13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSuflete pereche sau nu chiar?

Suflete pereche sau nu chiar?

Idealul „suflete pereche“ este în mintea tuturor celor care îşi caută un partener. Deşi se feresc să dea glas acestei dorinţe, de teamă să nu fie consideraţi slabi de înger, şi bărbaţii îşi caută sortita şi vor să întâlnească femeia care să le fie suflet pereche. Pentru aceşti domni site-ul sfatulparintilor.ro a alcătuit o scurtă listă cu semne care vă pot arăta dacă partenera dumneavoastră este sau nu jumătatea pe care o căutaţi.
Se spune că, dacă începi să îţi rezolvi problemele personale, înseamnă că femeia care vă stă alături vă este suflet pereche. Mulţi bărbaţi singuri nu prea dau importanţă unor aspecte precum consumul de alcool, risipirea banilor, irositul timpului. Din momentul în care un bărbat începe – sau încearcă – să se schimbe pentru a nu părea imatur în faţa partenerei, fără ca aceasta să o ceară în mod expres, înseamnă că persoana de lângă el este, într-adevăr, importantă şi chiar ar putea fi cea alături de care se imaginează pentru tot restul vieţii.

Minciunile încetează

Bărbaţii spun de multe ori lucruri pe care îşi închipuie că femeia de lângă ei ar vrea să le audă. Şi asta doar pentru că sunt de părere, uneori în mod eronat, că în acest fel reprezentantele sexului frumos pot fi mai uşor de manipulat. Momentul în care, inconştient, un bărbat începe să fie sincer nu doar cu partenera, ci şi cu propria persoană, poate fi un semn sigur că între ei există o compatibilitate asemănătoare cu cea despre care se spune că ar apărea între două suflete pereche.

Compatibilitatea depăşeşte graniţele fizice

Compatibilitatea joacă un rol foarte important într-o relaţie, iar aici nu este vorba doar de aspectele legate de sexualitate. În afară de acestea, comunicarea, valorile, modul în care priviţi relaţia, traiul în comun trebuie să fie congruente pentru ca o relaţie să funcţioneze. Dacă aţi ajuns la acest nivel, este foarte posibil să vă fi găsit jumătatea.
În plus, dacă vă treziţi, poate brusc, făcându-vă planuri pe termen lung alături de parteneră, vă puteţi gândi că ea ar fi sufletul dumneavoastră pereche. Începeţi să vă gândiţi cum se va schimba relaţia, cum va arăta partenera dumneavoastră însărcinată, cum va fi casa plină de copii? Dacă atunci când toate aceste gânduri vă „invadează“ nu vă apucă depresia, ci, dimpotrivă, situaţia vă place şi începeţi să visaţi cu ochii deschişi, e clar că aveţi intenţii serioase. Dacă şi ea gândeşte la fel în ceea ce vă priveşte, atunci este încă un semn că sunteţi suflete pereche.

„Interiorul“ primează în faţa „exteriorului“

Este cât se poate de adevărat că bărbaţii, dar şi femeile pun un accent deosebit pe aspectul exterior al persoanei de lângă ei sau care ar putea să le fie alături. Însă, în momentul în care frumuseţea interioară, dragostea şi respectul reciproc devin prioritare, iar capitolul „forme perfecte“ este trecut undeva spre coada „clasamentului“, atunci înseamnă ca aveţi alături jumătatea de mult visată. Care este explicaţia, de altfel logică? Fiind cât se poate de realişti, nici unul dintre voi nu va fi miss sau mister Univers după ani de căsnicie, frumuseţea interioară fiind ingredientul esenţial al unei relaţii pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS