12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşita proiectelor începute depinde mult de tovarăşii pe care îi atrageţi alături de dumneavoastră pentru acelaşi scop. Trebuie să fiţi foarte atent la colaboratori, pentru că aveţi tendinţa de a aduna oameni pesimişti, care v-ar putea pune doar beţe în roate la orice pas şi degeaba aveţi chef de acţiune şi elan, dacă ceilalţi vă trag înapoi ca o ghiulea prinsă de picior. Selectaţi cu mai multă exigenţă colegii pe care să vă bazaţi.

Taur
Parcă aţi fi consemnat la domiciliu, dar nu vă displace deloc să staţi acasă, mai ales dacă aveţi tot felul de treburi de rezolvat între pereţii locuinţei. Preocuparea principală se îndreaptă spre confortul domestic, astfel că nu ar fi de mirare să întoarceţi casa pe dos ca să rearanjaţi totul. O curăţenie generală ar suna excelent pentru dorinţa de a schimba mediul, dar, cu ceva noroc, poate e chiar vorba de o mutare în altă casă, în alt decor.
   
Gemeni
Sunteţi foarte darnic şi dispus să treceţi cu vederea probleme din care chiar aţi avut de suferit şi bine faceţi, pentru că aşa vă eliberaţi de un stres inutil care nu vă lasă să evoluaţi. Iertarea poate fi legată de orice. De exemplu, de împrumuturi acordate cuiva, mai demult şi aţi fi în stare chiar să ştergeţi complet datoria şi să acceptaţi faptul că celălalt trece prin momente dificile şi nu are cum să dea înapoi ce i-aţi dat.

Rac
Dacă vedeţi că s-au aliat o grămadă de rivali împotriva dumneavoastră şi se opun cu vehemenţă părerilor dumneavoastră, ar fi bine să nu ţineţi cont de aceştia. Unii nu ştiu altceva decât să critice ceea ce fac alţii, ca atare, ca să depăşiţi cu bine afrontul, ar fi bine să fiţi mai întâi de acord cu propriile dumneavoastră alegeri. Dacă nu sunteţi sigur că aţi făcut cea mai bună alegere, cum să vă aprobe?
   
Leu
Sunteţi în faţa unui nou început şi îl învăluiţi cu optimism, cu încredere în mai bine, cu speranţa că dorinţele dumneavoastră se vor materializa la capătul acestui drum pe care îl porniţi. Succesul depinde mult de felul în care luaţi startul, deci înarmaţi-vă cu tot ce poate fi mai bun în dumneavoastră, promovaţi această viziune pozitivă şi entuziastă pentru că totul va evolua excelent.
    
Fecioară
Aveţi acces la mai multe surse de informare din care extrageţi o mulţime de detalii importante pentru ceea ce faceţi. Ele nu numai că vă clarifică anumite nelămuriri, ci vă oferă dintr-o dată şi mai multe alternative pentru a ajunge la scopul final. Dacă înainte nu ştiaţi ce e de făcut, acum aveţi mai multe variante, mai multe căi de evoluţie şi mai multe soluţii.     

Balanţă
Bucuraţi-vă de momentele superbe ale zilei, simţiţi-vă bine în propria piele. Sunteţi liber să zburaţi cu gândul oriunde doriţi, iar această atitudine deschisă este soluţia optimă pentru a ajunge într-o zonă încântătoare a planurilor dumneavoastră. Aveţi numai motive de optimism şi veselie, ca un copil lipsit de griji, care lasă lucrurile să evolueze în voia lor. Nu are rost să vă opriţi la fiecare pas şi să vă puneţi întrebări inutile sau să încercaţi să preluaţi controlul.

Scorpion
Relaţia sentimentală în care sunteţi implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care vă face să speraţi la mai mult. Fluturii din stomac nu vă dau pace, se vede că sunteţi îndrăgostiţi şi iubiţi cu adevărat, dar nu uitaţi, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol. Jucaţi-vă rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vreţi rezultatele cele mai bune.

Săgetător
Sunteţi axat pe ce va fi în viitor, fără să vă mai preocupe trecutul şi bine faceţi! Daţi dovadă de optimism molipsitor, de parcă toate experienţele deja acumulate nu mai au nici un rol, decât acela că aţi învăţat ce era de învăţat din ele. Tot ce a fost trist, tot ce n-a mers bine până mai ieri, amintirile neplăcute de demult s-au şters şi acum vă concentraţi cu toată fiinţa către un ţel nou, mult mai înalt şi mai important.
 
Capricorn
Nici nu vă vine a crede ce turnură grozavă au luat lucrurile! Rareori sunteţi atât de optimist şi de pozitiv în faţa provocărilor, iar atitudinea aceasta este exact succesul pentru o ţintă majoră spre care vă îndreptaţi. Nu spuneţi nici o clipă că nu se poate atinge, lăsaţi fricile în urmă şi concentraţi-vă numai asupra capătului acestui drum. Chiar dacă nimic nu e uşor şi nu vi se oferă gratis, deţineţi toate resursele pentru ca ceea ce aveţi în minte acum să devină realitate foarte curând.
    
Vărsător
V-aţi blocat într-o rutină în care nimic nou nu se mai întâmplă. În loc să staţi şi să aşteptaţi o minune, mai bine aţi folosi acest repaus în favoarea dumneavoastră. Profitaţi de faptul că e linişte şi nu se petrece nimic stresant pentru a studia ceva nou, pentru a pregăti mental o strategie a unei viitoare acţiuni, deci nu staţi degeaba.
 
Peşti
Vi se fac propuneri interesante pe care ajunge doar să le acceptaţi şi lucrurile vor evolua spre împlinirea lor cu brio. Nu mai sunteţi dumneavoastră cel temător şi timid, ci profitaţi de şansele care vi se oferă pentru a le transforma în succese palpabile. Nu refuzaţi nimic din ceea ce vă invită ceilalţi să faceţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS