17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus; mai lăsaţi timp şi pentru odihnă şi totul va fi bine. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Încercaţi să vă mai şi relaxaţi!  

Taur
Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. La serviciu, veţi avea o discuţie cu colegii, dar este bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Oricum, până la urmă totul va ieşi aşa cum vă doriţi. Dimineaţa, sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie.
   
Gemeni
Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu, vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. Ceva mai multă atenţie ar fi bine să acordaţi sănătăţii, mai ales dacă aveţi o suferinţă cronică.  

Rac
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă.
   
Leu
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. Vă sfătuim să nu vă asumaţi nici un risc în afaceri.
    
 Fecioară
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească. Starea psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.   

Balanţă
Starea generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu cei din familie. În anturajul apropiat veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, fără a face un efort deosebit. Proiectele făcute împreună cu prietenii se vor bucura de succes. Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere.

Scorpion
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Chiar dacă nu aveţi chef de vorbă, vă sfătuim să nu refuzaţi comunicarea cu cei din jur.

Săgetător
Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu fiinţa iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Prietenii de pe alte meleaguri vă vor contacta.
 
Capricorn
La slujbă vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor făcute, aşa că, în ansamblu, vă veţi putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană pe care o consideraţi de încredere ar putea să vă înşele aşteptările. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.
    
Vărsător
Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispuneţi vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dumneavoastră.
 
Peşti
Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de reparaţii, reamenajări, acestea vor putea fi finalizate. Nu este un moment favorabil pentru a pleca la drum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS