17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ar fi bine să profitaţi de această zi mai lejeră şi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor. Din punct de vedere mental, funcţionaţi excelent; aţi putea lua decizii în chestiuni complicate.

Taur
Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dumneavoastră, greşelile făcute în această perioadă v-ar putea costa mult. Dacă aveţi de gând să plecaţi cu maşina, mare atenţie la regulile de circulaţie deoarece riscaţi să primiţi o amendă serioasă.
   
Gemeni
N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană pe care o veţi simpatiza. Nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă, căci nu este sigur că entuziasmul o să vă ţină prea mult timp. Iniţiativele în plan sentimental ar trebui să fie sub semnul prudenţei, căci impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă v-ar putea determina să faceţi greşeli majore. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice.

Rac
Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor ţine în priză pe tot parcursul zilei. Unul dintre prietenii de pe alte meleaguri se va confrunta cu o situaţie delicată şi va avea nevoie măcar de un sfat din partea dumneavoastră. Curăţenia, reparaţiile şi alte astfel de activităţi pe care le consideraţi atât de plictisitoare vă vor mânca o bună parte din timpul liber.
   
Leu
Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţie, nu pentru mult timp însă. Veţi avea ocazia să puneţi la punct, alături de ceilalţi membri ai familiei, proiecte pe care le aveaţi în minte de mai mult timp. Câteva drumuri vor fi obligatorii şi vă vor obliga la o schimbare de program. Dispuneţi, însă, de o bună capacitate de adaptare la situaţii dintre cele mai diverse. Veţi fi, însă, recompensat de laudele pe care le veţi primi de la musafirii veniţi în vizită.
 
Fecioară
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare capacităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Dacă aveţi de gând să faceţi cumpărături de mai mari dimensiuni, astăzi este ziua cea mai potrivită.    

Balanţă
Deşi nu vă iese totul aşa cum v-aţi dori, în plan sentimental aţi putea avea unele bucurii. Comunicarea cu partenerul de suflet vă face mai optimist, mai încrezător în propriile capacităţi. Este posibil să primiţi o propunere de colaborare care vă va surâde. Nu este însă cazul să vă grăbiţi cu răspunsul; încercaţi să vă faceţi o imagine de ansamblu asupra proiectului.

Scorpion
Ar fi bine să profitaţi de această zi mai lejeră şi să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare. Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor. Din punct de vedere mental funcţionaţi excelent; aţi putea lua decizii în chestiuni complicate sau v-aţi putea implica cu succes în activităţi intelectuale. Este bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă.

Săgetător
Relaţia cu familia va fi prioritară în această zi. Veţi avea parte de tot felul de discuţii legate de proiecte comune şi ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi din toate punctele de vedere. O mulţime de activităţi vor deveni urgente, astfel încât va trebui să vă schimbaţi programul. Prietenii vă vor face o invitaţie, pe care o veţi onora cu plăcere.
 
Capricorn
Interesul pe care îl manifestaţi pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce vă permite să petreceţi în mod cât se poate de plăcut timpul liber. Dacă aveţi de făcut cumpărături substanţiale, ziua de astăzi vă poate aduce bucurii în această direcţie. Activităţile domestice ar putea fi amânate, dar numai cu acordul rudelor apropiate. În ceea ce priveşte relaţia cu fiinţa iubită, încercaţi, pe cât posibil, să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.
    
Vărsător
În ceea ce priveşte activităţile sociale, este posibil să aveţi unele realizări, dar nu la nivelul aşteptărilor. Veţi avea multe de făcut, dar nu veţi reuşi să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în prea multe activităţi, căci nu veţi reuşi decât să vă risipiţi energia în chestiuni minore. Profitaţi de resursele dumneavoastră pentru a vă rezolva priorităţile.
 
Peşti
Părinţii şi-ar putea arăta nemulţumirea în legătură cu felul în care vă alegeţi prietenii. Chiar dacă vă deranjează comentariile lor, nu are rost să vă revoltaţi. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în jocuri de noroc sau speculaţii financiare. De asemenea, evitaţi să semnaţi acte de orice fel. Evenimente oarecum neaşteptate vă vor determina să vă schimbaţi planurile pentru timpul liber.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS