Acasă Magazin Concert extraordinar în seara de Ajun „Alerg printre stele” la Pro Tv

Concert extraordinar în seara de Ajun „Alerg printre stele” la Pro Tv

La Pro Tv, seara de Ajun se petrece pe muzica lui Ştefan Bănică. De 24 decembrie, de la ora 23.45, telespectatorii Pro Tv primesc în dar concertul extraordinar de Crăciun „Alerg printre stele”, susţinut de artist la Sala Palatului. Timp de o oră şi jumătate, românii vor simţi prin toţi porii atmosfera incendiară a celui mai aşteptat concert al anului. De 12 ani, artistul respectă tradiţia concertelor sale extraordinare de Crăciun, de la Sala Palatului, o performanţă unică a unui artist român.
De peste un deceniu, concertele de Crăciun Ştefan Bănică reprezintă un mod tradiţional de a intra în atmosfera de poveste a Crăciunului şi un eveniment-reper pentru luna decembrie. „Cântecele de Crăciun înseamnă pentru mine emoţie şi legătura cu ce e mai curat în suflet. Vă doresc să fiţi sănătoşi şi să petreceţi Crăciunul alături de cei dragi, cu bucurie şi muzică în suflet!”, a declarat Ştefan Bănică în prag de sărbători.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version