16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinJennifer Aniston, dată în judecată

Jennifer Aniston, dată în judecată

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost dată în judecată de directorii unei firme de construcţii, care susţin că aceasta le datorează suma de 43.000 de dolari, pentru lucrări de renovare efectuate la proprietarea acesteia din Los Angeles.
Directorii firmei J.R. Darnell Associates Inc. au iniţiat o acţiune în justiţie împotriva vedetei, declarând că aceasta nu a plătit niciodată suma datorată pentru construirea unei punţi la casa ei din cartierul rezidenţial Bel Air, informează femalefirst.co.uk.
Constructorii au precizat că nu au existat probleme la locul de muncă sau cu plata lucrărilor, însă, la un moment dat, Jennifer Aniston a refuzat să le achite suma de 43.710 dolari pentru construcţia punţii, care a fost realizată pentru o petrecere, pe 24 martie 2013.
Pe data de 25 martie, firma a primit o plângere în care se arăta că podul nu este bine construit, dar puntea a fost demolată înainte ca şefii firmei să trimită experţii să verifice structura. Ulterior, actriţa nu a răspuns telefoanelor primite de la firma de construcţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS