Horoscop

Autori


Berbec

Sunteţi irascibil şi gata în orice moment să vă ieşiţi din fire. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Trataţi cu toată seriozitatea o eventuală răceală! Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante deoarece veţi avea neplăceri. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare de care vă veţi bucura împreună.

Taur

Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul pentru această zi şi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. Va trebui să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată.  

   

Gemeni

Proiectele pentru timpul liber făcute în compania fiinţei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă parte de un câştig material. Nu este un moment favorabil pentru a decide ce veţi face cu banii. Unul dintre prieteni vă va aduce la cunoştinţă o informaţie interesantă. Vă sfătuim să vă păstraţi realismul şi să evitaţi speculaţiile.

Rac

Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia cu fiinţa iubită. N-ar fi exclus nici ca treburile gospodăreşti să vă împiedice să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite. Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, fără să vă simţiţi prea obosit.

   

Leu

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Oricum, proiectele dumneavoastră pot fi puse în practică. În cazul în care doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă va surâde. Ar fi bine să încercaţi să fiţi mai ponderat în manifestări şi, mai ales, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile. Aveţi foarte multe probleme, dar aveţi şi destulă energie pentru a le rezolva pe toate.

    

Fecioară

Dovediţi o bună robusteţe fizică, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. În plus, optimismul de care daţi dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale. Din punct de vedere mental, sunteţi cam împrăştiat. Nu este o perioadă bună pentru a călători. În cazul în care doriţi să faceţi mici schimbări în apartament, conjunctura astrală vă va avantaja. Singurele dificultăţi de care vă puteţi lovi sunt de natură financiară.  

Balanţă


Nu vă simţiţi prea în largul dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul zilei aţi putea afla o veste care vă va însenina chipul. Răbdare şi înţelegere sunt cuvintele-cheie pentru această perioadă. N-ar fi exclus nici ca în această perioadă să apară un mic accident casnic.  

Scorpion

Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate, dar care se vor dovedi a nu fi întrutotul. Programul pentru această zi va fi foarte plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. Chiar dacă energia fizică nu vă lipseşte, n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă. Vă puteţi îndeplini o dorinţă mai veche, cu ajutorul financiar şi moral al unei rude mai în vârstă.

   

 Săgetător

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante pentru dumneavoastră în această zi. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi de această conjunctură pentru a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită. Veţi primi o ofertă cel puţin interesantă de petrecere a timpului liber, dar înainte de a o accepta gândiţi-vă şi la cheltuieli.

 

Capricorn

Sunteţi cam irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, căci impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă. Sunteţi hotărât să rezolvaţi mai multe probleme legate de cămin.

    

Vărsător

Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă remarcaţi. Reuşiţi să fiţi eficient în tot ce faceţi, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi ceva mai agitată şi nu este cazul să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Orice risc asumat vă poate aduce neplăceri serioase. Relaţiile cu colaboratorii sunt excelente.

 

Peşti

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică este mare şi reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 30 august 2013

Actualitate

» Guvernul sirian refuză publicarea unui raport parţial al ONU privind analizele chimice
» MAE: Echipa medicală a ajuns la Budapesta şi se deplasează la spitalele unde se află victimele accidentului
» Hyperion – trenul de 5.000.000 de euro
» Clinică de Pediatrie modernă, până la sfârşitul anului
» Fereşte-te de radar
» Bancul zilei
» România merge spre… nicăieri!
» Experţii ONU îşi încheie azi ancheta în Siria
» MJ face anchetă la Jilava, în cazul imaginilor cu Gigi Becali
» Patru foşti ambasadori americani în România pledează pentru modificarea Programului Visa Waiver
» Muzeul Olteniei facem tandem cu cel din Vratsa

Local

» Soţia viceprimarului, noul director al Colegiului Naţional „Elena Cuza“
» Regulamentul de ecarisaj, votat la ordinul primarului?
» Încă un şofer după gratii
» O viaţă pe lista de aşteptare
» Lacrimile nesimţite ale Primăriei Craiova
» Percheziţii la bacalaureatul de la Colegiul „Gheorghe Chiţu“
» Eroii, faţă în faţă cu flăcările
» Lecţie despre cum se doboară un zid
» Sindicatele nu acceptă concedieri masive la CEO
» Minerii de la Husnicioara vor fi trimişi acasă
» Craiova: Biblioteca Aman, la Ziua Limbii Române

Dolj

» Arest prelungit pentru judecătoarele şi fratele lui Dinel
» Dolj: ÎPS Irineu va resfinţi biserica din Şimnicu de Jos

Gorj

» Magistraţii i-au interzis unui mort întreruperea executării pedepsei
» Primar reclamat la ANI
» La plimbare cu gloanţele în plasă
» AJOFM a început să emită carduri profesionale europene

Sport

» Fotbal – Rezultatele primei etape din Liga a III-a, seria 3
» Liga a III-a, seria 3
» Juniorii D, în „focuri“ pe „Extensiv“
» Vâlcenii, ademeniţi la stadion cu preţuri modice
» „Meciul cu CSU nu este derbi“
» 200 de lei, costul unui abonament la meciurile din Polivalentă
» Emoţii pentru Ionuţ Drăguşin
» Fotbal – Victor Piţurcă a anunţat lotul României pentru meciurile cu Ungaria şi Turcia
» Fotbal – Juande Ramos se teme de Pandurii Târgu Jiu
» Fotbal – Condescu: Orice se poate întâmpla, nu avem o istorie de apărat

Bani & Afaceri

» Ministrul Mediului solicită accelerarea ritmului de derulare a lucrărilor pe POS Mediu
» Ce greşeli trebuie evitate pentru atragerea viitoarelor fonduri UE
» Ford opreşte activitatea la Craiova șapte zile, în septembrie
» Guvernul va plăti venitul lunar de completare doar pentru disponibilizaţii din anumite companii
» TVA de 9% pentru pâine şi specialităţi din panificaţie, de la 1 septembrie
» MFP introduce accize la aur, platină, blănuri, maşini cu motoare mari, iahturi, arme şi cartuşe

Sanatate

» Analizele medicale ne pot da palpitaţii inutile

Educatie

» Candidaţii trec prin ultima probă a bacalaureatului
» Manuale şcolare de peste 380.000 de lei

Magazin

» Horoscop
» Ambasada SUA la Bucureşti, închisă luni
» Vâlcea: Oraşul Horezu aniversează 526 de ani de atestare documentară

Top