Acasă Magazin Craiova: Se întrerupe apa în cartierul Nicolae Titulescu

Craiova: Se întrerupe apa în cartierul Nicolae Titulescu

SC Compania de Apă Oltenia SA a anunţat, astăzi, întreruperea alimentării cu apă potabilă în Municipiul Craiova, mâine, între orele 10:00 – 16:00, în Cartierul Cerna (Nicolae Titulescu). Motivul întreruperii alimentării cu apă potabilă este efectuarea unor lucrări de întreținere și reparare a rețelei publice de distribuție. Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor din perimetrul delimitat de Calea Severinului, Strada Maria Tănase, Strada Brestei – până la intersecția cu Strada Fluturi, Calea Severinului – zona Hotel Emma Vest.

Utilizatorii de apă potabilă din zona menționată sunt atenţionaţi că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie. Compania de Apă Oltenia îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte locuitorilor din zonă pentru înţelegere.


Editor: Ionuţ Nica

A absolvit Facultatea de Drept „Nicolae Titulescu” din Universitatea din Craiova şi lucrează în presa scrisă din 2004. În momentul actual este unul dintre puţinii jurnaliști locali care se ocupă de domeniul asociaţiilor de proprietari.
Exit mobile version