10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 7-13 februarie

Programul filmelor la 3D Colours Cinema în săptămâna 7-13 februarie

Cinematograful 3D Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care vor rula în săptămâna 7-13 februarie. Vă prezentăm producţiile cinematografice pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

RoboCop
Regia: José Padilha
Cu: Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Abbie Cornish, Joel Kinnaman
Durata: 121 minute    
Gen: Acţiune, Crimă, SF

Ne aflăm în anul 2029, iar conglomeratul multinaţional OmniCorp este centrul roboticii. Dronele lor câştigă războaiele americane pe tot Globul, iar acum vor să aducă această tehnologie pe frontul de acasă. Alex Murphy este un soţ iubitor, un bun tată şi un bun poliţist, făcând tot ce-i stă în putinţă să stăvilească valul de infracţiuni şi corupţie din Detroit. După ce este rănit mortal la datorie, OmniCorp utilizează nemaipomenita ştiinţă a roboticii pentru a salva viaţa lui Alex. El revine apoi pe străzile oraşului său drag dotat cu grozave noi abilităţi, însă trebuie să facă faţă unor probleme cu care omul obişnuit de dinainte nu s-a confruntat niciodată. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: orele 21:00, 18:45
Duminică: orele 20:00, 17:45
Luni – Joi: orele 21:00, 18:45

Her / Ea    
Regia: Spike Jonze
Cu: Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Olivia Wilde
Durata: 120 minute    
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, SF

Povestirea se petrece la Los Angeles, cândva în viitor. “Ea” ni-l prezintă pe Theodore (Joaquin Phoenix), un bărbat complex şi sufletist, care îşi câştigă existenţa scriind scrisori  personale pentru alţi oameni.  Cu inima frântă după un lung mariaj eşuat, el începe să fie interesat de un nou sistem de operare pe calculator, care răspunde la comenzi vocale şi promite a fi extrem de intuitiv, devenind  un fel de entitate de sine stătătoare. Când îl instalează, el este încântat să facă cunoştinţă cu “Samantha,” o voce superbă de femeie (Scarlett Johansson), care pare a fi pătrunzătoare, sensibilă şi surprinzător de simpatică.  Pe măsură ce dorinţele şi nevoile lor cresc simultan, prietenia lor se adânceşte transformându-se într-o dragoste reciprocă. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 21:20
Duminică: ora 20:20
Luni – Joi: ora 21:20

The Legend of Hercules 3D / Legenda lui Hercule 3D
Regia: Renny Harlin
Cu: Kellan Lutz, Gaia Weiss
Durata: 100 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj – Legenda lui Hercule, din ianuarie, pe marile ecrane. Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate.  Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: orele 17:00; 19:00
Duminică: orele 16:00; 18:00
Luni – Joi: orele 17:00; 19:00

Tokarev / Furia
Regia: Paco Cabezas
Cu: Nicolas Cage, Rachel Nichols
Durata: 100 minute    
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller

Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viaţă de infractor alături de tovarăşii săi, Kane (Max Ryan) şi Doherty (Michael McGrady), până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la şeful lui să-i ducă nişte bani. Captura e mult prea mare ca să-i lase indiferenţi, aşa că alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar şi un pistol Tokarev. Însă gestul lui declanşează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi şi mafia rusă. Paul îi instruieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până se calmează lucurile, urmând ca apoi să împartă banii frăţeşte. Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţiie însurat cu o femeie ambiţioasă, Vanessa (Rachel Nichols), şi e un tată devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples). Într-o seară, când Paul e ieşit cu Vanessa, detectivul care odată îl hărţuia vine să-i dea o veste cumplită: Caitlin a fost răpită. Paul îşi adună prietenii şi porneşte într-o căutare pe cont propriu, fiind convins că cel care a răpit-o pe Caitlin este mafiotul rus căruia îi furase banii cu ani în urmă. Vanessa, care la început îl sprijină, începe să se teamă că Paul va deveni din nou ucigaşul cu sânge rece care fusese odată. Sau poate că Paul a fost mereu un om violent care nu şi-a lăsat niciodată cu adevărat în urmă viaţa criminală… Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 16:30
Duminică: ora 15:30
Luni – Joi: ora 16:30

Ride Along / Un poliţist şi jumătate
Regia: Tim Stroy
Cu: Ice Cube, Kevin Hart, Tika Sumpter, Dragoş Bucur
Durata: 100 minute    
Gen: Acţiune, Comedie

Kevin Hart şi Ice Cube sunt protagoniştii comediei de acţiune „Un poliţist şi jumătate”, noua producţie a regizorului şi producătorului comediei-blockbuster Think Like a Man. Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui.

În ultimii doi ani, agentul de pază de liceu Ben (Hart) a tot încercat să-i dovedească lui James (Cube), detectiv decorat din cadrul forţei de poliţie din Atlanta (APD), că e mai mult decât un dependent de jocuri video care nu o merită pe sora lui James, Angela (Tika Sumpter). Când Ben e, în sfârşit, acceptat la academia de poliţie, consideră că şi-a câştigat deja respectul poliţistului, şi că acesta îi va acorda binecuvântarea de a se însura cu Angela.

Convins că aşa o să vadă dacă Ben e în stare să aibă grijă de sora lui, James îl cheamă în patrulare într-o tură care ar trebui să bage în sperieţi orice începător. Dar, când noaptea ajung faţă-n faţă cu cei mai periculoşi criminali din oraş, James va descoperi că, atunci când ai gura mare e la fel de primejdios precum un glonte care goneşte spre gura ta. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor
Vineri – Sâmbătă: ora 14:30
Duminică: ora 13:30
Luni – Joi: ora 14:30

The Nut Job 3D / Goana după alune 3D
Regia: Peter Lepeniotis
Cu: Will Arnett, Liam Neeson, Katherine Heigl, Brendan Fraser
Durata: 86 minute    
Gen: Animaţie, Aventuri

Undeva într-un orăşel imaginar numit Oaktown, neastâmpărata veveriţă Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: sa jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii! Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe, care mai de care mai curajoase sau mai… fricoase şi declanşează atacul! Ce urmează este o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă! Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: orele 11:30; 13:30
Duminică: orele 11:00; 13:00
Luni – Marţi: ora 13:30
Miercuri: orele 11:30; 13:30
Joi: ora 13:30

I, Frankenstein 3D / Eu, Frankenstein 3D
Regia: Stuart Beattie
Cu: Aaron Eckhart, Aden Young, Yvonne Strahovski, Bill Nighy
Durata: 92 minute    
Gen: Acţiune, Fantastic, SF

Acţiunea filmului este plasată într-un prezent despotic, unde demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein, Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi ce ar putea schimba soarta luptei, dar şi destinul său, pentru totdeauna. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri – Sâmbătă: ora 15:15
Luni – Joi: ora 15:15

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS