10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCod Galben de ninsori şi vânt în Gorj şi Vâlcea

Cod Galben de ninsori şi vânt în Gorj şi Vâlcea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astăzi o  atentionare meteorologica Cod Galben de ninsori şi vânt valabilă pentru mai multe judeţe, printre care Gorj şi Vâlcea (partea de nord a acestor judeţe). Atenţionarea este valabilă pentru perioada 6 decembrie, ora 6.00 – 7 decembrie, ora 14.00. În intervalul menţionat se vor semnala intensificări ale vântului şi ninsori viscolite.

În intervalul menţionat, în zona de munte va ninge şi se va depune strat nou de zăpadă, în prima parte a zilei în Munţii Apuseni şi în Carpaţii Orientali, apoi şi în celelalte masive. Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 70 km/h şi pe crestele înalte de peste 100 km/h, viscolind zăpada.

Notă: Intensificări ale vântului vor fi şi în zonele mai joase de relief din regiunile intracarpatice, dar la cote mai reduse (55….60 km/h), iar ninsorile, slabe cantitativ, se vor semnala pe arii restrânse. În funcţie de evoluţia fenomenelor, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS