10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Sex la loterie

În partea italiană a Elveţiei, un nou tip de loterie este la mare modă, relatează repubblica.it. La intrarea într-un bordel, clienţii primesc un loz şi, dacă au noroc, pot câştiga o jumătate de oră cu fata pe care o preferă.

În cantonul Ticino, situat în partea italiană a Elveţiei, bordelurile oferă servicii cu totul speciale, clienţii putând îmbina sexul fierbinte cu adrenalina jocurilor de noroc. Bine aţi venit în Elveţia libertină, unde loteria sexy este unul dintre cele mai la modă jocuri. La intrarea în local, clienţii primesc un bilet pe care este tipărit un număr. În cazul în care este extras, fericitul câştigător poate beneficia de o jumătate de oră de sex cu oricare dintre angajatele bordelului. Cele mai multe dintre acestea provin din Europa de Est, sunt moldovence, românce, albaneze, unguroaice, poloneze, dar există şi câteva italience. La miezul nopţii, are loc mult aşteptata tragere la sorţi, iar după aceea unul dintre clienţi va primi cheile Paradisului. Bonusul este oferit de bordel şi trebuie „consumat“ într-una dintre camerele aflate la etajul superior al localului.

Cu acordul angajatei

„Este necesar consimţământul fetei“, a ţinut să precizeze Ulisse Albertalli, proprietarul bordelului Oceano, unul dintre localurile care atrag zilnic zeci de clienţi, provenind, mai ales, din nordul Italiei. „Nu oferim o fată drept premiu. Dacă am face aşa ceva am fi inumani“, a ţinut acesta să explice. Clientul „câştigă un bonus, însă el trebuie să îşi aleagă fata, fiind obligatoriu ca şi aceasta să fie de acord“, a continuat Ulisse. „Paradisul“, cum l-au numit anumiţi clienţi care au avut privilegiul să îl trăiască, valorează aproximativ 122 de euro (150 de franci elveţieni). „Dacă un client nu se comportă corespunzător, apăsăm un buton şi intervin gărzile de corp. Loteria sexy? Este doar un joc, este amuzant, nu văd unde ar fi problema“, crede Sara, o bulgăroaică în vârstă de 25 de ani, care lucrează în acest bordel. Având în vedere succesul de care se bucură în Ticino, această practică pare să fie o strategie extrem de profitabilă. Mai ales că totul se desfăşoară într-o zonă destul de proprice pentru astfel de activităţi. Prostituţia este legală, iar aspirantele trebuie doar să se înregistreze la poliţie şi să plătească o chirie pentru camera sau locul unde intenţionează să îşi exercite „meseria“. Din acest moment, ele se pot considera libere profesioniste. Toate încasările le revin, iar pentru fiecare prestaţie primesc între 100 şi 150 de franci elveţieni.
Partidul Socialist a transmis  o adresă către Ministerul Public (un fel de Minister de Interne din România), în care solicită „să interzică practicile în care sunt oferite drept premiu fiinţe umane“. În Ticino, cantonul sexului liber, tema loteriilor împarte opinia publică în două tabere. „Nu văd de ce atâta scandal. Dacă tânăra nu vrea să meargă cu câştigătorul loteriei este liberă să nu o facă. Premiul oferit este o partidă de sex, nu o fiinţă umană“, este de părere criminologul Michel Venturelli. Oricum, cei mai mulţi dintre localnici nu prea îşi bat capul cu loteria sexy. „Sunt de 20 de ani în acest domeniu. Înainte, bordelurile erau legale, apoi au rămas doar cele serioase. Vreţi să eliminaţi prostituţia? Faceţi un referendum şi vedeţi ce vrea lumea“, concluzionează Albertalli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS