21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă cramponaţi de fleacurile care vă ţin pe loc, pentru că nu merită atâta atenţie. Se vor rezolva mai repede şi mai uşor decât aţi crede dacă nu aţi căuta nod în papură şi nu v-aţi critica mereu. Treceţi cu vederea unele aspecte minore, pentru că nu merită atâta încrâncenare şi consum de energie. Cu un pic de umor şi cu puţină superficialitate veţi vedea că ceea ce până mai ieri părea de nerezolvat, azi îşi pierde complet semnificaţia şi pare banal.  

Taur
Lucrurile bune şi rele se repetă ciclic în viaţa oricui, ca atare aveţi parte de un eveniment pe care l-aţi mai întâlnit de câteva ori înainte, dar nu aţi ştiut să profitaţi suficient de bine atunci. Vă daţi seama că norocul nu vă mai aşteaptă, ci dacă nu puneţi imediat mâna pe el, pleacă sau este câştigat de altul mai spontan. Merită să profitaţi din plin de şansa care vi se oferă, deci nu mai staţi pe gânduri să vă întrebaţi ce se ascunde în spatele acestui moment.  
   
Gemeni
Vreţi să fiţi lăsat să decideţi singur ce aveţi de făcut, de aceea sunteţi pregătit sufleteşte să daţi startul unei acţiuni noi, în care veţi investi tot ce aveţi mai bun. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă – toate vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria cu cât o să ştiţi că aţi realizat totul singur.

Rac
Intervenţia nefastă a unui inamic vă strică tot cheful de a duce mai departe ce aţi început. Descoperiţi, poate prea târziu, urmările unor gesturi incorecte, ale unor dezinformări rău-intenţionate, ale unor înşelăciuni ascunse în spatele unor aparente gesturi de prietenie şi sunteţi dezamăgit să vedeţi de ce au fost alţii în stare pentru a vă face să greşiţi.  
   
 Leu
Trebuie să vă implicaţi într-o competiţie care are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar aveţi concurenţă redutabilă. Nu sunteţi cu nimic mai prejos, sunteţi la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu vă lasă să arătaţi de ce sunteţi în stare. Vă aduceţi aminte de eşecuri din trecut şi vă e teamă să nu le repetaţi.   
    
Fecioară
Viitorul arată bine, pentru că aveţi o discuţie cu o persoană care a trecut prin situaţii similare celor care vă aşteaptă. Puteţi folosi sfaturile pe care vi le oferă cu dragă inimă şi soluţiile sale ca pe o reţetă de succes. Veţi vedea ce simplu e să treceţi peste un moment dificil dacă urmaţi sfaturile bune. Aveţi de învăţat de la cei cu care intraţi în contact, dar ţineţi minte informaţiile pe care vi le oferă, căci le veţi transmite mai departe celor care au nevoie de ele.
 

Balanţă
Inima vă plânge în tăcere şi nu doriţi să spuneţi nimănui ce se întâmplă în interiorul dumneavoastră, ca nu cumva să lăsaţi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spuneţi ce simţi, să vă destăinuiţi unui prieten intim, pentru că există cineva special care o să ştie să vă alunge suferinţa şi să vă readucă speranţa în suflet. Chiar dacă nu este aproape altcineva important pentru inima dumneavoastră, există totuşi cineva care-i poate ţine foarte bine locul.

Scorpion
Se apropie un eveniment care vă inspiră o oarecare teamă sau neîncredere şi care aţi dori să se amâne cumva. Timpul trece fără să-l puteţi opri, deci trebuie să vă înarmaţi cu putere, ca să faceţi faţă provocării pe care o presimţiţi a fi complicată. Nu va fi uşor, dar nu este prima dată când treceţi prin aşa ceva, deci nu trebuie decât să vă aduceţi aminte cum aţi reacţionat cu alte ocazii.  

Săgetător
Încercaţi să fiţi imparţial în judecăţile de valoare, pentru că treceţi printr-o situaţie în care nu aveţi voie să ţineţi partea nimănui şi nici să aveţi propriile preferinţe. Chiar dacă inima înclină într-o anumită direcţie, ţineţi sub control această slăbiciune, pentru că acum trebuie să rămâneţi surd la influenţe care ar putea să vă impresioneze cumva. Va trebui să trageţi o concluzie, să daţi un verdict sau o notă clară, fără a ţine cont de nimic din ce auziţi în jur.
 
Capricorn
Aşteptaţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa dumneavoastră sentimentală, faţă de care aveţi o emoţie aparte. Aveţi trac, la fel ca înaintea unei prime întâlniri, pentru că aveţi senzaţia că tot ceea ce se petrece acum în inima dumneavoastră are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăiţi în fiecare zi.  
    
 Vărsător
Ar fi bine să fiţi mai atent la energiile pe care le lăsaţi să se manifeste, pentru că aveţi tendinţa de a fi agresiv cu cine nu trebuie. Abordaţi o atitudine autoritară care nu vă reprezintă şi nu vă simţi bine în propria piele. Vă daţi seama că nu ar trebui să vă comportaţi aşa, dar faceţi totuşi un efort de voinţă, sperând că aşa veţi impune respect asupra celor din jur.
 
Peşti
Sunteţi de mare ajutor persoanei iubite sau celor dragi, în general, pentru că azi au mai mare nevoie de dumneavoastră. Sunteţi alături de ei cu inima deschisă, preocupat de soarta lor, încercând să le oferiţi tot ce vă stă în putinţă pentru a aduce un pic de alinare la greu. Totul va părea mult mai simplu dacă le sunteţi alături, pentru că găsiţi o vorbă bună sau o încurajare potrivită pentru a le distrage atenţia de la problemele lor, măcar pentru câteva minute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS