21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ieşirile în afara localităţii vă vor da posibilitatea să vă îmbunătăţiţi relaţia cu fiinţa iubită. Puteţi avea încredere în propunerile ce vi se vor face. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte sau doriţi să obţineţi o aprobare. Veţi avea parte de o serie de cheltuieli care nu erau trecute în program. N-ar fi exclus nici să faceţi o investiţie. Sănătatea nu este punctul forte, dar tinde să se îmbunătăţească.

Taur
Colaborările vor fi importante pentru tine, dar lucrurile nu vor evolua uşor în această direcţie. Este posibil să primeşti o propunere interesantă, dar riscurile sunt mari şi ar fi bine să te gândeşti de două ori înainte de a lua o decizie. O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce te va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Problemele cotidiene nu par a te interesa într-o prea mare măsura.  
   
Gemeni
Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai delicate, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi dacă doriţi să faceţi o investiţie, va trebui să analizaţi situaţia pe toate feţele.  

Rac
Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. Nu este exclus ca un prieten să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. În cazul în care aveţi de gând să plecaţi într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să aveţi un conflict cu o autoritate.  
   
 Leu
La slujbă este posibil să aveţi parte de un succes mai puţin aşteptat. Unul din proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică datorită sprijinului primit de la o persoană cu funcţie. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora, aşa că este de preferat să vă descurcaţi de unul singur. Nici nu este cazul să insistaţi şi să vă susţineţi cu prea mare înverşunare punctele de vedere.  
    
 Fecioară
Nu duceţi lipsă de energie, dar nu aveţi stare să faceţi nimic. Ar fi bine să nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată, căci nu veţi reuşi decât să vă accentuaţi starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp. Atenţie la regimul alimentar, deoarece aţi putea avea probleme cu aparatul digestiv. Veţi dori mai multă stabilitate în viaţa sentimentală, dar nu vă va fi atât de uşor să ajungeţi la acest deziderat. Acordaţi mai multă atenţie nevoilor partenerului!

Balanţă
La serviciu aţi putea face unele mici schimbări care vă vor ajuta să fiţi mai eficient. N-ar fi exclus nici să vi se doteze biroul cu tehnică modernă. Relaţia cu superiorii ierarhici se va dovedi dificilă deoarece aceştia vor părea că nu observă eforturile pe care le faceţi. Este nevoie de mai multă conştiinciozitate pentru ce doriţi să întreprindeţi.   

Scorpion
Starea generală va fi bună şi acest lucru vă va permite să faceţi faţă oricăror activităţi. Este o perioadă bună pentru a vă consolida relaţia de dragoste. Timpul pe care îl veţi petrece împreună cu fiinţa iubită vă va da ocazia să îmbinaţi plăcutul cu utilul. N-ar fi exclus ca partenerul să aibă unele controverse cu rudele apropiate şi ar fi bine să-i temperaţi pornirile impulsive.  

 Săgetător
Sunteţi dinamic şi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, care să vă incite şi să vă dea ocazia să vă puneţi ideile în practică. Din păcate, aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi asta poate genera stres şi oboseală. Ar fi de dorit să nu vă lăsaţi dus de val şi să vă feriţi de efort exagerat. Puteţi avea încredere în judecata dumneavoastră, care nu numai o dată v-a scos din situaţii dificile.  
 
Capricorn
O persoană cu funcţie vă va aduce la cunoştinţă o veste care vă va pune pe gânduri. Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită. Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, ceea ce vă va împiedica să realizaţi ce v-aţi propus. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această zi. Nu daţi curs pornirilor impulsive, dacă doriţi să aveţi o zi mai liniştită.
    
 Vărsător
Relaţia cu partenerul de suflet nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă veţi fi mai înţelegător ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Este posibil să primiţi o propunere interesantă. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.
 
 Peşti
În familie vor fi câteva evenimente care vă vor absorbi toate gândurile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar rudele apropiate se vor dovedi mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da mână liberă. Contactul cu prietenii de pe alte meleaguri vă va face mare plăcere. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par a vă avantaja.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS