10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi foarte corect în calcule şi strategii financiare, pentru că nu vreţi să vi se reproşeze nimic. Cinstea va caracteriza orice tranzacţie pe care o încheiaţi şi acelaşi lucru îl veţi pretinde şi de la partenerii cu care sunteţi gata să bateţi palma. Nu veţi semna nimic dacă vă ridică semne de întrebare din punct de vedere legal, de aceea ar fi bine să aveţi de partea dumneavoastră un bun cunoscător al legilor care să vă sfătuiască dacă e bine sau nu să încheiaţi acum afacerea.   

Taur
Nu aveţi nici un chef să vă implicaţi într-o acţiune în care tot ce faceţi e supus unor critici severe şi nedrepte. Cum să daţi randament dacă cineva stă permanent cu ochii pe dumneavoastră, pândindu-vă fiecare pas, cu speranţa că vă prinde cu vreo greşeală. Evitaţi să lucraţi în astfel de medii, în care unii nu fac altceva decât să vă supravegheze cu ochi răi sau să vă vâneze erorile, pentru că tot vor găsi ceva de care să se lege şi vă vor taia tot elanul.   
   
Gemeni
Este o zi plăcută, în care vă puteţi întâlni cu prieteni dragi. Semnele dumneavoastră de afecţiune sunt bine primite şi la fel de multe gesturi de prietenie primiţi şi dumneavoastră înapoi. Nimic nu poate fi mai plăcut decât să ieşiţi undeva cu amicii, căci se poate găsi uşor un motiv vesel, poate pentru că un prieten din grup are ceva excelent de sărbătorit şi vă adună pe toţi aproape.    

Rac
Cu echipa potrivită alături de dumneavoastră, adunând oameni la fel de pregătiţi intelectual, puteţi ajunge azi la nişte rezultate demne de toată lauda. Mintea vă merge brici, vă remarcaţi prin replici geniale sau soluţii salvatoare, pe care lumea le primeşte cu bucurie. Atrageţi persoane care vă seamănă, cu aceleaşi interese de atins, cu aceeaşi dorinţă de muncă, încât merită să valorificaţi dialogul excelent care se leagă şi de poziţia superioară pe care o aveţi.  
   
Leu
Mare noroc pe dumneavoastră azi. Toate ar trebui să vă meargă ca unse, deci aveţi toate motivele de fericire! Sărbătoriţi o victorie sau cunoaşteţi o persoană care poate juca un rol salvator pentru dumneavoastră de acum înainte. Fiţi deschis la întâlniri, la discuţii, la noi cunoştinţe, pentru că nici nu ştiţi de unde sare iepurele.    
 
Fecioară
E o zi atât de veselă, încât ar fi păcat să o stricaţi cu discuţii serioase sau cu probleme inutile. Descoperiţi în jur oameni optimişti, care au o viziune lejeră asupra vieţii, şi veţi reuşi să vă adaptaţi imediat acestui stil, pentru că e pe placul dumneavoastră, e şi genul dumneavoastră, ca atare nu vă împovăraţi singur mintea şi inima cu probleme.      

Balanţă
Veţi juca un rol important în problemele unui prieten. Sfatul dumneavoastră e sincer, e bazat pe experienţă şi pe fapte concrete, nu sunt doar vorbe aruncate în vânt, ca atare, dacă amicul aflat în impas chiar vă urmează îndrumările, va avea numai de câştigat. Nu spuneţi nimic la voia întâmplării ci, atunci când oferiţi un sfat sau o mână de ajutor, o faceţi cu toată sinceritatea, oferind doar soluţii deja testate şi verificate.

Scorpion
Un noroc chior vă scoate dintr-o situaţie complicată. Aţi crezut că vă veţi descurca mai bine, dar apare cineva mai puternic decât dumneavoastră sau doar mai agresiv ce vă domină cu simpla sa prezenţă, încât sunteţi tentat să vă retrageţi în carapacea dumneavoastră şi să-l lăsaţi pe acesta să câştige teren.   

Săgetător
Participaţi la o acţiune colectivă în care mai multe persoane au câte un rol de jucat, dar există totuşi cineva care cam trage chiulul şi profită de eforturile celor din jur. De dumneavoastră depinde să-l atrageţi şi pe el în mod eficient în această uniune de forţă, ca nu cumva ceilalţi să muncească, iar el doar să tragă foloasele! Fiţi dumneavoastră liantul acestui grup, trasaţi tuturor câte ceva de făcut, pentru că succesul final depinde de felul în care fiecare îşi aduce contribuţia.

Capricorn
Veştile sosite de departe vă cam încurcă planurile pentru azi, deoarece trebuie să schimbaţi din mers programările deja făcute. Poate vă treziţi cu musafiri pe nepusă masă sau trebuie să plecaţi la drum urgent, deci tot ce aveaţi de făcut pentru azi mai trebuie amânat, pentru că nu aveţi timp pentru ele. Sunteţi mai tot timpul pe drumuri, telefoanele zbârnăie toată ziua şi intraţi în contact cu o mulţime de oameni, de fiecare dată fiind nevoit să vă ajustaţi modul de relaţionare şi comunicare.
    
Vărsător
E o mare furtună de emoţii în sufletul dumneavoastră, de-a dreptul contradictorii, de parcă acelaşi lucru naşte şi bucurie, şi furie deopotrivă. Înainte de a vă manifesta, încercaţi să trageţi o linie clară între aceste trăiri, ca nu cumva să se amestece şi să nască un haos. Folosiţi aceste atitudini în momentul potrivit!  
 
Peşti
Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi. Aţi pornit cândva pe un drum, dar acum descoperiţi că existau şi alte variante pe care atunci nu le-aţi văzut şi vă întrebaţi cum puteţi schimba acum macazul, sperând că nu e prea tarziu să mai modificaţi ceva. Nu e prea târziu, dar nici s-o luaţi de la capăt nu e bine, deci încercaţi doar să modificaţi strategia.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS