10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantofi, ghete şi botine pentru toamna 2013

Pantofi, ghete şi botine pentru toamna 2013

Odată cu instalarea sezonului rece, magazinele pun la dispoziţia doamnelor şi domnişoarelor pasionate de cumpărături modele ultramoderne de încălţăminte. Site-ul Yahoo! vă prezintă câteva dintre cele mai la modă stiluri de pantofi şi ghete, dictate de designeri celebri şi preluate de magazine la preţuri accesibile.

Ghetele rock sunt în tendinţe în această toamnă. Heidi Slimane, tânărul designer de la casa de modă Saint Laurent, a dat în această toamnă brandului o direcţie dură, plină de detalii rebele în stil rock sau punk. Dacă simţiţi că acest stil vă reprezintă, adoptaţi o atitudine de „fată rea“ într-o pereche de jeanşi negri rupţi şi combinaţi ţinuta cu o pereche de botine cu accente rock. Ca sfat suplimentar, stiliştii vă recomandă să adoptaţi şi o coafură mai rebelă şi să vă conturaţi ochii cu un creion dermatograf negru, pentru un look „sălbatic“.
Şi ghetele grunge se încadrează în acest „peisaj“, acestea fiind opţiunea cea mai potrivită pentru a completa o ţinută ce aminteşte de rebelii ani ’90. Pentru un astfel de stil, purtaţi ghetele grunge cu jeanşi rupţi şi o cămaşă în carouri, în stilul celor purtate de Kurt Cobain.

Pantofi şic

Valentino, Chanel şi Gucci sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute branduri care au folosit albastrul intens pentru colecţiile de toamnă-iarnă 2013. Alegeţi o pereche de pantofi albaştri pentru zilele în care vreţi să fiţi cochetă la birou sau pentru evenimentele la care participaţi seara. Stiliştii spun că aveţi voie chiar să vă asortaţi din cap până în picioare cu această culoare nobilă. Dacă preferaţi însă o ţinută ultramodernă, asortaţi pantofii albaştri cu o fustă conică verde închis şi o jachetă crem cu detalii galbene.
Stella McCartney, Jason Wu sau Just Cavalli au adus imprimeul atât de sofisticat de piele de şarpe în lumea modei, în noul sezon toamnă-iarnă. Puteţi purta şi dumneavoastră încălţăminte cu acest celebru imprimeu, încadrând pantofii într-o ţinută elegantă, cu o rochie mulată pe corp.

Botine de toate felurile

Christian Louboutin a lansat moda botinelor din dantelă în urmă cu câţiva ani. Atenţie, însă! Acest model de încălţăminte este mai mult decât senzual, prin urmare botinele din dantelă este recomandat să le încălţaţi doar noaptea, la o petrecere „de fiţe“ sau la o întâlnire cu iubitul. Stiliştii vă recomandă să purtaţi aceste botine în combinaţie cu haine foarte sexy – de exemplu o rochie neagră, mulată – şi un ruj roşu de „femme fatale“.
Chiar dacă aveţi senzaţia că nu sunt la fel de versatile precum modelele simple, botinele cu cataramă sunt excelente şi au avantajul de a conferi personalitate ţinutelor pe care le purtaţi. Case de modă precum Saint Laurent, Jimmy Choo, Jil Sander, Miu Miu şi Chloe au creat botine de diferite stiluri, care implică acest detaliu rock – catarama. Purtaţi aceste botine cu jeanşii preferaţi şi cu un tricou vesel, cu mesaj haios, ori cu o fustă mini şi o jachetă cu croială minimalistă.
Isabel Marant, considerată „designerul momentului“, este sursa de inspiraţie a multor doamne şi domnişoare pasionate de modă şi de cele mai recente tendinţe în acest domeniu. Botinele cu arici sunt noua ei invenţie şi nu a trecut mult până când astfel de modele de încălţăminte au ajuns şi în magazinele de la noi. Aceste botine pot fi purtate cu o pereche de jeanşi albi şi un pulover supradimensionat, cu detalii etno, în stilul caracteristic relaxat, dar şic, al designerului.

Ghete decupate

Deşi acest stil nu este pentru oricine, dacă îndrăzniţi să le purtaţi, ghetele decupate vă vor scoate din anonimat şi vor putea fi folosite drept obiectul central pentru numeroase ţinute de zi sau de seară. Stiliştii vă recomandă să le purtaţi cu şosete colorate, dacă sunteţi suficient de curajoasă, cu o fustă midi şi un pulover sport imprimat cu mesaj. Aduse în lumina rampei de designerii caselor Valentino, Giuseppe Zanotti sau Roland Mouret, botinele cu decupaje sunt semnătura unei „fashioniste“ adevărate, vă asigură specialiştii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS