17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinHalle Berry a născut un băieţel

Halle Berry a născut un băieţel

Actriţa Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, un băieţel, al doilea copil al său şi primul cu soţul său, Olivier Martinez, informează Mediafax.ro. Cuplul a anunţaţ, în luna aprilie, că aşteaptă un copil, purtătorul lor de cuvânt confirmând că „Halle Berry şi Olivier Martinez aşteaptă un copil“, dar refuzând să ofere alte informaţii. La sfârşitul lunii iulie, actriţa afirma că vrea să se întoarcă foarte repede la muncă după ce va naşte, subliniind că nu intenționează să ia o pauză în carieră după acest eveniment din viaţa sa. „După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil. Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape patru ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine“, a declarat actriţa.
În luna iulie, Halle Berry s-a căsătorit cu logodnicul ei, actorul francez Olivier Martinez, în cadrul unei ceremonii intime care a avut loc în Franţa. Cei doi actori s-au căsătorit la Chateau des Condé din comuna Vallery, în Bourgogne, în faţa a circa 60 de invitaţi, printre care s-au numărat mama lui Martinez, Rosemarie, şi fratele Vincent. Actriţa americană, de 46 de ani, mai are o fiică, Nahla, născută în martie 2008, cu fostul ei partener de viaţă, modelul canadian Gabriel Aubry.
Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de base-ball David Justice, în perioada 1993 – 1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001 – 2005. Francezul Olivier Martinez, de 47 de ani, a avut o relaţie de lungă durată cu cântăreaţa australiană Kylie Minogue, de care s-a despărţit în anul 2007, dar a mai fost cuplat şi cu Juliette Binoche, Angelina Jolie şi Mira Sorvino.
Halle Berry a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul „Puterea dragostei/ Monster’s Ball“, devenind astfel prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie pentru rol principal.
Olivier Martinez a fost nominalizat de două ori la premiile César, câştigând acest trofeu în 1994, cu rolul din „Un, deux, trois, soleil“. Printre filmele în care a jucat se numără „Infidela“ (2002), „O nouă primăvară“ (2003), „S.W.A.T. – Trupe de Elită“ (2003), „Identităţi furate“ (2004), „Pasiune şi destin“ (2007), „Întâlnire explozivă“ (2010).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS