15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par a-şi găsi rezolvările căutate. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea de a vă implica în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge foarte armonios, ceea ce vă permite să aflaţi informaţii dintre diverse şi încă dintre cele mai utile. Cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura.  

Taur
În cămin se mizează mult pe ajutorul dumneavoastră; faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în a face speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului de suflet nu se vor lăsa prea mult aşteptate.  
   
Gemeni
Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine; veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă ştiţi să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, veţi reuşi să-i convingeţi pe cei din jur să vă susţină.

Rac
Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber v-o veţi dedica fiinţei iubite. N-ar fi exclus să faceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea de afaceri rentabile.
   
Leu
În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, conjunctura astrală vă favorizează. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, să fiţi ceva mai conciliant. De pe alte meleaguri veţi primi veşti care vă vor ridica multe semne de întrebare.
    
Fecioară
Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care vă doriţi să vă cumpăraţi un obiect de lux, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Călătoriile sunt avantajoase. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în problemele delicate.   

Balanţă
Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele din nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La serviciu, va fi agitaţie şi aţi putea primi noi sarcini.

Scorpion
Se vor ivi unele neînţelegeri cu colaboratorii, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun. Traversaţi o perioadă agitată, în care vă confruntaţi cu situaţii de tot felul şi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. De energie nu duceţi lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o risipi în chestiuni minore, lipsite de importanţă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil.

Săgetător
O rudă vă va da nişte informaţii pe care ar trebui să le verificaţi înainte de a le folosi. Oricum, sunteţi cam împrăştiat şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme: vă puteţi confrunta cu migrene sau stări febrile. La serviciu, va fi foarte multă forfotă, dar acest lucru nu vă va afecta câtuşi de puţin, deoarece veţi fi cu gândurile în altă parte. Vă recomandăm să nu începeţi prea multe treburi deodată.
 
Capricorn
În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă; cel mai bine ar fi să amânaţi luarea unei decizii. Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile şi sunteţi convins că puteţi depăşi orice obstacol.
    
Vărsător
Starea dumneavoastră generală nu va fi cea cu care ne-aţi obişnuit. Veţi obosi mai repede, iar consumul nervos va fi mai mare pentru orice nimic. Este totuşi puţin probabil să aveţi parte de vreo problemă de sănătate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum. Evitaţi să trageţi sfori sau să vă implicaţi în acţiuni la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri cu autorităţile.
 
Peşti
Sunteţi cam agitat, neliniştit în această perioadă, iar impulsivitatea vă poate determina să luaţi decizii care vă pot conduce pe căi greşite. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan. Proiectele de petrecere a timpului liber se vor dovedi deosebit de inspirate. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă da un plus de încredere în propriile forţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS