Horoscop

Autori


Berbec

Comunicarea cu fiinţa iubită evoluează armonios. Veţi avea posibilitatea să plecaţi împreună într-o călătorie, dar n-ar fi exclus nici să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum. Starea generală este bună, sunteţi vioi şi plin de forţă. Veţi munci mult pentru a face faţă tuturor problemelor cu care vă confruntaţi, însă rezultatele vă vor satisface, chiar dacă vor veni cu oarecare întârziere.

Taur

N-ar fi exclus ca persoana iubită să aibă unele neplăceri. Totuşi, relaţia dintre voi va evolua mulţumitor pe tot parcursul zilei. Sunteţi cam agitat şi vă sare ţandăra din orice. Încercaţi să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă şi, mai ales, nu vă implicaţi în mai multe activităţi odată. Sunteţi hotărât să vă puneţi în practică toate proiectele, dar ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o decizie.

   

Gemeni

Este posibil ca o rudă apropiată să aibă o realizare de care se va bucura întregul clan. Veţi avea parte de o mulţime de evenimente care nu vă vor conveni câtuşi de puţin. Veţi avea un sentiment de nelinişte şi de nesiguranţă în plan afectiv. Spre sfârşitul zilei vă va fi mai bine. Ar fi de dorit să fiţi cât mai atent la sănătate, altfel anumite chestiuni minore s-ar putea croniciza.

Rac

Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. Pe acasă veţi avea o mulţime de situaţii de rezolvat şi nu vă va fi prea uşor. Inspiraţia vă va fi de un real folos în luarea deciziilor. Relaţia cu cei din jur va fi ceva mai puţin comodă. Un membru al familiei ar putea pleca într-o călătorie sau chiar dumneavoastră aţi putea pleca la drum pentru a vă vedea o rudă. Aveţi noroc şi reuşiţi să treceţi peste orice obstacol.

   

Leu

Sunteţi mai optimist, mai încrezător şi în felul acesta reuşiţi să influenţaţi parcă şi evenimentele. De altfel, călătoriile, dar mai ales relaţiile cu străinătatea se vor arăta favorabile, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În relaţia cu partenerul de suflet vor exista diverse controverse pe teme financiare. Nu încercaţi să rezolvaţi ceva deosebit deoarece nu veţi reuşi mai nimic.

    

Fecioară

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal vă va face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Aţi putea face o cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a vă consolida o eventuală relaţie mai veche.

Balanţă


Aţi dori să vă consolidaţi relaţia de suflet, dar pentru asta ar trebui să încercaţi să fiţi ceva mai conciliant. Mai ales cei căsătoriţi vor avea o perioadă deosebit de agitată. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea tot felul de surprize. Implicarea în activităţi intelectuale vă va ajuta să vă găsiţi mai uşor echilibrul interior. Dacă vă aflaţi în faţa unei dileme cu privire la o mică afacere, vă sfătuim să nu ezitaţi.

Scorpion

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri cu rudele apropiate, şi nu numai. În plan sentimental, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Vi se vor face complimente. Starea generală nu este foarte bună. Din fericire, colegii vor fi de partea dumneavoastră. Iniţiativele vor fi avantajoase.

Săgetător

Şi din punct de vedere mental aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi la limita legalităţii, deoarece aţi putea avea probleme serioase. Calităţile dumneavoastră vor fi apreciate într-o mare măsură, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua. Este recomandabil să fiţi cumpătat la masă.

 

Capricorn

Traversaţi o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Veţi avea ocazia să faceţi o cucerire, dar şi să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită. Vă simţiţi lipsit de forţă şi ar trebui să nu vă implicaţi în prea multe activităţi fizice. Unele surprize se vor ivi în ceea ce priveşte situaţia materială. Veţi avea de făcut cheltuieli peste aşteptări sau poate se va ivi ocazia unei investiţii.

    

Vărsător

Iniţiativele dumneavoastră vor putea fi duse la bun sfârşit, graţie şi bunei capacităţi de concentrare de care daţi dovadă în această perioadă. Aparatul urogenital va fi mai sensibil. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, în ciuda faptului că aceştia vă vor aprecia din toate punctele de vedere. Este posibil să vi se dea noi responsabilităţi.

 

Peşti

În această zi va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial, n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei activităţi pe care nu aţi finalizat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Dacă aveţi de dat un examen, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 31 octombrie 2013

Actualitate

» Ponta acuză CC că sprijină evaziunea fiscală
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Ritmuri rock şi clasice la „Mozart Rocks“
» Bancul zilei
» Nicoleta Manu, în cărţi pentru şefia Spitalului Judeţean Târgu Jiu
» Sechestru pe sediul Primăriei Dârvari
» Băcănia deţinută de Condescu şi Berbecel, închisă de Poliţia Locală
» 14 capace dintr-o lovitură
» Craiova este un oraş frumos, ca şi femeile de aici!
» Arendaşul, stăpân pe pământurile oamenilor din Giubega
» Valeriu Zgonea: Posturile publice de radio şi televiziune trebuie să se adapteze cerinţelor publicului tânăr
» Conferinţă pe tema medierii
» Populaţia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentală
» Edward Snowden s-a angajat la o companie online din Rusia
» Cutremur puternic în estul Taiwanului
» Documentarul de promovare a României “Wild Carpathia 3” a avut avanpremiera
» Expiră termenul de care dispuneau susținătorii primelor inițiative cetățenești europene
» Liviu Dragnea: „Descentralizarea, modalitate de aplicare a principiilor Cartei Europene a Autonomiei Locale”
» Comisia propune cotele de pescuit în Oceanul Atlantic și în Marea Nordului pentru 2014

Local

» Olguţa, înfrântă din nou la Judecătorie
» Primarul Craiovei îşi pune în cap suporterii FCU
» Club de o sută de locuri pentru vârstnici
» Jocuri video pentru copiii cu deficienţe de auz din România
» Campania „Olteni pentru olteni“ a ajuns la inimile craiovenilor
» Craiova, puntea de legătură a Olteniei cu Europa
» Cufărul cu nestemate
» DNA a pus sechestru pe conturile a 40 de societăţi şi pe 50 de imobile
» Carne de cal, în conserve româneşti etichetate “vită” şi vândute în M. Britanie
» Fiul unui primar din Mehedinţi, ridicat de DNA
» Tel Drum SA asfaltează Râului şi Caracal
» Vâlcea: Percheziţii la suspecţi de evaziune fiscală
» Seminar pe tema alimentaţiei, la Asociaţia Vasiliada Târgu Jiu
» Români, arestaţi în Franţa în timp ce furau din cimitir

Gorj

» Cu sabia într-o mână, cu halba într-alta
» Caragea, din nou în verificări
» Încă se caută candidaţi pentru Şcoala Populară de Artă

Sport

» Selecţionata Doljului, cu gândul la semifinale
» CSU, victorioasă cu Sporting Piteşti
» FCU mută frontul la Arad
» Ora de sport – Invitaţi Dorel Toma, antrenorul selecţionatei Doljului, şi Eugen Rioşanu, mijlocaşul echipei FC Universitatea Craiova
» Voleibaliştii craioveni continuă în Cupa CEV
» „Turbo“ Rade şi-a dus legiunea spre victorie
» Fotbal – The Telegraph: Pantilimon a făcut destul pentru ca Pellegrini să îl folosească şi în campionat

Sanatate

» Programul naţional de transplant de cornee pe anul 2013, derulat la nivelul Spitalului Militar Central

Educatie

» 195 de ani de Învăţământ Tehnic Superior în România

Magazin

» Horoscop
» Plata cu cardul la vânzătorii ambulanţi din Suedia
» Sânge artificial made in România
» Transportul cu metroul se scumpeşte

Opinii

» Premierul Ponta şi evaziunea fiscală

Top