14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCraiova: Trupa No Antidote sărbătoreşte şase ani de existenţă

Craiova: Trupa No Antidote sărbătoreşte şase ani de existenţă

Trupa craioveană de rock alternativ No Antidote împlineşte, în această perioadă, şase ani de existenţă. Aniversarea oficială va fi marcată vineri, 1 noiembrie, în club Vertigo, de la ora 22:00, cu o dublă petrecere. „S-a vrut a fi un concert de Halloween, dar ne-am adus şi noi aminte că împlinim şase ani. O să ne costumăm, lumea costumată va avea mai multe surprize cu ocazia aniversării noastre şi a Halloweenului şi ne vom bucura de aceşti ani împreună în cea de-a şasea formulă a trupei”,  a spus Bogdan Oprănescu, toboşarul No Antidote.

Înfiinţată în 2007, formaţia No Antidote a trecut prin multe obstacole până să ajungă la formula de acum. Schimbările de componenţă au adus cu sine şi schimbări de fani sau uşoare modificări ale genului, iar fiecare persoană şi-a lăsat amprenta asupra a ceea ce înseamnă No Antidote. „În primul rând, trebuie să-i mulţumesc lui Andrei Zuică (chitară bas) pentru că a fost şi este printre singurii care au mai supravieţuit, lui Nico (vocal) pentru sacrificiile sale şi pentru că a adus un suflu nou trupei şi lui Dodo (chitară) pentru că am progresat împreună cu el. Vrem să mulţumim tuturor oamenilor care au ajutat trupa în orice fel, celor care au susţinut ideea de No Antidote de la început până acum, dar şi echipei Play Events pentru single-ul ‘Crazy’. Cu ei continuăm drumul pe mai departe”, a mai spus Oprănescu.

În viitor, cei de la No Antidote îşi doresc câţi mai mulţi ani împreună şi promit că nu vor dezamăgi. „Planurile noastre ar fi ca trupa să aibă cât mai multe aniversări. Să nu creadă lumea că în aceşti şase ani a fost atât de uşor să menţinem trupa. Scopul nostru e să facem compoziţii proprii, videoclipuri, şi tot timpul vrem să aducem ceva nou. Chiar dacă cântăm şi cover-uri, încercăm să reîmprospătăm de la concert la concert playlistul, pe care îl facem în stilul nostru”, a încheiat Bogdan Oprănescu.

Accesul la petrecerea aniversară No Antidote se face în schimbul sumei de zece lei, iar rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0763.113.667.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS