12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Activităţile sociale vă vor interesa în mod special. Veţi avea ocazia să participaţi la diverse întâlniri, simpozioane, concerte în compania celor dragi. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru dumneavoastră şi nu veţi pierde nici un prilej de a vă petrece timpul liber în compania acestora. Veţi câştiga bani prin intermediul activităţilor extraprofesionale, iar negocierile se vor dovedi avantajoase.

Taur
Veţi fi tentat să încercaţi unele schimbări şi, dacă veţi proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Puteţi miza pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor. Un eveniment oarecum neaşteptat vă va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp. Sunt şanse mari să finalizaţi o lucrare pe care aţi început-o de mai mult timp.
   
Gemeni
Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi câştigurile vor fi pe măsură. O călătorie vă poate ajuta să vă debarasaţi de surplusul de energie nervoasă de care dispuneţi. Este de dorit să trataţi cu grijă orice răceală, altfel riscaţi să aveţi probleme în viitorul apropiat.

Rac
O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de forţă suficientă pentru a face faţă. Simţul posesiunii şi dorinţa de a fi cât mai autoritar vă pot aduce unele neplăceri în relaţia cu fiinţa iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, mai înţelegător, altfel veţi pierde un sprijin important. Aşa cum ne-aţi obişnuit, sunteţi plin de energie, gata în orice moment să vă implicaţi într-o nouă activitate.
   
Leu
Cu banii staţi destul de bine şi, în plus, veţi avea ceva câştiguri venite din activităţi extraprofesionale. În continuare, relaţia cu familia va fi prioritară. Veţi avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O mulţime de activităţi domestice vor deveni urgente, astfel încât va trebui să vă schimbaţi puţin programul. Sunteţi mai autoritar, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi.
 
Fecioară
Dispuneţi de multă tenacitate şi putere de muncă şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. O persoană cu funcţie vă apreciază şi doreşte să vă susţină iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la serviciu, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu atenţie priorităţile. Acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul!     

Balanţă
Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă îi veţi arăta mai multă răbdare şi înţelegere partenerului de suflet. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor.

Scorpion
Interesul pe care îl manifestaţi pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce vă permite să petreceţi în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea fiinţei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută.

Săgetător
Familia vă va da un sprijin substanţial în ceea ce doriţi să întreprindeţi. Activităţile comerciale sunt avantajoase cu condiţia să nu vă cramponaţi de soluţiile clasice. În ceea ce priveşte activităţile profesionale, este posibil să aveţi unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Veţi avea mult de lucru, dar nu veţi reuşi să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Este nevoie de mai multă insistenţă.
 
Capricorn
Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi nici un fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. În plus, această perioadă vă va aduce unele mici câştiguri suplimentare ce vă vor ajuta să vă menţineţi echilibrul financiar. La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o luaţi în serios.
    
Vărsător
Vă implicaţi în prea multe activităţi şi de aceea sunteţi mai puţin eficient ca de obicei. Colegii vă vor sprijini şi astfel veţi depăşi mai uşor neplăcerile cotidiene. Un prieten v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă mai delicată. Nu este momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare de mai mare anvergură, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere.
 
Peşti
Din punct de vedere sentimental, nevoia de stabilitate, de siguranţă este foarte mare. Unele nemulţumiri mai vechi vă vor apăsa în continuare, dar nu este cazul să faceţi ceva în această direcţie. Lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci ele se vor rezolva de la sine. La serviciu veţi avea parte de tot felul de activităţi mărunte pe care însă le veţi rezolva din mers. Înclinaţia către independenţă vă poate deteriora relaţia cu fiinţa iubită, aşa că ar fi bine să-i oferiţi cât mai multe clipe petrecute împreună.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS