14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu partenerii de afaceri vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi, care să aibă în vedere o realizare imediată.    

Taur
Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ale, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante. Nu de alta, dar riscaţi să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie.  
   
Gemeni
Pe acasă va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare cu rudele apropiate, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizăţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare.  

Rac
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor din anturajul de la serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dumneavoastră, pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor face nici un fel de probleme.    
   
Leu
Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dumneavoastră. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.  
    
Fecioară
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie pentru că aveţi prilejul să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este însă momentul să semnaţi acte sau documente oficiale.    

Balanţă
Reuşiţi să fiţi mai eficient în toate mediile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată, este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus.

Scorpion
În gospodărie vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar felul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi.

Săgetător
Speculaţiile vă avantajează astăzi, aşa încât puteţi să vă relaxaţi la jocurile de noroc. În rest, doriţi să faceţi foarte multe, dar contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice oarece probleme. Dimineaţa este posibil să fiţi irascibil şi indispus.
 
Capricorn
Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de suflet, dar n-ar fi exclus nici ca cineva să vă facă ochi dulci.
    
Vărsător
O activitate pe care aţi finalizat-o v-ar putea aduce o sumă de bani, dar banii nu vă vor rămâne prea mult în buzunar. La serviciu, vă veţi confrunta cu o situaţie dificilă, care vă va crea o stare de stres. Relaţia cu superiorii va fi destul de agitată în această perioadă, ceea ce vă va crea o stare de nelinişte. Nu este exclus să fiţi şi inhibat, pentru că parcurgeţi o perioadă în care relaţiile sentimentale nu sunt tocmai bune.
 
Peşti
Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dumneavoastră şi acest lucru vă va deranja; nu este însă cazul să vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi să rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS