11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aruncaţi o privire peste umăr pentru că e posibil să fi scăpat ceva din vedere, o restanţă care, mai devreme sau mai târziu, vă va cere să vă ocupaţi de ea de urgenţă. Este un moment bun să luaţi o pauză şi să treceţi în revistă vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moartă, sau chiar să vă achitaţi de o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme, fără să vă mai aduceţi aminte de ea.  

Taur
Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite. E normal să aveţi cu toţii păreri variate, e normal ca fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă.  
   
Gemeni
Nu sunteţi chiar în apele dumneavoastră, deşi, de obicei, aveţi un tonus ridicat indiferent de mediul în care vă aflaţi, dar de data aceasta vă simţiţi ca printre străini. Aveţi impresia că toţi au ceva cu dumneavoastră, că sunteţi atacat din toate părţile, că nimeni nu e de partea dumneavoastră, dar e o impresie greşită. Mulţi oameni arţăgoşi se mişcă azi prin preajmă şi, pentru că psihicul vă e ceva mai sensibil, vedeţi şi ceea ce nu există.
 
Rac
Vreţi să le oferiţi celor dragi tot ce le doreşte inimioara. Calculaţi resursele financiare şi rezultatul sună bine, suficient cât să vă dea curajul să ieşiţi la cumpărături şi să luaţi tot ce-i nevoie. Ce-i drept, nu e chiar momentul celor mai costisitoare investiţii sau achiziţii, dar şi lucrurile mărunte erau pe listă! Sunt cumpărături de rutină, strictul necesar la urma urmei, dar vă simţiţi foarte bine când vă întoarceţi acasă cu sacoşele pline.  
   
Leu
Atmosfera este cam apăsătoare în jur, dar problema nu pare să fie la dumneavoastră, ci la oamenii din anturaj. Nimeriţi într-un mediu în care planează unele tensiuni, printre persoane triste, dezamăgite sau marcate de diverse probleme personale, şi e normal să vă influenţeze. Nu încercaţi să preluaţi necazurile lor, pentru că, oricât v-aţi strădui să le ridicaţi moralul şi să le oferiţi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul şi o vor face în continuare pe nefericiţii.
 
Fecioară
Atmosfera este excelentă pentru a vă recăpătaţi buna dispoziţie. Vă întâlniţi cu persoane amuzante, cu tineri puşi pe glume, lăsaţi copilul din dumneavoastră să se manifeste în voie, aşa cum de obicei nu reuşiţi să fiţi. Există un motiv plăcut de sărbătorit şi atmosfera veselă pune stăpânire pe toată lumea. Acest tonus excelent merită promovat, merită folosit intens pe toate planurile.

Balanţă
Viaţa de cuplu vă inspiră siguranţă şi încredere, pentru că persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere să vedeţi cât de serios se implică în ceea ce faceţi împreună şi sunteţi foarte sigur pe promisiunile sale, convins că ele vor deveni curând realitate. Trebuie să aduceţi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor.

Scorpion
Dacă cel mai mare vis la ora actuală este să cuceriţi inima cuiva, faceţi un pas în faţă şi arătaţi cine sunteţi. Vă va remarca într-o aură specială, încât s-ar putea îndrăgosti pe loc de dumneavoastră. Succesul sentimental ar fi asigurat, fie că e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de repararea unor probleme anterioare din relaţia existentă. Aveţi un aer aparte, care atrage atenţia asupra dumneavoastră.

Săgetător
Staţi cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă dumneavoastră, pentru că ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca şi cum v-aţi afla la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelentă de câştig, ceva ce vă poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsura şi în bani. Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă din viaţă.  
 
Capricorn
Puneţi punct unei acţiuni care nu mai poate continua în acelaşi mod. Este fie o uşă închisă – pe care e bine s-o lăsaţi aşa – fie un capăt de drum, cu scopul de a începe altul mai bun. Trebuie să aveţi curajul să spuneţi odată stop! Nu vă apucaţi repede de altceva, ci mai întâi treceţi în revistă paşii parcurşi până aici ca să extrageţi concluziile necesare pentru ceea ce vreţi să porniţi imediat după.  
    
Vărsător
Nu staţi retras într-o astfel de zi, pentru că cele mai frumoase lucruri se întâmplă afară, printre oameni, în spaţii cât mai numeroase, căci acolo vă veţi simţi în largul dumneavoastră. Se ştie că sunteţi o fire sociabilă care găseşte subiecte de conversaţie în orice împrejurare, dar azi aveţi şansa de a cuceri anturajul printr-o atitudine veselă şi un discurs amuzant ce atrage simpatia celor prezenţi.
 
Peşti
Greu de spus dacă e o zi veselă sau tristă, de parcă aţi avea parte de ambele feţe ale medaliei în acelaşi timp. Aflaţi veşti nu tocmai plăcute de la cei dragi, ceea ce, pe moment, vă întristează, dar, după ce trece şocul iniţial, veţi găsi imediat soluţii. Totul e să nu vă lăsaţi copleşit de emoţia negativă care vine la pachet cu vestea cea proastă, căci totul are o rezolvare. Nu acceptaţi tristeţea, ci luptaţi cu starea emoţională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS