alimentată şi de câteva tensiuni în relaţia cu superiorii. Conform naturii lor închise, Peştii vor afişa o atitudine pasivă şi nu vor avea chef de discuţii aprinse. Vor apărea, în schimb, perspective plăcute în privinţa banilor, prin găsirea posibilităţii unui venit suplimentar pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS