14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOcazii perfecte pentru a face dragoste

Ocazii perfecte pentru a face dragoste

O viaţă sexuală activă înseamnă să profiţi de orice oportunitate ivită pentru a face sex. Cu toţii ştim că o viaţă sexuală activă este bună nu doar pentru sănătatea fizică şi psihică, dar şi pentru întărirea relaţiei. Stephen Baldwin a spus odată că sexul este că o pizza şi, chiar şi când e rea, tot pizza este. Iar o viaţă sexuală de calitate implică atât sexul mai puţin reuşit, cât şi cel asemănător unei cine luată la un restaurant de cinci stele. De aceea, nu rata nici o ocazie de a-ţi îmbogăţi viaţă sexuală. Site-ul sfatul parintilor.ro vă prezintă cele mai bune ocazii – sau pretexte – pentru a face dragoste cu partenerul dumneavoastră.

Reîntâlnire după o lungă absenţă

Aţi fost departe de partener din motive care ţin de carieră sau din cine ştie ce alt motiv şi, în sfârşit, sunteţi unul în braţele celuilalt. Amândoi aţi petrecut destul de mult timp gândindu-vă la sex, astfel că amândoi sunteţi nerăbdători să treceţi la treabă. Nu mai pierdeţi vremea, deci!

După o ceartă

Emoţiile sunt încă la cote înalte după o dispută, iar cea mai bună modalitate de a scăpa de ele este o partidă de sex nebun. Trebuie să ştiţi că, după ce v-aţi certat, mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor aşeza pe făgaşul normal. Chiar dacă iertarea a fost declarată, ea trebuie şi „confirmată“. Iar o partidă de amor este foarte indicată în astfel de momente. Se spune că sexul de după ceartă este atât de bun, încât unele persoane se ceartă deliberat pentru a avea parte de „eliberarea“ de după.

După primirea unor veşti bune

Când spiritul este la cele mai înalte cote, hainele sunt, adesea, jos. Vă simţiţi centrul universului după ce aţi fost apreciat la serviciu sau promovat, aşa că de ce să nu extindeţi sentimentul de bine care v-a cuprins şi în dormitor? Veţi fi mai încrezător în forţele proprii ca niciodată, iar partenerul va fi şi el în al nouălea cer.

În perioade stresante

Anumite instincte de supravieţuire ale omului au capacitatea de a ridica libidoul în perioade grele. Dacă în zorii civilizaţiei, apropierea iernii sau decesul unei rude erau factorii declanşatori ai greutăţilor, acum intră în scenă problemele financiare sau termenele-limită care se apropie. Sexul este o modalitate foarte bună de a scăpa de stresul zilnic, deci folosiţi acest „pretext“ de fiecare dată când puteţi

După o scurtă despărţire

Dacă sexul după o ceartă vi se pare grozav, staţi să vedeţi cum e amorul după o despărţire şi o reîmpăcare. Toate acele emoţii stârnite de despărţire, dar şi de împăcare aveau nevoie de o „supapă“ prin care să fie eliminate. În plus, în funcţie de cât de lungă a fost perioada în care aţi stat separaţi, există şi energie, şi tensiune sexuală acumulată care trebuie eliberată. Iar pasiunea din dormitor, după lacrimile vărsate în timpul reconcilierii, este de neegalat în prima partidă de amor de după împăcare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS