10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi pregătit să-l întâlniţi pe Cupidon? Fiorii iubirii vă dau târcoale azi într-un mod cu totul aparte, dar numai de dumneavoastră depinde dacă primiţi iubirea în viaţă. Posibil să nu fiţi tocmai pregătit pentru o relaţie nouă, de aceea emoţiile intense vă cam dau peste cap şi nu ştiţi cum să vă descurcaţi cu ceea ce simţiţi, dar mai bine lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine.

Taur
Vă comportaţi ca un om cu scaun la cap, total responsabil pentru ceea ce spuneţi şi faceţi, un exemplu de autoritate şi sobrietate. Sunteţi în faţa unui moment în care nu aveţi voie să faceţi experimente, ci trebuie să vă concentraţi cât se poate de profund şi să apelaţi la stăpânire de sine, încredere în propria persoană, seriozitate, calm şi realism! Sunteţi atât de bine ancorat în realitate, încât nimic nu vă poate clinti.
   
Gemeni
Nu judecaţi oamenii după aparenţe, ci încercaţi să pătrundeţi mai profund în sufletul lor. Aţi putea descoperi în jur oameni care, la prima vedere, nu vă inspiră prea multă încredere, dar dacă v-aţi oferi răgazul să-i cunoaşteţi mai bine, aţi găsi în ei resurse infinite de iubire necondiţionată şi de prietenie sinceră. Uneori exact prietenii pot fi cei care vă pot răni sau judeca mai aspru, ca atare nu veţi primi ceea ce aveţi nevoie de la ei.

Rac
Vă e greu să vă despărţiţi de ceva ce a contat mult pentru sufletul dumneavoastră o perioadă. Rămâne un gol, dar, fie că sunteţi sau nu de acord cu acest final de drum, e timpul să lăsaţi în urmă totul şi să priviţi spre viitor. E un moment dedicat despărţirilor sau schimbărilor de direcţie prin care vă arătaţi dispus să închideţi un capitol, pentru a vă dedica altuia. E timpul să plecaţi, deci nu vă cramponaţi de trecut.
   
Leu
Nu trebuie să faceţi nimic în plus, în acest moment, ci să staţi pe loc, dar nu pasiv, ci atent la orice detaliu. Veţi primi un semn ce vă va spune când să acţionaţi, când să porniţi un anumit plan, dar nu acum! Aceasta e doar o aşteptare a acelui moment decisiv în care vi se va spune: start! Veţi şti când să porniţi, deci nu vă relaxaţi prea tare, ca să nu rataţi momentul.
    
Fecioară
Vi se oferă şansa să reparaţi o relaţie care, altădată, mergea foarte bine, dar a ajuns într-un impas. Ar fi păcat s-o pierdeţi, ca atare faceţi un pas spre reconciliere. E nevoie de o explicaţie lucidă care să redreseze eventualele erori comise şi de o parte, şi de cealaltă, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să vă deschideţi sufletul spre iertare.   

Balanţă
Nu se rezolvă nimic de la sine, ca atare doar de eforturile dumneavoastră depinde modul în care reparaţi o situaţie dezechilibrată. Dacă sunteţi vinovat, întâi ar trebui să faceţi pace cu dumneavoastră înşivă şi abia după aceea să cereţi iertare celui care a avut de suferit de pe urma greşelilor voastre. Dacă vinovat e altul, nu fiţi atât de aspru în judecată.

Scorpion
Că vreţi sau nu să recunoaşteţi, azi vă veţi afla în faţa unei persoane superioare din anumite puncte de vedere. Mai bine acceptaţi faptul că aveţi multe de învăţat de la acel om, deci tăceţi şi ascultaţi! Sunteţi mult mai câştigat abordând o asemenea atitudine decât să-i refuzaţi sau să-i ignoraţi sfaturile. Veţi încheia ziua cu un sentiment de bogăţie.

Săgetător
Imaginaţi-vă lucrurile care vă ţin pe loc ca pe nişte frunze purtate de apă. Valurile vin şi pleacă, la fel şi grijile, deci nu vă lăsaţi dominat de o furtună de moment ce vă apasă. E o perioadă ideală pentru o detoxifiere profundă: de gânduri, oameni, amintiri, idei care nu vă mai sunt de folos, deci nu vă împotriviţi acestui proces de eliberare, lăsaţi-vă condus de intuiţie. Vă veţi simţi dintr-o dată ca nou, după ce acest balast emoţional se va fi îndepărtat de dumneavoastră.
 
Capricorn
Nu trebuie să vă faceţi griji pentru nimic, nici măcar pentru acele lucruri care vi se par că nu s-au rezolvat aşa cum aţi fi dorit. Unele situaţii nu ajung la finalul de care aveţi nevoie chiar atunci când aţi dori, ci mai e nevoie de o serie de probe de încercare. Tot ce se petrece pe parcurs e doar o lecţie de viaţă din care aveţi mereu ceva de învăţat, şi la fel sunt şi etapele prin care treceţi acum.
    
Vărsător
V-aţi gândit vreodată să abordaţi alt mod de a trăi? Ar fi bine să vă informaţi asupra altor regimuri de viaţă, pornind de la medicaţie, mişcare sau alimentaţie, şi să începeţi să schimbaţi câte ceva. E posibil ca o simplă modificare în dietă să aibă, ulterior, efecte miraculoase, ca atare gândiţi-vă la ce aţi putea renunţa. La ţigări, la dulciuri, la carne? Sunteţi destul de deschis la alternative moderne şi… ciudate.  
 
Peşti
Chiar dacă vă faceţi griji mai mari decât ar fi cazul, când totul va reveni la normal vă veţi da seama că ceea ce părea a fi o problemă a fost, de fapt, un motiv de bucurie! Totul pare mai simplu după ce trece, desigur, căci, după o vreme, privind înapoi, veţi descoperi că tot stresul de acum, toată frământarea interioară căutând soluţii, a avut un rost: acela de a învăţa ceva, de a vă maturiza, de a vă asuma responsabilităţi, şi că, la urma urmei, aţi făcut faţă cu brio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS