10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCinci tipuri de femei pe care bărbaţii le ocolesc

Cinci tipuri de femei pe care bărbaţii le ocolesc

Fiecare doamnă sau domnişoară este convinsă că are de partea sa toate avantajele posibile pentru a cuceri bărbatul de care sunt interesate. Problema ar fi că există câteva „tipare“ de femei, transmise probabil din generaţie în generaţie, pe care bărbaţii le ocolesc atunci când vine vorba de relaţii de iubire serioase.
În general vorbind, femeile sunt extraordinare, femeile sunt superbe şi fiecare este unică şi irepetabilă. Unele doamne şi domnişoare sunt foarte încrezătoare, altele sunt puternice, unele sunt timide şi altele sunt nesigure. Numai că atunci când vine vorba de bărbaţi şi de relaţii serioase, există anumite calităţi şi avantaje care sunt mai apreciate decât altele, iar altele pe care bărbaţii încearcă să le evite. Site-ul problemesex.ro a alcătuit o scurtă listă cu tipuri de femei care îi pun pe bărbaţi pe fugă.

Vorbăreaţa

Ea nu se opreşte niciodată din vorbit şi face conversaţie cu oricine stă să o asculte sau se preface că este interesat de ceea ce ea spune, chiar dacă debitează, de multe ori, şi prostii, nu numai lucruri interesante. Bărbaţii consideră că acest tip de femei nu ştiu să asculte, fiind preocupate să vorbească fără încetare şi ocolesc aceste doamne şi domnişoare pentru că îi obosesc cu trăncăneala.

Materialista

Acest tip de femeie încearcă mereu să pună ghearele pe portofelul unui bărbat. Ei nu îi pasă de persoana sau de compania lui, nu o interesează discuţiile elevate şi nici ţelurile lui şi nu iubeşte un bărbat pentru ceea ce el este. Aceste femei sunt într-o continuă vânătoare, aşteptând să prindă o „pradă“ care să le finanţeze dorinţele materiale şi capriciile pentru ca ele să nu fie nevoite să muncească vreodată. Este deci uşor de înţeles de ce bărbaţii le ocolesc.

Prostuţa

Este foarte frumoasă şi finuţă, iar bărbaţilor le face plăcere să o privească, dar când deschide gura domnii se trezesc brusc din reverie, gândind instantaneu că doamna sau domnişoara respectivă mai bine tăcea. Aceste femei habar nu au pe ce lume trăiesc şi nu au probleme existenţiale, deoarece preocupările lor au de a face doar cu moda şi cu noutăţile şi bârfele mondene. Nu sunt, deci, persoane pe care un bărbaţii ar fi dispuşi să le prezinte cercului de prieteni şi cu atât mai puţin la un eveniment important de afaceri.

Atotcunoscătoarea

Este o femeie inteligentă, concentrată pe carieră, care vrea ca bărbaţii din viaţa ei să o aprecieze şi să o respecte pentru reuşitele sale profesionale. Este dură nu doar la serviciu, ci şi în viaţa personală, şi nu acceptă ca nimeni să se comporte altfel decât în conformitate cu standardele ei – cu atât mai puţin bărbaţii. De ce ocolesc bărbaţii acest tip de femei sau nu sunt mai deloc interesaţi? Pentru că ele şi-au pierdut fineţea şi feminitatea de care domnii sunt în general atraşi.

Experimentata

Ea se laudă că are trei întâlniri cu trei bărbaţi diferiţi în fiecare săptămână – şi uneori chiar aşa se întâmplă. Apelează la agenţii de matrimoniale, are cont pe toate site-urile din domeniu şi se laudă bărbaţilor cu care iese că este „căutată“ şi că mulţi îi fac curte. De fapt, bărbaţii nu apreciază acest aspect şi nu le place să fie comparaţi cu alţi bărbaţi, astfel că nu sunt deloc doritori să stea la coadă pentru o întâlnire cu ea.

Aşadar, aviz amatorilor sau mai degrabă amatoarelor! Uneori este necesar să depuneţi efort pentru a schimba puţin felul de a fi, mai ales când constataţi că, în ciuda aparentelor calităţi, tot nu se leagă relaţia de lungă durată pe care o doriţi ca să vă simţiţi împlinită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS