Horoscop

Autori


Berbec

Ajungeţi la capătul unei acţiuni care v-a solicitat la maximum, iar finalul e de-a dreptul relaxant. Vă puteţi recăpăta liniştea pentru că totul ajunge la un nivel în care puteţi să vă detaşaţi de tot iureşul evenimentelor din ultima perioadă. Poate să nu fie chiar finalul aşteptat, ci o soluţie de sacrificiu doar pentru a termina odată şi-odată tot stresul.

Taur

Singur, nu ştiţi cum să ieşiţi din situaţia în care vă aflaţi, de aceea veţi avea nevoie de o părere din afară, de la o persoană imparţială. Găsiţi un astfel de prieten căruia vă puteţi confesa, iar ideile pe care vi le oferă sunt demne de încredere şi merită puse în aplicare. Trebuie să recunoaşteţi că nu le ştiţi dumneavoastră chiar pe toate şi, în astfel de momente, vă daţi seama cât de important e să aveţi prieteni.

   

Gemeni

Lipsa mijloacelor materiale de a vă îndeplini un scop vă obligă să reduceţi ritmul de înaintare pentru că, momentan, nu aveţi cum să ajungeţi unde v-aţi propus. Poate depindeţi de un document pe care nu-l deţineţi încă, de o sumă de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un om la care încă nu aveţi acces sau pe care nu l-aţi întâlnit încă.

Rac

Intervenţia bruscă a altor persoane în treburile dumneavoastră cade ca un trăsnet, pentru că vă strică toate planurile. Dacă nu aţi depinde de nimeni, lucrurile ar merge ca pe roate, dar mai sunt şi alte persoane implicate şi care mai mult vă încurcă. Nu priviţi doar partea negativă a rolului celorlalţi în afacerile dumneavoastră, pentru că veţi descoperi că au şi un efect benefic asupra dumneavoastră.

   

Leu

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Vă simţiţi centrul universului, pentru că în jurul dumneavoastră gravitează numai veşti bune, oameni cu care aveţi ce vorbi, evenimente speciale. Aveţi numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune. Puteţi întâlni o persoană cu care vă simţiţi pe aceeaşi lungime de undă.

    

Fecioară

Când sunteţi convins că aveţi dreptate, sunteţi capabil să luptaţi până în pânzele albe, pentru că nu suportaţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea dumneavoastră. Azi sunteţi convins că dumneavoastră deţineţi dreptatea absolută şi faceţi tot posibilul să-l detronaţi de pe locul nemeritat pe cel ce a câştigat prin căi incorecte.

Balanţă


Nimic nu e veşnic, deci aşteptaţi-vă ca un proiect cu care v-aţi obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevedeţi capătul acestui drum şi consideraţi că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, binemeritate. Dacă mai puteţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbiţi-vă, dar dacă sunteţi mulţumit de ceea ce aţi construit, trageţi concluzia finală şi pregătiţi-vă să-i puneţi punct.

Scorpion

Perspectivele sunt foarte promiţătoare privite din acest moment şi veştile bune care sosesc din partea celor cu care vă întălniţi astăzi vă motivează să mergeţi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care aveţi mari aşteptări, se conturează tot mai clar la orizont, căci nu mai e mult până acolo. Aveţi în preajmă colegi care cred în scopul dumneavoastră cel mare şi pot contribui şi ei la atingerea acestuia.

   

Săgetător

E o plăcere să vă bucuraţi cât mai mult timp de liniştea din jurul dumneavoastră, deci nu vă doriţi să treacă acest moment de tihnă, chiar aveaţi nevoie de o pauză. Pentru că nu se întâmplă nimic, se poate spune că e o zi pe placul dumneavoastră. Chiar dacă păreţi pasiv şi dezinteresat de tot ce se petrece în jur, este exact atmosfera pe care o doreaţi, pentru că aşa vă puteţi odihni un pic.

 

Capricorn

Veştile care sosesc astăzi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situaţie tensionată sau de a restabili ordinea în treburile dumneavoastră. Vă liniştiţi ca prin minune, iar această tihnă reinstalată are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte. Atâta timp cât sunteţi agitat şi nervos, nu vă puteţi concentra eficient la ce aveţi de făcut, dar dacă scăpaţi de stres, descoperiţi soluţiile mai rapid decât înainte.

    

Vărsător

Participaţi la un fel de curs în care acumulaţi informaţii noi şi o experienţă superioară în domeniul în care vă pregătiţi temeinic. Discuţia pe care o aveţi cu un profesor sau cu un specialist clarifică o serie de întrebări care vă macină şi simţiţi că lucrurile devin din ce în ce mai limpezi. Acum ştiţi mai bine ce aveţi de făcut şi priviţi cu multă recunoştinţă la cel care v-a împărtăşit din experienţa sa bogată.

 

Peşti

În inima dumneavoastră s-a infiltrat o speranţă nouă, dar pe care vă e teamă să o spuneţi cu voce tare şi altora. O mărturisire de acest fel ar scoate la iveală latura dumneavoastră sensibilă, or, în situaţia de faţă, nu e în avantajul dumneavoastră să arătaţi că aveţi slăbiciuni.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 5 septembrie 2013

Actualitate

» Adolescenta cu malnutriţie severă a fost internată la un centru de recuperare din Bucureşti
» Grupul primarilor plictisiţi îi salută pe „drăguţii“ de la CEZ
» Aproape 2.000 de absolvenţi au devenit şomeri
» Protest la Minprest
» Se repartizează locuinţele ANL
» Jandarmii din Gorj, 40 de ani de activitate
» Examen de admitere la Teologie pentru absolvenţi
» Reabilitarea DJ 675 C bate pasul pe loc
» Procurorii îi vor după gratii pe foştii şefi ai UM Sadu
» Reabilitare prelungită
» Ajutor financiar pentru cei care se încălzesc cu radiatorul
» România, condamnată de CEDO din cauza câinilor fără stăpân
» Cel mai mare tezaur monetar din argint, recuperat de pe teritoriul României
» Dialogul surzilor
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Bancul zilei
» Primarul Capitalei propune data de 6 octombrie pentru referendumul privind eutanasierea câinilor fără stăpân
» Accident pe şoseaua de centură a Bucureştiului, soldat cu moartea a trei persoane

Local

» Dosar penal în cazul copilului mușcat mortal
» Câinii, stăpâni pe soarta oamenilor
» Olt: Grădiniţe în clădirile fostei unităţi militare din Slatina
» Cum primim locuinţă ieftină de la Primăria Craiova
» Mai puţine locuri de cazare pentru studenţi
» Dragnea: Salariile primarilor vor fi majorate de la 1 ianuarie 2014
» De 18 ani, inima Radio Horion bate alături de tine pe unde (103,6 FM) şi pe oriunde!
» A lovit un biciclist şi a fugit
» Octogenar din Craiova, mort în parcarea unui supermarket
» Judecat pentru fraudarea bugetului UE
» Fanfara Ciocârlia concertează în octombrie la Râmnicu Vâlcea
» Gabriel are nevoie de sprijinul nostru
» Mehedinţi: Accident în apropiere de tunelul Bahna

Dolj

» Dolj: Locuitorii din Işalniţa, invitaţi la Ziua comunei
» Dolj: Minoră dispărută de mai mult de o lună, căutată de poliţişti

Gorj

» Fetiţă de şapte ani, muşcată de câinele din curte

Sport

» Dynamik Craiova a defilat la Cupa Sport Team – ediţia a 2-a
» CS Universitatea, pregătită pentru Bistriţa şi Chindia
» Fetele de la SCM nu se tem de echipa lui Tadici
» Handbal (f) – SCM Craiova – HC Zalău, scor 23-23, în Liga Naţională
» Adelina Ştefan, la Jocurile Francofoniei
» Drăguşin şi Kovac, operaţi
» Fotbal – Ştefan Radu va fi indisponibil aproximativ opt săptămâni, din cauza unei accidentări
» Ora de sport

Bani & Afaceri

» 40 de poştaşi gorjeni vor fi concediați
» Statul îi jupoaie pe arendatori la impozit
» Ford dublează producţia de motoare EcoBoost în Germania

Educatie

» MEN: Promovabilitate de 21,32% la sesiunea a doua a bacalaureatului – centralizare parţială

Magazin

» Gustări care vă restartează creierul
» Horoscop
» Plante pentru sănătate

Opinii

» Războiul speciilor

Top