9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă veţi dori mai mult ca oricând o consolidare a relaţiei cu fiinţa iubită. Unele din proiectele pe care le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. Sentimentele sunt deosebit de puternice şi, din fericire, se bucură de reciprocitate. Mare atenţie dacă aveţi de semnat acte sau orice fel de documente oficiale, căci se pot ivi tot felul de încurcături. Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar.

Taur
Veţi avea parte de o mulţime de probleme mărunte, care nu vă vor da timp nici măcar să respiraţi. Un colaborator vă va da o informaţie care v-ar putea aduce o mulţime de avantaje dacă veţi şti să o folosiţi. Inspiraţia vă va permite să faceţi faţă cu bine tuturor situaţiilor cu care vă veţi confrunta. În familie veţi avea parte de discuţii obositoare şi ar fi bine să vă păstraţi calmul.
   
Gemeni
Sunteţi mai dinamic şi mai vioi decât în mod obişnuit. Totuşi, discuţiile în contradictoriu vă pot crea o stare accentuată de agitaţie, de nelinişte. Interesul pentru relaţia cu persoana iubită va fi mare şi nu veţi avea parte de surprize. Sprijinul partenerului de suflet vă va fi de un real folos în ceea ce priveşte chestiunile financiare. Dimineaţa s-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator.

Rac
Şansa nu vă va proteja în această zi, aşa că lucrurile nu vă ies aşa de uşor precum v-aţi aştepta. Ţineţi cont că traversaţi o perioadă în care sunt favorabile mai degrabă finalizările decât noile iniţiative. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, nu luaţi decizii superficiale, ci gândiţi-vă cu seriozitate. Nu vă lăsaţi influenţat de amabilităţile unei persoane din anturajul apropiat!
   
Leu
Vi se vor face tot felul de propuneri, dar nu este cazul să vă grăbiţi nici măcar un pic. Iniţiativele din această zi se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de prudenţă şi să nu aşteptaţi rezultate imediate. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate şi n-ar fi rău să ţineţi cont de acestea. Este posibil să cheltuiţi ceva bani pentru îmbunătăţirea sănătăţii.
    
Fecioară
Relaţia cu partenerul de viaţă va fi prioritară în această perioadă. Este posibil să primiţi o ofertă de colaborare avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi câtuşi de puţin. Pe acasă vor fi multe de făcut şi acest lucru vă va obosi. Totuşi, ar fi bine să nu mai amânaţi activităţile pe care le aveţi trecute în plan. Mare atenţie, căci în gospodărie s-ar putea deteriora câte ceva.

Balanţă
Nu este exclus să aveţi parte de controverse cu rudele, legate de proiecte de interes comun. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor. Proiectele pe care le aveţi pentru timpul liber vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi şi să vă simţiţi excelent. Totuşi, în a doua parte a zilei, unele evenimente vă vor obliga la o schimbare de program. Sunteţi nervos şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi cei din jur.

Scorpion
Sunteţi inspirat şi acest lucru vă ajută în rezolvarea a tot felul de activităţi. Dacă va fi nevoie să plecaţi la un drum, nu este cazul să vă arătaţi nemulţumirea. Chiar dacă situaţia nu vă convine ar fi de dorit să nu faceţi nici un fel de comentarii. Activităţile intelectuale vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile, dar n-ar fi rău să vă treceţi în program şi o activitate recreativă.

Săgetător
Calităţile dumneavoastră vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi o cucerire cu ocazia unui drum. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor dumneavoastră.
 
Capricorn
Nu aveţi parte de o formă nemaipomenită în ceea ce priveşte starea de sănătate. În cazul în care vă confruntaţi cu o suferinţă cronică, este posibil ca aceasta să revină sau chiar să se acutizeze. La serviciu, lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi şi va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Eforturile făcute vor fi apreciate de toţi cei ce vă cunosc. Nu vă convine nimic şi vă enervaţi foarte uşor.
    
Vărsător
Aveţi multă energie, dar nu veţi reuşi să v-o folosiţi într-un mod care să vă avantajeze. Pentru dumneavoastră, cel mai bine ar fi să vă implicaţi în activităţi sociale, care vă vor da ocazia să căpătaţi mai multă încredere în propriile capacităţi. Nu pierdeţi ocazia de a vă pune în practică proiectele mai îndrăzneţe. Găsiţi-vă ceva mai mult timp pentru fiinţa iubită. S-ar putea să începeţi pregătirile pentru concediu.
 
 Peşti
Energia fizică nu va fi punctul forte, aşa că ar fi de dorit să aveţi un program cât mai echilibrat în această zi. Este foarte posibil să apară neplăceri de tot felul, dar mai ales în relaţia cu rudele mai îndepărtate. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce veţi dori să întreprindeţi. Un mic câştig vă va ajuta să încheiaţi ziua într-un mod mai optimist. S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS