8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi tendinţa de a o face pe justiţiarul şi să luptaţi vehement pentru drepturi, numai că lupta pentru dreptate se poate solda cu un conflict şi mai puternic. Alegeţi-vă cu grijă cauza pentru care să militaţi, pentru că unele pot fi pierdute din start, din cauza obstacolelor mult prea mari puse de ceilalţi. Totuşi, nu renunţaţi la lupta pentru adevăr şi pentru dreptate, pentru că într-o zi eforturile vă vor fi recompensate.

Taur
Sunteţi cam neglijent cu banii, având impresia că, dacă în acest moment aveţi nişte sume la dispoziţie, aşa o veţi duce şi de acum înainte, dar banii se termină la un moment dat, nu uitaţi! Opriţi-vă la timp, înainte de a da iama prin aceşti bani, pentru că nu mai e mult şi veţi avea nevoie de ei într-o direcţie mult mai consistentă. Reuşita depinde de capacitatea de a administra atent fondurile, de a-i economisi acolo unde se poate.
   
Gemeni
Frumuseţea vieţii se vede şi în lucrurile cele mai mărunte, deci nu pretindeţi de la cei dragi gesturi ieşite din comun. La fel de bine sună şi un cuvânt bun spus la sfârşitul zilei, un mulţumesc sincer din când în când, o mână de ajutor la treburile banale ale casei, pentru că acestea contează mai mult decât un cadou costisitor.

Rac
Trebuie doar să aveţi un pic de curaj să faceţi un pas în faţă şi succesul e asigurat. Totul depinde doar de un îndemn din interior de a lăsa modestia sau emotivitatea deoparte, pentru că aveţi ceva de spus, sunteţi cu ceva mai presus decât colegii şi merită să vă demonstraţi, din nou, superioritatea. Veţi fi apreciat sincer atât pentru rolul jucat care va atrage atenţia şi laudele lumii, cât şi pentru curajul de care aţi dat dovadă.
   
Leu
Sunteţi invitat să vă alăturaţi unui grup mai mare de persoane care are un scop foarte bine definit. Aveţi acelaşi interes, ca atare nu încercaţi să luptaţi de unul singur, ci ar fi bine să vă asociaţi cu ei. Împreună, veţi ajunge mult mai uşor la roadele visate, pentru că unde-s mulţi puterea creşte. Ce-i drept, la final, când veţi culege roadele acestor eforturi comune, va trebui să împărţiţi în mod echitabil victoria.
    
Fecioară
Aveţi cu cine colabora astăzi, deci alăturaţi-vă acelor oameni care vă inspiră încredere şi tonus bun. Există mai multe persoane în preajmă care au ceva de oferit, deci căutaţi-vă tovarăşii ideali de muncă, de discuţie, de distracţie. Dacă nu alegeţi persoanele potrivite pentru fiecare din aceste activităţi, nu veţi ajunge la roade pozitive.  

Balanţă
Ceva n-a ieşit tocmai bine şi sunteţi gata să alunecaţi într-o zonă sumbră, dar nu vă lasă prietenii! Ei simt imediat că se întâmplă ceva cu dumneavoastră şi vă înconjoară cu toată atenţia lor, exact în cel mai potrivit moment pentru a vă ajuta să reveniţi pe linia de plutire. Datorită lor, impasul pare mult mai uşor, iar după ce a trecut, veţi râde alături de ei că aţi putut fi atât de slab încât să clacaţi în faţa greutăţilor.

Scorpion
Reuşita zilei vine de la şcoală sau de la serviciu. Acolo aveţi şansa de a vă remarca într-o lumină nouă, ce va atrage spre dumneavoastră admiraţia şi aprecierile celor din jur. Unii vă vor privi ca pe un adevărat specialist în domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea, iar la şcoală, profesorii vă vor lăuda public. Vin tot felul de veşti bune care vă aşază în centrul atenţiei tuturor, cu şansa unui succes de proporţii.

Săgetător
Toate ar trebui să vă meargă de minune azi, pentru că prindeţi un val ascendent care vă duce direct la ţelurile cele mai importante. Faceţi paşi mari spre ţinta cea mai înaltă şi sunteţi mulţumit de felul cum evoluează lucrurile, dar la originea acestei ascensiuni spectaculoase sunt valoarea dumneavoastră, efortul personal, munca de zi cu zi şi încrederea maximă în forţele proprii.
 
Capricorn
Cineva deţine controlul unei acţiuni în care sunteţi direct implicat, dar depindeţi întru totul de deciziile sale. El dictează sensul, el e autoritatea supremă în această situaţie, iar dumneavoastră nu puteţi face altceva decât să vă supuneţi. Nu încercaţi să fugiţi de răspundere, nici să ignoraţi regulile venite de sus.
    
Vărsător
Aveţi multe de făcut în această zi, dar oricât v-aţi strădui să vă asumaţi atâtea sarcini nu veţi putea termina totul acum. Mai lăsaţi-le şi pe mâine, unele nu sunt nici atât de urgente, nici atât de importante încât să vă daţi peste cap pentru ele, ca atare, priviţi-le cu un dram de detaşare şi umor, fără a vă stresa peste măsură. Duceţi la îndeplinire unul din planuri şi abia după aceea apucaţi-vă de al doilea.
 
Peşti
Discuţiile dintre persoane care fac parte din generaţii diferite ajung
într-un punct sensibil. Acum depinde din ce tabără faceţi parte: sunteţi cel tânăr şi nervos care vrea neapărat să aibă ultimul cuvânt sau cel în vârstă, care arată o imensă compasiune şi toleranţă faţă de celălalt? Cel tânăr o ţine pe a lui şi se manifestă cam gălăgios şi agresiv, în timp ce maturul va tolera nervii celuilalt cu răbdare şi înţelepciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS