9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOamenii isteţi se distrează şi câştigă bani, la Prima TV

Oamenii isteţi se distrează şi câştigă bani, la Prima TV

Au început filmările pentru show-ul “Fii pe fază!”, de la Prima TV. Alex Bogdan şi-a intrat în rolul de prezentator al emisiunii şi i-a luat la întrebări pe românii care au participat la casting.
Deşi emoţionaţi, concurenţii s-au amuzat de glumele lui Alex, care a destins atmosfera tensionată de presiunea concursului.
“Alex e perfect în rolul de prezentator. Ştie cum să-ţi ia emoţiile”, a spus una dintre participante.
Un alt concurent a declarat ca “întrebările sunt de nivel mediu de dificultate. Trebuie doar să fii atent, să fii pe fază”. Despre Alex a spus că “este foarte haios şi foarte protrivit pentru formatul emisiunii”.
“Alex este un bărbat prezentabil şi foarte bine informat, care ştie să facă show”, a concluzionat o altă concurentă. Femeia a mai mărturisit că s-a distrat şi ar repreta oricând această experienţa.
Astfel, românii isteţi au îmbinat utilul cu plăcutul, reuşind să câştige bani frumoşi, dar şi să se distreze pe cinste. Primii concurenţi au câştigat deja într-o singură zi, salariul pe o lună.
Fiţi pe fază! Preselecţiile continuă! Dacă vreţi să vă număraţi printre concurenţii show-ul de la Prima TV, sunaţi la 0728.859.116 sau intraţi pe www.primatv.ro/inscrieri să completaţi formularul.
Pentru concurentii din provicie, transportul şi cazarea pentru participarea la emisiune sunt asigurate de către producţia show-ului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS