15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi începe să vă surâdă norocul. Există deja câteva semne în acest sens, însă marea realizare va veni peste câteva zile, deci păstraţi-vă optimismul. Prietenii vă susţin şi vă aprobă în toate acţiunile dumneavoastră. Reluaţi legătura cu un vechi prieten sau vă îngrijiţi de o persoană apropiată, fapt care vă dă mari satisfacţii şi vă trezeşte amintiri care vă emoţionează.  

Taur
Răspunsul pe care îl aşteptaţi de ceva vreme va veni astăzi, iar modul în care se vor întâmpla lucrurile va fi total diferit de ceea ce v-aţi imaginat. Important este să vă păstraţi principiile şi să faceţi un efort pentru a vă exprima clar şi concis ideile, iar restul va veni de la sine. Domeniul financiar este foarte bine aspectat astăzi: vă intră în cont o sumă importantă de bani.  
   
Gemeni
Sunteţi cam plictisit astăzi. Aţi cam uitat lucrurile care vă impresionau cândva. Aţi putea să vă faceţi o listă cu activităţile dumneavoastră preferate din trecut, să alegeţi o activitate şi să încercaţi să o experimentaţi. O întâlnire importantă vă bulversează, căci persoana în cauză este pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, iar trăirile vor fi intense de ambele părţi.

Rac
Sunteţi vizat de invidia cuiva, care deja se vede în poziţia pe care o ocupaţi dumneavoastră. Fiţi prudent dacă aveţi parte de laude şi complimente mai puţin naturale. Atâta timp cât vă vedeţi de treabă şi nu vă lăsaţi impresionat de vorbe, puteţi sta liniştit, în fond aţi muncit enorm ca să ajungeţi unde sunteţi acum şi trebuie să aveţi grijă de ceea ce aţi obţinut.
   
Leu
Astăzi, atenţia tuturor este îndreptată asupra dumneavoastră. Un lucru pe care îl aşteptaţi de ceva vreme, în sfârşit, se va întâmpla. S-ar putea să vă vedeţi pus în situaţia de a cere celor din jur unele informaţii pe care vi le-au ascuns până acum. Aveţi de făcut câteva comisioane şi acest lucru vă enervează peste măsură. Spre seară aveţi o discuţie în contradictoriu cu persoana iubită.
    
 Fecioară
Veţi fi primul care află astăzi o veste extrem de importantă şi va trebui să decideţi cui îi spuneţi şi cui nu. Cu cât aveţi mai puţină încredere în lume, cu atât şansele ca informaţia să fie aflată sunt mai mici. Fiţi prudent şi gândiţi-vă de două ori dacă este sau nu cazul să deschideţi subiectul, cel puţin deocamdată. Pe plan amoros, încercaţi să evitaţi conflictele, căci e posibil ca partenerul de viaţă să se fi săturat de comportamentul arogant pe care-l adoptaţi.
      

Balanţă
Dacă aţi suferit recent de o afecţiune, organismul dumneavoastră se reface de la sine, graţie sistemului imunitar puternic. Veţi mai resimţi din când în când o durere, dar aceasta doar vă aminteşte că trebuie să vă îngrijiţi mai mult, chiar dacă trebuie să lucraţi. Sănătatea este mai importantă acum decât orice altceva, aşa că menajaţi-vă şi odihniţi-vă cât puteţi de mult.

Scorpion
Astăzi trebuie să dovediţi că sunteţi îndrăzneţ, pentru că mulţi vor încerca să vă facă să vă schimbaţi opiniile. Este bine să vă ascultaţi vocea interioară. Nu lăsaţi tacticile altora să vă împiedice să faceţi ceea ce este bine pentru dumneavoastră. Aţi putea să auziţi că sunteţi văzut ca o fiinţă încăpăţânată şi îndârjită, însă până la urmă rezultatele pe care le obţineţi vor fi singurele lucruri care vor conta şi care vor fi apreciate.  
   
 Săgetător
Daţi nas în nas cu cineva care vă poate ajuta în situaţia în care vă aflaţi. Veţi avea nevoie doar de puţin timp ca să vă daţi seama că puteţi avea încredere în această persoană. Dacă veţi şti să vă jucaţi cărţile bine, veţi avea parte de sprijinul necesar pentru a vă îndeplini scopul. Problemele cu care v-aţi confruntat în familie, legate de părinţi sau de copii, îşi găsesc astăzi soluţiile potrivite, iar lucrurile încep să intre, uşor dar sigur, în normal.
 
Capricorn
Aveţi capacitatea de a vă sustrage unor reglementări, fără să atrageţi atenţia. Sunteţi o fire independentă şi vă place să luaţi singur hotărârile care vă privesc. În a doua parte a zilei, aveţi o discuţie cu un membru al familiei. E indicat să fiţi prudent în relaţiile sentimentale. La locul de muncă faceţi faţă cu bine unor obstacole dificile, atât graţie eforturilor depuse de dumneavoastră, cât şi datorită sprijinului venit din partea unei persoane influente.
    
Vărsător
Este una dintre acele zile pline de surprize. Ceea ce credeaţi că este corect, se dovedeşte a fi greşit şi invers. Din fericire, sunteţi o persoană raţională şi extrem de echilibrată, prin urmare nu vă lăsaţi afectat excesiv. Învăţaţi ceva nou despre unii oameni şi vă acomodaţi cu situaţiile neprevăzute. Nu analizaţi la nesfârşit o situaţie, căci vă veţi adânci şi mai mult în problemă.
 
 Peşti
Cineva din trecut se gândeşte la dumneavoastră. Este o persoană cu care nu aţi mai vorbit de ceva vreme. V-aţi schimbat de când v-aţi cunoscut, astfel că simţiţi că modurile voastre de gândire sunt acum mult prea diferite. Dacă nu vă încântă o revedere, este cazul să vă vedeţi în continuare de viaţă şi să evitaţi discuţiile inutile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS