16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă cuprinde un fel de îndoială cu privire la relațiile în care vă aflaţi și astfel liniștea dumneavoastră dispare. Parcă trebuie în permanență să vă supravegheaţi partenerul, iar acest lucru vă obosește. Vreţi să puneţi la punct unele aspecte înainte de a deveni complet obsedat de fidelitate și să vă comportați ca un adevărat detectiv. Este momentul să vă puneţi planurile în practică, mai ales că beneficiaţi de sprijinul financiar al unei rude din străinătate.

Taur
Vă arătați dispus să staţi de vorbă cu cei din jur, ba chiar vă bucură faptul că ei vor să discute cu dumneavoastră. Sunteţi deschis tuturor sugestiilor care pot veni de la ceilalţi, dar, din păcate, acceptați și o serie de cuvinte nejustificate și răutăcioase din partea unor persoane pe care abia le-aţi cunoscut. Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie.
   
Gemeni
Starea de sănătate a unei rude vă preocupă în mod special, cu atât mai mult cu cât pare că doar dumneavoastră puteţi să o determinaţi să meargă la un control medical. Vă simțiţi ca un mic erou al familiei și luaţi în serios ceea ce aveţi de făcut. Recompensa va veni din partea partenerului, care vă pregătește o surpriză culinară. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dumneavoastră.

Rac
Probleme nerezolvate din trecut se întorc acum și, din păcate, sunt mult mai serioase decât erau la momentul în care le-aţi abandonat. Nu găsiţi acum soluţia la problema dumneavoastră, însă dacă veţi rememora întreaga situație, veţi descoperi și rezolvarea. Spre seară, primiţi vești de la un prieten aflat în altă localitate. În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiţi totul cu răbdare.
   
Leu
Încălcaţi cu bună știință un set de reguli la muncă și colegii vă iau apărarea, dar nu vă faceţi un obicei din a trece peste regulament pentru că într-o zi veţi primi și pedeapsa meritată. Astăzi bucuraţi-vă de răsfăț și ajutor din partea astrelor și încercați-vă norocul chiar și pe plan amoros. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de călătorii sau afaceri.
 
Fecioară
Reușita unui membru din familie vă bucură și vă motivează, dar în același timp vă pune și pe gânduri pentru că dumneavoastră bateți pasul pe loc. Vă propuneţi să îi surprindeţi și dumneavoastră pe cei din familie cu o reușită, iar pentru asta munciţi plin de elan.

Balanţă
Ca din senin apar în viața dumneavoastră niște persoane ce vor să vă ajute cu evoluția carierei și sunteţi uimit de ceea ce vi se întâmplă, atitudinea lor plină de altruism punându-vă pe gânduri. Analizaţi cu atenție comportamentul lor înainte să le permiteți să vă ajute. Poate pentru un moment ar fi bine să lăsaţi deoparte temerile nejustificate. Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou inspirat de la un prieten.

Scorpion
Pe plan afectiv, vă încearcă o nostalgie după un fost partener de cuplu, iar întreaga zi v-o petreceţi gândindu-vă la ce a fost. Prietenii vor cu orice preț să vă readucă pe linia de plutire și de aceea vă amintesc cam cât aţi suferit din pricina fostului partener. Uitându-vă mereu la trecut nu vă puteți bucura de prezent. În cazul în care vi se propune o colaborare, mare atenţie, căci ar putea ascunde tot felul de capcane.

Săgetător
Un prieten vă cere un mic ajutor financiar și nu aţi sta pe gânduri dacă nu aţi ști că are obiceiul de a nu înapoia banii la timp. În aceste condiții, decideţi să nu îi oferiţi împrumutul și să găsiţi o scuză pentru a nu-i spune adevărul dureros în față. Vă feriţi cu foarte mare precauție și de ceea ce înseamnă investiții astăzi, de teamă să nu pierdeţi bani. Activităţile financiare pe termen lung vă vor favoriza, dându-vă ocazia să vă îmbunătăţiţi veniturile.
 
Capricorn
Confuzia pune stăpânire pe dumneavoastră și nu prea mai vedeţi clar viitorul. Ar fi cazul să nu fiţi foarte panicat pentru că, aflat la răscruce de drumuri, oricine ar fi dezorientat dacă ar fi în locul dumneavoastră. Trebuie să hotărâţi singur  încotro să o luaţi, deci ascultăți-vă intuiția în momentele de confuzie. Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă se vor arăta inspirate, mai ales dacă veţi asculta sfaturile celor din jur.
    
Vărsător
Aveţi o mimică destul de tristă astăzi și nu fără motiv, pentru că unele persoane de la muncă s-au decis să vă pună bețe-n roate, fapt care vă mâhnește. Așteptați să vă împace cei din jur și să vă plângă de milă pentru lipsa dumneavoastră de noroc profesional și sentimental. Găsiţi câteva persoane impresionate de situația dumneavoastră și starea vi se îmbunătățește.
 
Peşti
Vreţi să obțineţi admirația celor din jur și să vi se dea dreptate în tot ceea ce spuneţi, dar lucrurile nu stau deloc așa astăzi. Oricum ar fi, unii pot spune lucruri urâte din invidie, deci nu are rost să vă stricaţi singur starea. Pentru dumneavoastră ar trebui să conteze doar părerea celor dragi și opiniile prietenilor, nu cele ale necunoscuților. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS