12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Priviţi spre trecut cu oarecare antipatie pentru că nu vă puteţi încă detaşa de o situaţie care v-a rănit profund cândva. Aţi fost minţit, cineva a profitat de bunăvoinţa dumneavoastră şi v-a trădat încrederea, de aceea reveniţi cu gândul la acel moment şi nu puteţi uita cele întâmplate. Poate a venit vremea unei discuţii sincere faţă în faţă, prin care să vi se explice ce anume a declanşat neînţelegerea din trecut.

Taur
Treceţi ca prin urechile acului de un pericol, dar ieşirea din impas ţine de faptul că nu vă băgaţi singur în gura lupului. Atâta timp cât nu riscaţi nimic şi staţi departe de probleme, nimic nu vă poate atinge, deci nu faceţi nimic din ce v-ar putea cauza necazuri. Ignoraţi criticile, prefăceţi-vă că nu vedeţi inconvenientele şi treceţi pe lângă obstacole fluierând.
   
Gemeni
De dumneavoastră depinde să opriţi aici un drum care nu mai poate ajunge acolo unde speraţi, deci trebuie să fiţi cât se poate de lucid şi de obiectiv şi să spuneţi „Stop“. E în avantajul dumneavoastră să nu mai consumaţi inutil energia pentru a continua o activitate care nu mai are sorţi de izbândă. Dacă vedeţi că nu iese o dată, nici a doua oară, nici a treia oară, înseamnă că trebuie să vă opriţi.

Rac
Veştile cele mai triste vin de la oamenii pe care îi îndrăgiţi cel mai mult şi vă doare profund. Nu ştiţi cum să-i ajutaţi, cum să le fiţi aproape într-un astfel de moment şi vreţi să preluaţi din problemele lor pe umerii dumneavoastră, pentru că nu suportaţi să-i vedeţi că suferă. Ajunge şi susţinerea morală, pentru că nu puteţi rezolva dumneavoastră problema, dar dacă o persoană se ştie susţinută de cei care o iubesc, va căpăta mai mult curaj să treacă peste toate.
   
 Leu
Aruncaţi o privire înapoi la vechile datorii de natură financiară, pentru că aveţi la dispoziţie o sumă de bani cu care mai puteţi şterge din restanţele pe care le aveţi. Vă veţi simţi mult mai bine după ce veţi scăpa de datorie, deci faceţi un efort să o achitaţi odată, ca să nu intraţi într-un an nou cu această povară pe umeri. Dacă vin bani, nu vă gândiţi deja ce să faceţi cu ei, ci ocupaţi-vă mai întâi de facturile aflate în aşteptare.
    
Fecioară
Dacă trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă este indicat să o amânaţi, mai ales dacă ea priveşte copiii. Evitaţi să cheltuiţi mai mult decât vă ţine cureaua şi economisiţi pentru zile grele. Planetele care vă afectează din punct de vedere romantic vă ajută foarte mult în această perioadă.  

Balanţă
Sunteţi dornic de acţiune şi aţi vrea să răsturnaţi munţii din loc, încercând să vă implicaţi în mai multe planuri simultan. Culmea, chiar vă iese mişcarea, pentru că energia dumneavoastră este la cote maxime şi reuşiţi să vă concentraţi eficient pentru a ajunge la rezultate satisfăcătoare. La cantitatea enormă de energie de care daţi dovadă ar fi şi păcat să o investiţi într-un sens banal.

Scorpion
Aveţi prea multe de făcut, lucraţi pe mai multe fronturi şi, deşi sunteţi o persoană cu o capacitate de distribuire a atenţiei pe mai multe planuri, de data aceasta parcă nu mai merge la fel de bine, ci ar trebui să vă concentraţi asupra unei singure direcţii. Nu pentru că nu veţi face faţă cu atâtea provocări în agendă, ci pentru că un singur plan va avea rezultate pozitive. După ce veţi vedea că celelalte au mers mediocru, veţi regreta că nu aţi ales dintre toate doar pe cel care ar fi avut cele mai mari şanse de reuşită.

Săgetător
Deveniţi stresat când vedeţi ce repede trece timpul şi nu reuşiţi să vă încadraţi în termenele limită. Când intraţi în panică de timp, începeţi să faceţi greşeli, ceea ce vă irită şi mai mult. Aţi avea nevoie de o prelungire, de o amânare, de un răgaz ceva mai lung şi pentru că nimeni nu vi-l oferă, încercaţi să vă grăbiţi, dar graba poate lăsa urme nedorite asupra activităţilor de care vă ocupaţi.
 
Capricorn
Vă apropiaţi de un eveniment care generează o furtună de trăiri şi gânduri, pe care veţi reuşi să le canalizaţi într-un sens benefic dumneavoastră, dar emoţiile pot fi constructive. Nu vă lăsaţi copleşit de temeri inutile, pentru că veţi reuşi să vă controlaţi stările emoţionale extreme fără a lăsa să se vadă la suprafaţă vreo slăbiciune.
    
Vărsător
Porniţi săptămâna cu stângul, cu o stare psihică negativă, care vă copleşeşte. Nu sunteţi în stare de nimic constructiv, îl luaţi pe „nu“ în braţe şi vă arătaţi mai tot timpul îngrijorat şi pesimist, gata să vă acceptaţi înfrângerea fără luptă. Sunteţi în faţa unui moment critic, dar în loc să vă adunaţi forţele şi să faceţi tot ce se poate pentru a trece cu bine peste el, bateţi în retragere şi spuneţi că nu aveţi noroc.
 
Peşti
Dacă tot aveţi nişte bani la dispoziţie, îi folosiţi cu cap într-o direcţie ce va evolua foarte bine. Nu-i cheltuiţi şi, gata, s-au dus toţi, ci ceea ce decideţi cu ei va genera venituri suplimentare în viitor. Afacerile şi investiţiile pe termen lung sunt favorizate în această zi, deci gândiţi-vă foarte bine ce anume v-ar plăcea să faceţi şi întreprindeţi acţiuni din care să apară şi câştiguri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS