12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Munciţi mult, dar o faceţi cu plăcere pentru că aveţi o activitate care vă bucură, vă încarcă sufletul de energie pozitivă pe care numai sentimentul muncii împlinite o poate oferi. Puneţi suflet în tot ce faceţi şi, când lucraţi cu pasiune, rezultatele nu vor întârzia să apară. Lucraţi în beneficiul unor persoane la care ţineţi şi pentru că nu vreţi să le dezamăgiţi, faceţi tot ce vă stă în putinţă să le faceţi fericite. Aveţi multe talente nefolosite.

Taur
Nu vă simţiţi prea bine într-un mediu în care altădată totul era armonios şi plăcut. Nici în familie, nici printre prieteni, parcă nu vă găsiţi locul şi nu sunteţi în cea mai bună formă. Lipseşte ceva, acea armonie de altădată, care ajută ca discuţia să meargă şnur, iar sentimentele să se manifeste liber. Aveţi senzaţia că nu sunteţi iubit sau înţeles, că aveţi în jur numai persoane ostile, chiar dacă sunt tot cele pe care le ştiţi dintotdeauna.
   
Gemeni
V-aţi pus mari speranţe în ziua de azi, dar în loc de un eveniment de zile mari, daţi piept cu un obstacol. Nu v-aţi aşteptat la asta, de aceea sunteţi dezamăgit, pentru că nimic nu merge conform planurilor. Rataţi o şansă deosebită şi vă cramponaţi de un fleac ce reduce major şansa de reuşită. Dacă nu sunteţi pe fază şi vă gândiţi prea mult la nimicuri, va apărea o altă persoană, care va pune mâna pe ocazia cea bună, iar a doua oară nu vi se va mai oferi.

Rac
Sunteţi tras în prea multe direcţii, revendicat de mai multe tabere în acelaşi timp. Pe de o parte, dictează raţiunea, pe de altă parte emoţia, iar dumneavoastră sunteţi la mijloc şi nu ştiţi cui să vă supuneţi. Familia are nevoie de dumneavoastră, dar aţi dori şi câteva ore cu prietenii. Vreţi să vă odihniţi mai mult, dar apar şi câteva ocazii incitante de acţiune şi aventură.
   
Leu
Vă preocupă mult cariera, imaginea profesională şi viitorul la locul de muncă şi vă daţi seama că, pentru a vă asigura succesul, e nevoie de o continuă acumulare de cunoştinţe. Simţiţi nevoia să învăţaţi ceva nou, care vă va ajuta mult în carieră, iar un curs de specializare sau de recalificare ar fi ideile cele mai bune în acest moment. E posibil ca cineva să vă dea un pont bun în acest sens, despre o meserie care se caută.
    
Fecioară
Când vi se vorbeşte pe un ton ridicat nu puteţi da randament în nici o activitate, ca atare ar fi bine să nu daţi apă la moară unui coleg nervos, care poate tensiona şi mai mult atmosfera dacă îl iritaţi cu ceva. Mai bine tăceţi şi aşteptaţi să se calmeze şi îi lăsaţi impresia că numai el are dreptate.

Balanţă
Nu trebuie să vă cramponaţi de o relaţie, pentru că ştiţi şi dumneavoastră că nimic nu e veşnic. Orice colaborare sau orice prietenie se destramă la un moment dat, dar aşa faceţi loc unei alte relaţii. Nu e nici o problemă dacă plecaţi dintr-un anumit colectiv. Îi veţi duce dorul câteva zile, pentru că imediat după aceea vor apărea alte aspecte noi, care vă vor abate gândul de la ce a fost înainte.

Scorpion
Nu vă place atitudinea superficială cu care tratează unii lucrurile importante şi, dacă-i vedeţi că se amuză pe seama detaliilor pe care dumneavoastră le consideraţi esenţiale, începeţi să vă gândiţi dacă mai merită să faceţi echipă cu astfel de oameni sau mai bine vă descurcaţi singur. Unii iau peste picior orice, dar nu vă avantajează această atitudine, pentru că nu puteţi lucra alături de oameni neserioşi.

Săgetător
Dacă atmosfera din jur se tensionează, evitaţi acele medii pentru că nu are rost să vă stricaţi ziua din cauza celor nervoşi şi puşi pe ceartă. Nu sunt problemele dumneavoastră, nu vă privesc, deci ce rost are să vă implicaţi unde nu vă fierbe oala? Lăsaţi-i pe ceilalţi să-şi dispute supremaţia, pentru că atâta timp cât nu e problema dumneavoastră, nu aveţi ce căuta în această dispută.
 
Capricorn
Aţi ajuns într-un punct mort, din care nimic nu se mai mişcă, încât începeţi să vă gândiţi tot mai mult că singura ieşire din impas ar fi abandonul. Nu vă grăbiţi să vă luaţi deja adio de la situaţia de faţă, nu atât de repede! Mai insistaţi, mai încercaţi şi alte variante, pentru că da, este o problemă complicată, greu de suportat de cei cu psihic slab, dar nu imposibil de reparat.
    
Vărsător
Merită să trageţi tare dacă la capătul proiectului pe care îl derulaţi acum vă aşteaptă o recompensă materială. Chiar dacă rezultatul nu se traduce în bani, ci într-o stare de bine ceva mai confortabilă – calm, linişte, odihnă – merită şi pentru atât, deoarece, la cât de mult munciţi, epuizarea ajunge la cote maxime. Sunteţi foarte conştiincios şi încercaţi să vă duceţi la îndeplinire sarcinile fără să atrageţi asupra dumneavoastră nici un fel de critici.
 
Peşti
Credibilitatea şi legalitatea faptelor dumneavoastră sunt cumva puse la îndoială de un grup de oponenţi, care nu ştiu altceva decât să critice şi să desfiinţeze părerile altora. Veniţi cu argumente solide, nu vă bazaţi doar pe agresivitate pentru a vă face ascultat. Lumea trebuie să audă care sunt raţiunile pe care se bazează declaraţiile dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS