16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDovezile de afecţiune, dorinţa secretă a femeilor

Dovezile de afecţiune, dorinţa secretă a femeilor

Se spune că nu poţi obţine nimic dacă nu ştii tot ce se poate afla despre obiectul dorinţelor tale. Un articol publicat pe site-ul sfatulparintilor.ro vine în ajutorul domnilor care încearcă de foarte mult timp să afle răspunsul la eterna întrebare: „Ce vor femeile?“. Cum despre femei nu poate nimeni spune vreodată că ştie suficient, un bărbat trebuie să înveţe în fiecare zi lucruri noi pentru a putea cuceri o doamnă sau o domnişoară care îl atrage sau pentru a păstra aproape femeia care deja este lângă el. Întrucât pentru a surprinde plăcut o femeie un bărbat trebuie să ştie deja ce îi place acesteia sau ce o influenţează, iată, domnilor, câteva lucruri simple pe care orice femeie şi le doreşte.

Primul pas pe care este recomandat să îl faceţi este să fiţi cu adevărat interesat de viaţa ei. De aceea, încercaţi să aflaţi cine este şi cum a devenit persoana de azi – ce sau cine a influenţat-o, în rău sau în bine, cui are să îi mulţumească sau, dimpotrivă, de ce sau de cine se fereşte pentru a nu fi rănită. Cea mai bună modalitate pentru a obţine aceste informaţii este să puneţi întrebări sincere şi să vă arătaţi interesul pentru ea, ascultând-o cu răbdare şi oferindu-i sfaturi, dacă vi le cere.

Nu uitaţi de ocaziile speciale

Este adevărat că multe femei vor spune că nu-şi doresc un cadou de Sfântul Valentin, pentru că este o sărbătoare împrumutată, sau de 8 Martie, sau cu orice altă ocazie mai puţin specială. Însă, domnilor, trebuie să ştiţi că în secret doamnele şi domnişoarele speră la unul! Dacă decideţi să îi faceţi o surpriză plăcută, nu alegeţi un cadou la întâmplare, ci un dar care ştiţi că îi va face plăcere. Chiar dacă partenera dumneavoastră nu vă cere nimic, cu siguranţă vrea să vadă că vă pasă, iar gestul va fi apreciat.

Gesturi mici care arată că vă pasă

Acest sfat vizează domnii care au deja o relaţie şi care ar trebui să îşi arate în fiecare zi aprecierea pentru parteneră, pentru a o păstra. V-a făcut prăjitura preferată? A pregătit cina şi v-a aşteptat cu masa pusă? Vă face să zâmbiţi? Urmăriţi împreună partida de fotbal, deşi ea nu este microbistă şi nici nu-i place jocul cu mingea rotundă? Atunci, merită din partea dumneavoastră un mulţumesc din toată inima. Gestul va fi apreciat, cu siguranţă.
În plus, nu strică să îi demonstraţi că o iubiţi chiar dacă amândoi ştiţi că nu este perfectă şi, la rândul dumneavoastră, împăcaţi-vă cu propria imperfecţie.

Fiţi mândru de ea

Arătaţi-i cu orice ocazie cât de încântat sunteţi să o vedeţi şi fiţi mândru când se află la braţul dumneavoastră. Nu vă fie teamă sau ruşine să o introduceţi în grupul dumneavoastră de prieteni şi, întotdeauna, lăsaţi-o să vă citească în ochi cât de încântat sunteţi că o vedeţi.
Demonstraţi-i că sunteţi încrezător în forţele proprii şi acceptaţi cu plăcere complimentele ei şi nu uitaţi să îi faceţi şi ei complimente. Chiar dacă pare că nu are nevoie de ele, o va încânta peste măsură faptul că observaţi dacă poartă ceva ce şi-a cumpărat de curând sau dacă şi-a schimbat coafura.

Oferiţi la fel de mult pe cât primiţi

Nimănui nu-i face plăcere să fie alături de o persoană care cere mereu, fără ca vreodată să întoarcă favoarea. Răsplătiţi-i deci, generozitatea, indiferent de domeniul în care o arată, şi încercaţi chiar să o depăşiţi atunci când vine vorba de fapte bune şi gesturi frumoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS