10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă simţiţi bine în anturajul în care intraţi azi, unde sunteţi primit cu braţele deschise de parcă dumneavoastră aţi fi personajul central al acestei adunări. Poate există şi un motiv de sărbătorit, un succes colectiv la care aţi contribuit şi dumneavoastră cu un rol important, şi acum e vremea să petreceţi. Şi în cuplu se resimte un aer proaspăt, bun pentru un dialog sincer.

Taur
Participaţi la un război între generaţii şi trebuie să găsiţi o cale să faceţi pace. Cei tineri nu sunt de acord cu cei bătrâni, iar diferenţa de vârstă îşi spune cuvântul. Copiii se ridică împotriva părinţilor, angajaţii tineri nu vor fi de acord cu strategiile propuse de şefii mai bătrâni şi, în asemenea atmosferă tensionată, mai lipseşte doar o scânteie pentru a se ajunge la acuze dure.
   
Gemeni
Trebuie să vă vedeţi mai mult de propria persoană, chiar dacă asta ar părea, în ochii altora, un semn de egoism. Nu trebuie să vă temeţi de părerea lor, ci să vă luaţi libertatea de a vă ocupa de treburile care vă preocupă. Mai uitaţi de sarcinile de serviciu, mai lăsaţi treburile de acasă şi în grija altora, pentru că azi  dumneavoastră sunteţi în centrul atenţiei.

Rac
Vorbiţi despre viitor cu entuziasm, convins că totul va ieşi foarte bine în ceea ce priveşte planul la care vă aduceţi contribuţia. Când sunteţi atât de optimist, lumea vă crede şi câstigaţi tot mai mulţi adepţi. Dacă vă uniţi cu toţii forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că e vorba de o acţiune comună în familie, fie că e un plan de anvergură care vă ţine ocupat luni bune de acum înainte. Merită efortul, pentru că rezultatele vor fi foarte bune, doar că e cale lungă până la ele.
   
Leu
Un noroc de zile mari vizează situaţia dumneavoastră materială, dar asta nu înseamnă că trebuie să daţi buzna în prima agenţie loto. Norocul apare sub altă formă, ca o idee practică foarte bună, care, dacă va fi folosită eficient, va atrage bani în plus în viitor. Acţiunile de durată în care sunteţi implicat de ceva vreme pot fi rezolvate acum mult mai uşor, printr-o idee genială.
    
Fecioară
Aveţi de a face cu persoane care nu merită încrederea dumneavoastră, şi pentru că nu vă puteţi baza nici pe sprijinul lor, nici pe informaţiile pe care le transmit, bateţi pasul pe loc. Profitorii sunt piedica principală în calea marilor dumneavoastră planuri. Refuzaţi să faceţi echipă cu alte persoane, pentru că acestea mai mult strică ceea ce clădiţi.  

Balanţă
Fiţi intransigent şi nu permiteţi nimănui să se abată de la reguli, ca nu cumva să aveţi dumneavoastră de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Îi puteţi demasca pe cei care nu respectă legile, pe cei care au minţit sau v-au înşelat încrederea, dar numai dumneavoastră decideţi dacă măsurile pe care le luaţi sunt categorice sau încercaţi să fiţi mai blând.

Scorpion
Daţi piept cu o situaţie neprevăzută care vă taie tot elanul. Nu toate ies ca la carte, mai există şi momente critice pe parcurs, dar din toate aveţi ceva de învăţat. Deşi nu aţi primit ceea ce aţi sperat, cu siguranţă vi se oferă altceva în schimb care să vă mulţumească, deci nu vă cramponaţi de un singur ţel, pentru că, dacă nu îl impliniţi, decepţia pune stăpânire pe dumneavoastră.

Săgetător
Trebuie să vă ajustaţi modul de a vă adresa celor din jur în funcţie de relaţia pe care o aveţi cu aceştia. Aveţi grijă cum vorbiţi cu cineva drag, pentru că o reacţie impulsivă l-ar putea deranja foarte tare. Trebuie să fiţi atent ce ton folosiţi în relaţia cu subalternii sau cu rivalii, pentru că amabilitatea şi duhul blândeţii nu se potrivesc în situaţia de faţă.
 
Capricorn
Nu vă puteţi impune în faţa celor mai tineri, care vi se opun cu încăpăţânare. E o diferenţă de viziune asupra unor evenimente: dumneavoastră le priviţi de la nivelul experienţei dumneavoastră de viaţă, ceilalţi încă au impresia că totul e mai uşor decât pare, şi trebuie să fiţi un exemplu pentru ei pentru a fi ascultat. Când vor mai creşte, vă vor da dreptate, dar acum nu sunt uşor de convins că dumneavoastră, cel în vârstă, ştiţi mai bine.
    
Vărsător
Sunteţi sfătuit să staţi pe loc şi să nu continuaţi un plan în care sunteţi implicat. O pauză sau doar o simplă detaşare de miezul evenimentelor vă va oferi o altă perspectivă asupra acestei teme şi veţi descoperi noi variante de abordare. Mai aveţi multe de învăţat, dar nu puteţi ajunge la concluziile cele mai bune dacă nu treceţi şi prin momente critice.
 
Peşti
Trebuie să luaţi o decizie importantă pentru dumneavoastră şi partener, dar dumneavoastră sunteţi persoana cea mai potrivită să facă o alegere corectă. Aveţi mintea mai limpede, nu e orbită de amor, deci veţi putea discerne corect şi astfel să-l trageţi şi pe cel drag după dumneavoastră. Discutaţi serios despre ce aveţi de făcut împreună şi fiecare contribuie cu resursele pe care le deţine: dumneavoastră cu raţiunea, celălalt cu emoţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS