14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşiţi să comunicaţi ceva mai bine cu partenerul de suflet. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totuşi, ar fi de dorit să evitaţi să-i adresaţi critici. Zona coloanei vertebrale va fi ceva mai sensibilă în această perioadă. Colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute, aşa că ar fi bine să vă bazaţi numai pe propriile forţe. Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre.

Taur
În această perioadă, va trebui să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există oportunitatea de a suferi un mic accident, aşa că, pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Se trag tot felul de sfori şi se încearcă rezolvarea unor probleme importante în culise. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie veţi primi.
   
Gemeni
Veţi avea de semnat contracte, acte financiar-contabile, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat.
 
Rac
Activităţile sociale în care sunteţi implicat vă vor permite să cunoaşteţi persoane care vă vor stârni interesul. Veţi face o bună impresie şi veţi putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Sunteţi optimist şi plin de energie şi asta vă mobilizează să realizaţi lucruri deosebite. Unul dintre proiectele pentru timpul liber va trebui amânat. Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe.
   
Leu
Energia fizică va fi sub nivelul cu care ne-aţi obişnuit, aşa că nu este de dorit să vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, căci surmenajul poate face mult rău sănătăţii dumneavoastră. Lucrurile la serviciu evoluează constant fără surprize. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, ziua de astăzi v-ar putea aduce o surpriză. Tot astăzi, aţi putea avea o divergenţă cu un coleg.
 
Fecioară
Evitaţi să vă încăpăţânaţi şi să vă susţineţi cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încercaţi să fiţi ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârniţi gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu, se vor ivi tot felul de situaţii şi nu vă va fi prea uşor să le descurcaţi. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificile pentru altă zi, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania prietenilor.

Balanţă
Nu sunteţi nici pe departe în forma cea mai bună, aşa că faceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aveţi tendinţa de a aştepta prea mult de la partenerul de suflet. Dacă aţi fi ceva mai realist ar fi mai bine pentru toată lumea. N-ar fi exclus să aveţi parte de o aventură. Situaţia financiară se va îmbunătăţi.

Scorpion
Este posibil să aveţi dureri de oase sau poate vezica biliară va avea o funcţionare mai greoaie. Încercaţi să păstraţi un regim de viaţă cât mai echilibrat. La serviciu, reuşiţi să vă puneţi în valoare calităţile, aşa că veţi reuşi să vă faceţi apreciat atât de şefi, cât şi de subalterni. Aveţi mai multe proiecte pe care doriţi să le puneţi în practică şi asta cât mai repede. Vă trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găsiţi.

Săgetător
Sunteţi cam nemulţumit, dar, de fapt, exageraţi. Dacă aţi fi mai conciliant, mai înţelegător aţi putea rezolva chiar mai multe decât v-aţi propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la prietenii aflaţi pe alte meleaguri. Starea de agitaţie, de nelinişte va fi mare pe tot parcursul zilei. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi tensionată din cauza agitaţiei ce vă stăpâneşte. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de suflet.
 
Capricorn
Energia fizică este peste nivelul cu care ne-aţi obişnuit şi dacă veţi reuşi să o folosiţi în mod constructiv este posibil să aveţi rezultate mai deosebite. La slujbă veţi avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să vă zbateţi. Aşa, deci, încercaţi să o luaţi încetişor şi nu forţaţi nota chiar dacă vi se pare că sunteţi în situaţia de a vă putea impune punctele de vedere.
    
Vărsător
Nu vă implicaţi în activităţi fizice deosebite şi, mai ales, nu faceţi mişcări bruşte. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul zilei. La serviciu, este o perioadă foarte agitată şi trebuie să fiţi în formă. Aveţi parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea vă vor avantaja. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală.
 
Peşti
Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS