14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdei de ţinute pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Idei de ţinute pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Chiar şi în faimoasa zi a sărbătorii iubirii, cu siguranţă doamnele şi domnişoarele îşi bat capul să găsească ţinuta perfectă cu care să îşi impresioneze partenerii la întâlnirea de Ziua Îndrăgostiţilor. Dincolo de hainele care le sunt lor pe plac, femeile ar trebui să ţină cont şi de felul în care i-ar plăcea partenerului să le vadă îmbrăcate. Dacă nu ştiţi exact care îi sunt gusturile în această „materie“, un articol publicat pe site-ul unica.ro vă vine în ajutor, informându-vă ce haine le plac bărbaţilor, în general, şi cum puteţi combina aceste obiecte vestimentare pentru un look sexy.
Când vine vorba de ţinuta unei femei, bărbaţii par să aibă gusturi simple, uşor de înţeles şi de satisfăcut. Fusta-creion este prima dintre hainele feminine preferate de bărbaţi. Poate pentru că acest tip de fustă vă scoate în evidenţă posteriorul sau poate pentru că le aminteşte de o profesoară sexy, cert este că bărbaţii sunt înnebuniţi după această piesă vestimentară, care e senzuală fără a fi vulgară. Pentru un efect maxim, purtaţi-o cu pantofi cu toc, iar părul prindeţi-l într-un coc înalt. În ceea priveşte partea de sus a ţinutei, care are în centru fusta-creion, puteţi alege o cămaşă vaporoasă şi uşor transparentă sau un tricou simplu. Pont suplimentar: veţi fi şi mai sexy dacă purtaţi o fustă creion din piele.

Rochia simplă

Fie că alegeţi o rochiţă neagră (celebra „little black dress“), una albă sau una colorată, această piesă vestimentară trebuie să vă scoată în evidenţă formele. Gândiţi-vă care este punctul dumneavoastră forte şi puneţi-l în valoare cu o rochie cu o croială potrivită. Bărbaţii adoră rochiile simple, vaporoase, cu elemente feminine, de exemplu, volane sau fundiţe. Însă, trebuie să aveţi grijă ca rochia să nu fie prea complicată – domnilor nu le plac piesele pline de paiete, pietre sau aplicaţii de mari dimensiuni care vă ascund formele.

Piesele care lasă multă piele la vedere

Evident, bărbaţii adoră ţinutele sexy, care lasă la vedere cât mai multă piele. Înainte să le purtaţi, este bine însă să vă gândiţi care sunt părţile pe care vreţi să le scoateţi în evidenţă. Dacă aveţi sâni generoşi, purtaţi un top decoltat, dacă aveţi o siluetă frumoasă, alegeţi un model de bluză fără spate, iar dacă aveţi picioare lungi cu siguranţă trebuie să vi le arătaţi, purtând o fustă mini. Pont: aveţi grijă să nu cădeţi în vulgar. Un singur element sexy într-o ţinută este de ajuns – în modă există o regulă de aur care spune că nu aveţi voie să combinaţi decolteul adânc sau spatele gol cu o fustă mini.

Salopeta

Bărbaţii adoră salopetele care pun în valoare silueta unei femei, poate pentru că această piesă de vestimentaţie le aminteşte de catwoman sau poate îi duce cu gândul la costumele sexy din latex. Avantajul salopetei este că nici măcar nu trebuie să arătaţi ca un topmodel ca să o puteţi purta. Este suficient să alegeţi o piesă pe mărimea dumneavoastră, care să vă pună în valoare atuurile şi să evitaţi salopetele largi, care arată ca un „sac“ – partenerul va fi cu siguranţă impresionat. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS