16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţa aveţi mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil să pierdeţi o sumă importantă. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă! Astăzi ar fi bine să nu vă asumaţi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimţiţi vă poate afecta pe toate planurile. Vă sfătuim să nu vă deplasaţi cu autoturismul, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie.

Taur
Sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase. Traversaţi o perioadă în care aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că sunteţi înconjurat de duşmani. Vă recomandăm să nu vă lăsaţi dominat de pesimism. Nu ezitaţi să cereţi sfatul unui bărbat mai în vârstă! Aveţi de rezolvat multe probleme pe care le tot amânaţi de câteva zile.
   
Gemeni
Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj. Vă sfătuim să aveţi încredere în sfaturile sale şi să vă temperaţi orgoliul. După-amiază, aflaţi că urmează să vă viziteze o cunoştinţă. Vă sfătuim să evitaţi călătoriile lungi şi vizitele prelungite. Din cauza oboselii acumulate, sunteţi irascibil şi riscaţi să provocaţi o ceartă.

Rac
Nervozitatea vă poate pune în stuaţii delicate acasă şi la serviciu. S-ar putea să vă fie greu să vă stăpâniţi. Nu este exclus să vă meargă prost în afaceri. Ar fi bine să le amânaţi. Vă sfătuim să aveţi mai multă răbdare. În cursul dimineţii, primiţi o veste neplăcută de la şeful dumneavoastră, care vă indispune pentru tot restul zilei.
   
Leu
Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să vă atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program. Se pare că după-amiază aveaţi planificat să mergeţi în vizită la o rudă. Dimineaţa s-ar putea să renunţaţi la o călătorie în interes personal.
    
Fecioară
Dimineaţa, primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire care vi se cuvine. Este posibil să vă schimbaţi programul. Vă recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri. Emoţiile de astăzi vă împiedică să luaţi hotărâri corecte. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie. O să vă ajute un prieten, nu intraţi în panică că nu vă ajung banii!      

Balanţă
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu vă neglijaţi partenerul de viaţă! Dimineaţa aflaţi că o rudă apropiată a suferit un accident şi vă schimbaţi planurile complet.

Scorpion
Dimineaţa, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să vă împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Vă sfătuim să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei şi să nu luaţi o decizie de unul singur. Dimineaţa aveţi de rezolvat multe probleme legate de o afacere.

Săgetător
Începeţi ziua agitat şi nervos, fiindcă aveţi nevoie urgent de o sumă mare de bani şi nu găsiţi pe nimeni dispus să vă împrumute. Păstraţi-vă calmul! Sunteţi predispus la probleme de sănătate care pot căpăta forme grave. Vă sfătuim să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Se pare că tocmai acesta va reuşi să facă rost de banii de care aveţi nevoie. Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să vă izolaţi.
 
Capricorn
Dimineaţa aveţi senzaţia că persoana iubită vă neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Vă recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru că riscaţi să deterioraţi relaţiile cu anturajul. Începeţi să resimţiţi oboseala acumulată. Dacă veţi continua să munciţi în acest ritm, riscaţi să aveţi mari probleme de sănătate. După-amiază s-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă financiară.
    
Vărsător
Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi nu sunteţi prea comunicativ. Vă sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să vă concentraţi intens. Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi să amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, vă vizitează un prieten, care reuşeşte să vă redea buna dispoziţie. Se pare că vă treziţi indispus şi sunteţi irascibil toată dimineaţa.
 
Peşti
Aveţi şanse să primiţi o sumă importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile! Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia. Puteţi da o mână de ajutor la treburile casei. În cursul dimineţii primiţi o veste neplăcută, care vă strică buna dispoziţie şi vă obligă să vă schimbaţi programul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS