Acasă Magazin O mireasă pentru doi fraţi

O mireasă pentru doi fraţi

O femeia din Kenya, iubită de doi fraţi, nu a reuşit să aleagă unul dintre ei, aşa că a hotărât să devină soţia amândurora, relatează repubblica.it.

De peste patru ani, o femeie din Kenya, văduvă de câţiva ani şi mamă a doi copii, trăia o poveste de dragoste cu doi fraţi. În momentul în care a fost pusă să aleagă, femeia a decis să se mărite cu amândoi, ca să nu-l dezamăgească pe nici unul dintre amorezi. Surprinzător este că viitorii miri, Sylvester Mwendwa şi Elijah Kimani, au acceptat, justificarea lor fiind pe cât de clară, pe atât de absurdă. „Nu ne vom compromite relaţia din cauza geloziei“. Deşi în Kenya poliandria este frecventă, este prima oară când doi bărbaţi acceptă să împartă aceeaşi femeie. Viitoarea mireasă le-a propus aleşilor săi să semneze un acord, iar în curând va avea loc nunta. Potrivit presei locale, acordul prevede ca Sylvester Mwendwa şi Elijah Kimani să locuiască împreună cu viitoarea lor nevastă, care a preferat să îşi păstreze anonimatul, şi că o vor ajuta să îşi crească liniştită copiii, indiferent cine este tatăl.

O poveste cu bucluc

Inspectorul Adhalah Abdulrahman i-a convins să semneze acordul, după ce i-a văzut pe cei doi bătându-se pe aleasa lor. Familia le-a dat, de asemenea, binecuvântarea şi, mai ales, a acceptat să le dea „zestre“. Cei doi fraţi ştiau că sunt rivali cu mult înainte de semnarea acordului, însă au decis să înfrunte în felul lor gelozia, adevăratul obstacol în relaţie. Iar soluţia aleasă a fost semnarea unui pact. „Am stabilit că de azi înainte nu ne vom mai compromite relaţia din cauza geloziei. Fiecare dintre noi va respecta ziua care îi este dedicată. Ne vom iubi şi vom trăi în armonie. Nimeni nu a fost obligat să semneze acest acord“, au declarat cei doi fraţi, adăugând: „Soţia noastră nu este încă pregătită să aleagă. Nu va fi niciodată, iar asta e iubire“. Avocatul familiei, Judy Thongori, a explicată că legislaţia din Kenya nu interzice în mod explicit poliandria. În opinia specialiştilor, căsătoria dintre cei trei va fi considerată legală doar dacă vor putea demonstra că poliandria este o tradiţie a culturii comunităţii din care provin.

Exit mobile version