14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii vor avea parte de o săptămână ceva mai relaxată, la serviciu lucrurile stau bine, financiar vorbind au chiar mari şanse la câştiguri neaşteptate, dacă însă acestea nu apar, nu este nici o problemă, au puşi deoparte suficienţi bani încât să îşi permită o escapadă alături de persoana iubită. Ar putea exista ceva discuţii în familie privind o sumă de bani împrumutată.

Taur
Pentru Tauri, săptămâna care urmează este plină de surprize în plan sentimental şi răsturnări de situaţie, va fi o săptămână foarte agitată în care nu se vor putea concentra pe nimic altceva în afară de planul sentimental, care îi copleşeşte, chiar dacă pe unii în sens pozitiv, iar pe ceilalţi în sens mai puţin favorabil. O mare atenţie trebuie acordată şi sănătăţii, stresul şi problemele personale nu trebuie să îi împiedice să aibă mai multă grijă de ei.  

Gemeni
În perioada care urmează, Gemenii se hotărăsc să îşi acorde o mică vacanţă, care, judecând după eforturile depuse în timpul anului, ar merita să fie una specială, undeva în afara ţării,
într-un loc încărcat de tradiţie, aşa cum le place Gemenilor curioşi şi dornici de schimbare. Este de preferat să nu îşi neglijeze partenerul de viaţă, aşa cum au de multe ori tendinţa. Este de preferat să-şi asculte intuiţia în relaţiile parteneriale, pentru că vor avea numai de câştigat.

Rac
Nimic nu pare să le mai stea în cale Racilor în această săptămână. Au o putere de muncă extraordinară şi sunt foarte motivaţi financiar. Unii dintre ei vor dori să călătorească, însă perioada ar trebui puţin amânată, există riscul unor accidentări uşoare. În dragoste există oarece divergenţe de opinie, dar care nu le vor afecta relaţia într-un mod vizibil.   

Leu
Leii sunt angrenaţi în tot felul de proiecte şi de acţiuni în interes personal, dar care se vor dovedi a fi mai obositoare decât au crezut. Vor fi nevoiţi să facă mai multe drumuri în afara localităţii, posibil chiar şi în afara ţării, pentru a duce la bun sfârşit un plan de afaceri aflat de ceva vreme în stadiul de proiect. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi pus pe locul doi, după problemele de serviciu, lucru care ar putea aduce oarece neplăceri în relaţie.

Fecioară
Pentru Fecioare se preconizează că în săptămâna următoare vor avea multe schimbări de făcut, nu toate plăcute sau favorabile interesului propriu, dar oarecum forţate de împrejurări. Relaţiile cu persoana iubită s-au cam deteriorat şi asta din cauza lipsei de preocupare vizavi de relaţia de cuplu. În plan financiar, atenţia este îndreptată spre câştigurile obţinute peste noapte.

Balanţă
Pentru Balanţe urmează câteva zile foarte agitate în care vor avea nevoie de toată energia pentru a pune la punct un eveniment important în familie. Vor apărea şi mici conflicte cu rude mai în vârstă. Este posibilă reîntâlnirea cu persoane foarte dragi de departe. Atenţia ar trebui să fie îndreptată mai mult către sănătate, care în ultima perioadă a cam fost neglijată. Excesele de orice fel le sunt acum mai dăunătoare decât în mod obişnuit.
 
Scorpion
Săptămâna în curs reprezintă pentru Scorpioni o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Comunică bine cu partenerul şi îşi fac planuri de viitor, lucru care îi binedispune şi îi motivează să fie mai interesaţi să îşi rezolve rapid problemele de serviciu. Cu banii stau mai prost, dar nu catastrofal, ideal ar fi să se abţină de la cheltuielile inutile şi pentru investiţiile majore să aştepte o perioadă mai fastă.   

Săgetător
Pentru nativii din Săgetător se prevede o săptămână încărcată la serviciu, deşi, sub celelalte aspecte, va fi destul de bună. În plan financiar nu există momentan motive de îngrijorare, încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă îi stimulează în noile activităţi, iar randamentul va fi maxim. În plan sentimental, totul e roz, vor avea parte de mult sprijin din partea persoanei iubite, care va avea toată înţelegerea pentru programul încărcat al Săgetătorilor.  
 
Capricorn
Capricornii au serioase motive de îngrijorare la serviciu, şefii sunt nemulţumiţi de aceştia, unii riscă chiar să îşi piardă credibilitatea, ar fi cazul să revină urgent pe linia de plutire. Se ştie despre Capricorni că sunt încăpăţânaţi şi orgolioşi, iar în săptămâna care urmează nu vor dezminţi această zicală în nici un plan, în cel sentimental cu atât mai puţin.       

Vărsător
Vărsătorii sunt foarte motivaţi şi dornici să înceapă lucrul la un nou proiect. Deşi în primă instanţă nu vor obţine rezultate spectaculoase, se vor implica tot mai mult şi îşi vor da seama că alegerea făcută este cea corectă şi că nu au absolut nici un motiv de îndoială cu privire la reuşita proiectului lor. Deşi uşor nemulţumiţi de partenerul de viaţă, Vărsătorii vor reuşi să aducă echilibrul în relaţie, fiind dornici de stabilitate în această perioadă.  

Peşti
În zilele care urmează, Peştii vor căuta să fie permanent în centrul atenţiei şi se vor lăsa conduşi de primele impulsuri, ceea ce nu este tocmai indicat. Planul sentimental este foarte bine aspectat pentru Peştii care au deja un partener. Pentru cei singuri, în schimb, nu este momentul să ia decizii importante, dar nici să se impacienteze, toate au un timp al lor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS