10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi petrece o zi plăcută alături de cei dragi, fapt care vă va binedispune. De ceva vreme, simţeaţi nevoia unei astfel de reuniuni, aşa că vă bucuraţi la maximum să petreceţi timp alături de cea mai importantă persoană din viaţă. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi probleme importante. Vă sfătuim să nu începeţi activităţi noi, pentru că azi nu staţi prea bine cu simţul practic.

Taur
Chiar dacă în ultima vreme aţi fost cam deprimat, începeţi să treceţi peste probleme şi să vă simţiţi mai bine. Sunteţi fericit că persoana iubită v-a susţinut în tot acest timp. Aţi face bine să o surprindeţi într-un mod plăcut. Dimineaţa sunteţi confuz şi riscaţi să luaţi decizii neinspirate în afaceri. Nu este o zi bună pentru examene şi nici pentru întâlniri.
   
Gemeni
Abia aşteptaţi să terminaţi un proiect important, iar acesta este singurul lucru care vă preocupă în prezent. Nu trebuie să îi uitaţi pe cei dragi, oricum nu este bine să fiţi obsedat de un singur lucru, aveţi încredere şi relaxaţi-vă. Sunteţi foarte hotărât să începeţi o afacere, dar vă cam lipseşte simţul practic. Dacă aveţi îndoieli, este indicat să mai aveţi răbdare până când vă limpeziţi ideile.

Rac
Vă aflaţi la o răscruce de drumuri şi parcă nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Nu vă faceţi probleme, petreceţi ceva timp cu dumneavoastră înşivă şi veţi găsi răspuns la toate întrebările care vă frământă. Nu uitaţi să vă ascultaţi intuiţia. S-ar putea să descoperiţi că planurile pe care vi le-aţi făcut nu sunt deloc realiste. Dimineaţa, o cunoştinţă vă cere ajutorul într-o problemă de afaceri.
 

Leu
Vă aşteaptă o zi plină de evenimente emoţionante, iar acest lucru vă va lua prin surprindere. Veţi primi anumite veşti, care vă vor impresiona mai mult decât aţi fi crezut. Nu vă faceţi griji, orice ar fi încercaţi să vă păstraţi calmul. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, de care este posibil să vă îndrăgostiţi. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină. Nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă!
    
Fecioară
Sunteţi mai creativ ca oricând, iar colegii de muncă vă invidiază pentru spiritul dumneavoastră inovator. Nu îi luaţi în seamă, ascultaţi-vă intuiţia şi exprimaţi-vă ideile. Veţi avea parte doar de succes. Din cauza stării de confuzie cu care începeţi ziua, s-ar putea să vă descurcaţi mai greu la serviciu. Vă recomandăm să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu şefii şi cu colegii.

Balanţă
Veţi avea foarte multe lucruri de făcut astăzi şi aveţi senzaţia că nu veţi face faţă. Calmaţi-vă, cu siguranţă totul va fi bine dacă nu vă agitaţi, învăţaţi să prioritizaţi, în felul acesta veţi reuşi să faceţi tot ceea ce v-aţi propus. Dacă vi se propune un nou loc de muncă sau să vă asociaţi într-o afacere, vă recomandăm să nu răspundeţi pe loc. Astăzi vă cam lipseşte simţul practic.

Scorpion
Va începe un capitol important în viaţa dumneavoastră, nici nu vă imaginaţi despre ce schimbări va fi vorba. Astrele vă vor îndeplini o dorinţă mai veche, aceea de a ieşi din rutină şi de a trăi viaţa pe care aţi visat-o mereu. Dimineaţa vă nemulţumesc toţi şi toate. Vă recomandăm să fiţi foarte atent la ce spuneţi. Evitaţi o ceartă cu o femeie mai în vârstă, de la locul de muncă!

Săgetător
Recentul succes îi face pe cei din jur să vă invidieze, iar dumneavoastră nu înţelegeţi de ce. Nu îi luaţi în seamă pe ceilalţi. Mai bine încercaţi să le spuneţi că şi ei pot obţine ceea ce îşi doresc, atâta timp cât au încredere în forţele proprii. Nu începeţi ziua prea bine şi vă enervaţi din tot felul de motive. Vă sfătuim să nu vă implicaţi în activităţi noi, pentru că s-ar putea să vă loviţi de obstacole neaşteptate.
 
Capricorn
Ziua va începe cu veşti bune, iar dumneavoastră veţi fi mai fericit ca oricând. Nu îi lăsaţi pe răuvoitori să vă strice dispoziţia, bucuraţi-vă la maximum de viaţă şi mergeţi mai departe cu planurile dumneavoastră. O rudă mai în vârstă vă ajută cu sfaturi pentru a pune capăt unor probleme parteneriale. Va cam lipseşte simţul practic, însă familia şi prietenii vă înţeleg şi vă ajută.
    
Vărsător
Aţi vrea să faceţi ceva deosebit, tocmai de aceea plănuiţi o seară specială cu persoana iubită. Abia aşteptaţi să o surprindeţi, cu siguranţă va aprecia gestul. Ar fi bine să nu vă ambiţionaţi să rezolvaţi probleme delicate, pentru că idealismul care vă stăpâneşte astăzi vă poate face să eşuaţi. Spre seară, vă puteţi aştepta la musafiri din altă localitate.
 
Peşti
Aţi vrea să aveţi o viaţă mai sănătoasă şi vă gândiţi serios să faceţi ceva în acest sens. Aţi vrea să vă apucaţi de un sport, ceea ce este mai mult decât indicat în momentul de faţă. În acest fel, veţi fi, de asemenea, mai relaxat şi mai echilibrat. Dimineaţa s-ar putea să nu vă simţiţi prea bine şi să aveţi probleme de concentrare. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, mai ales la serviciu, întrucât s-ar putea să mizaţi greşit. Sunteţi destul de confuz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS