16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În plan sentimental veţi avea parte de discuţii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care vă confruntaţi în cămin să vă împiedice să alocaţi persoanei iubite tot timpul liber. La slujbă, veţi avea mult de muncă, iar rezultatele nu vă vor satisface într-o prea mare măsură. Evitaţi să vă implicaţi în colaborări. Dimineaţa sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie.  

Taur
Fiinţa iubită va avea unele probleme, iar ajutorul dumneavoastră îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La slujbă, este posibil să aveţi parte de unele schimbări de mică anvergură. De asemenea, aţi putea să vă implicaţi în activităţi de natură intelectuală, să luaţi decizii, ceea ce vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă. Vă sfătuim să îi ascultaţi şi pe ceilalţi şi căutaţi o soluţie de compromis. Abţineţi-vă de la excese!
   
Gemeni
Starea generală va fi ceva mai bună, chiar dacă sunteţi mai comod decât de obicei. Nu vă implicaţi în activităţi riscante! Veţi face o mulţime de drumuri şi veţi avea ocazia de a cunoaşte o persoană de care vă veţi lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi, dar vor fi dintre cele care vă vor face plăcere, aşa că nu trebuie să aveţi nici un fel de emoţii. Nu staţi prea bine cu banii, însă relaţiile cu persoana iubită sunt bune.

Rac
Tendinţa spre impulsivitate vă poate încurca planurile. Încercaţi să găsiţi o activitate care să vă relaxeze. Popularitatea dumneavoastră continuă să crească, aşa că veţi avea din nou ocazia să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi unii noi. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai tensionată, mai ales spre sfârşitul zilei. Dimineaţa primiţi o sumă mare şi vă faceţi planuri îndrăzneţe.
   
Leu
În plan profesional există condiţii pentru a realiza o mică reuşită. Eforturile pe care le-aţi depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu vă va lăsa tocmai indiferent. Popularitatea în rândul celor de la serviciu va creşte şi veţi reuşi să-i convingeţi pe colegi să vă susţină iniţiativele. Totuşi, pregătiţi-vă să înfruntaţi şi unele obstacole, care nu vor fi prea uşor de depăşit.
    
Fecioară
În carieră veţi avea o reuşită care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Este posibil să vi se dea noi însărcinări sau să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită. Dorinţa de joc şi aventură va fi accentuată în această perioadă. Este posibil să cunoaşteţi o persoană de sex opus cu care vă veţi înţelege excelent.   

Balanţă
În plan financiar va fi mare agitaţie. Este posibil să fiţi pus să faceţi unele activităţi dificile şi nu are nici un rost să vociferaţi. N-ar fi exclus nici să fie nevoie să faceţi câteva drumuri pentru a finaliza sarcinile de serviciu. Încercaţi să fiţi mai perseverent, mai conştiincios şi vă va fi mai bine din toate punctele de vedere. Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere.

Scorpion
La slujbă veţi avea o mulţime de treabă, dar eficienţa de care daţi dovadă vă va ajuta să rezolvaţi totul în timp util. Activităţile intelectuale vă avantajează şi vă dau posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Nu trebuie totuşi să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Nu neglijaţi micile probleme de sănătate cu care vă confruntaţi, deoarece acestea se pot lesne croniciza.  

Săgetător
La serviciu, evenimentele încep să se precipite, dar în ceea ce vă priveşte, nu aveţi nici un motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar că schimbările care se vor face vă vor avantaja într-o mare măsură. Este bine să ţineţi cont de faptul că finalizarea unor lucrări începute mai demult este mai favorabilă decât angrenarea în ceva nou. Sunteţi cu capul în nori. Vă recomandăm să amânaţi întâlnirile de afaceri.
 
Capricorn
Veţi fi cam nervos şi înclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit să nu vă asumaţi riscuri inutile deoarece nu este exclus să aveţi mici accidente. Din punct de vedere mental însă, veţi funcţiona foarte eficient. Inteligenţa şi maturitatea judecăţii dumneavoastră vor fi cu siguranţă apreciate. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi importantă în această perioadă. Vă treziţi cu moralul la pământ.
    
Vărsător
La serviciu, vor fi multe de făcut şi nu vă va fi prea uşor să vă descurcaţi. Relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită, aşa că nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor. În cazul în care vi se propune o colaborare, nu vă grăbiţi să semnaţi până nu vă sunt clare toate detaliile. Cineva din anturajul apropiat vă va da o informaţie interesantă. Vă recomandăm să fiţi cât se poate de corect şi să respectaţi legea cu stricteţe.
 
Peşti
Energia mentală va atinge cote maxime, ceea ce vă va permite să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai delicate şi să vă puneţi în practică ideile. Sunteţi deosebit de sensibil, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează constant. S-ar putea să plecaţi la drum împreună, ocazie care vă va permite consolidarea relaţiei dintre voi. O întâlnire cu o mai veche cunoştinţă vă pune pe gânduri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS