11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu puteți mulțumi pe toată lumea, nici măcar atunci când urmați cele mai corecte căi și nu vă abateți de la reguli. Cineva tot vă va găsi nod în papură, chiar și la cele mai juste decizii sau la cele mai inteligente alegeri, dar nu plecați urechea la astfel de comentarii. Unii nu au ce face decât să critice ceea ce fac ceilalți. Ca atare, dacă dumneavoastră considerați că faceți ceea ce trebuie, mergeți înainte.

Taur
Nu știți cum să trataţi veștile care vin azi din toate părțile, pentru că sunt contradictorii. Aveți și motive de distracție și de bună dispoziție, dar în clipa următoare auziți ceva din extrema cealaltă. Poate fi o zi cu stări la extreme: dacă porniți ziua prost, cu sufletul împovărat de griji și tristețe, sigur apare ceva care să vă facă să vă simțiți din nou bine, dar se poate și invers totuși.
   
Gemeni
Este exact starea de bine pe care o așteptați, care vă ajută să priviți lucrurile obiectiv și să le așezați pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrărilor, a împăcărilor, a soluționării oricăror situații stresante sau cu mai multe direcții de interpretare, tocmai pentru că sunteți detașat de orice și analizaţi orice situație rațional.  

Rac
Mai bine stați pe loc fără a vă exprima deocamdată opinia cu privire la un eveniment care nu a ajuns încă la nivelul cel mai stabil. Încă se pot modifica lucrurile, încă nu s-au așezat toate pe făgașul normal și o decizie luată acum sau o concluzie extrasă prea devreme ar putea genera mai târziu o complicație. Deja aveți o idee despre felul în care se vor încheia aceste aspecte, dar mai bine mai așteptați.
   
Leu
Sunteți omul de care alții au nevoie pentru a contribui cu ceea ce știe mai bine în rezolvarea unei probleme complicate. Dumneavoastră dețineți informația, soluția sau mijloacele concrete de a face lucrurile să evolueze într-o direcție bună, pentru că priviți lucrurile dintr-un unghi mai pragmatic. Nu faceți nimic până nu sunteți sigur că ați aflat tot ce trebuia pentru a vă apuca de treabă.
    
Fecioară
Aveți forța de a spune stop, pregătit să porniți într-o altă direcție. După ce vă veți elibera de un plan care s-a împotmolit, veți avea curajul de a alege altă țintă spre care să vă canalizați energia, ca atare trebuie să vă luați inima în dinți și să spuneți ferm: punct și de la capăt! Sunteți persoana cea mai în măsură să reconstruiască un plan de la zero.   

Balanţă
Unii nu-și dau seama că sunteți  într-o pasă cam vulnerabilă și vă vorbesc pe un ton care va lăsa urme asupra dumneavoastră. Vă deranjează, desigur, felul în care vi se adresează, pentru că unii vă judecă, vă critică, vă atacă pe nedrept. Încercați să nu puneți la suflet tot ce auziți, ci să așteptați ca furtuna emoțională să se mai liniștească, pentru că, după ce treceți de șocul inițial, s-ar putea să vedeți și dumneavoastră lucrurile din aceeași perspectivă.

Scorpion
Se știe că intuiția dumneavoastră e puternică, iar azi veți arăta, încă o dată, că nimeni nu vă poate păcăli așa de ușor. Mirosiți minciuna de la o poștă și luați măsuri imediat, ca nu cumva să vă tragă pe sfoară vreun profitor. Deși recunoașteți că ați mai pățit-o de multe ori înainte, de data aceasta nu vă mai păcălește nimeni.

Săgetător
Nu vă deranjează nimic în jur, abordați o atitudine relaxată, indiferent ce auziţi de la ceilalți. Deși nimeriți de multe ori în medii tensionate în care planează animozități și neînțelegeri, parcă nici nu le vedeți. Perfect, rămâneți așa de detașat până la capăt ca să nu vă stricați ziua din cauza nervilor altora. Simțiți-vă bine și ocupați-vă de ceea ce vă face plăcere, fără a asculta problemele interminabile care îi frământă pe ceilalți.
 
Capricorn
Nu sunteți  în toane prea bune, iar cei care vă țin companie toarnă și ei gaz pe foc, cu riscul de a avea o zi ratată. Totul pornește de la atitudinea negativistă și pesimistă cu care vă începeți ziua și, colac peste pupăză, apar tot felul de alte motive de supărare pe parcurs. Dați mereu de oameni triști, împovărați de tot felul de probleme, și, adunându-le cu ale dumneavoastră, transformați orice discuție într-un cor al plângerii la care fiecare contribuie.
    
Vărsător
Aveți mari rezerve să plecați azi la drum, de parcă ar fi o călătorie împotriva voinței dumneavoastră. Ați dori să fiți în cu totul alt loc, ocupându-vă de altceva, dar, dacă e o obligație, veți accepta cu jumătate de gură, de parcă ați presimți că la capăt nu vă așteaptă ceea ce vi s-a promis. Dacă ați putea amâna deplasările pe altădată, ați fi foarte mulțumit.
 
Peşti
Unii nu-și dau seama că aveți ceva pe suflet și vor face de multe ori haz de slăbiciunile dumneavoastră, ceea ce vă va răni și mai mult. Încercați să vă molipsiți un pic de la cei din jur, care încearcă să vă distragă astfel atenția de la grijile dumneavoastră actuale. Puțină veselie nu vă strică, deci cel mai bine ar fi să faceţi ca ei, adică haz de necaz, pentru că nu are rost să vă împovărați mintea și sufletul cu atâtea probleme.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS